Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂








orda doğurma gibi bir şansımız ne yazık ki yok çünkü ağustos itibariyle uçuş yasağı başlıyor eşime. zaten gitsek bile alelacele nasıl bir yerde doğururuz bilmiyoruz o yüzden doğumu burada olacak. ama ben bu çocuğun işlemlerini nasıl yapacağım? bizim vizelerimiz gelecek ama çocuk ne yapacak? artı bir sorum daha var acaba 30eylül e kadar girmek zorunda mıyız abd ye yoksa vizelerimiz geldikten 6 ay içinde mi olacak o süreç yani biz kasım sonu aralık gibi gitmeyi planlıyoruz ama mümkün mü böyle birşey?



