DV2021 Bekleme Odası
-
@Cihangir-KARABAGCI merhaba. aynı iletiyi bir çok başlığa yazıyorsunuz..
ilgili başlığa zaten yazdınız, ilk müsait zamanda cevaplanacaktır. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Cihangir-KARABAGCI merhaba. aynı iletiyi bir çok başlığa yazıyorsunuz..
ilgili başlığa zaten yazdınız, ilk müsait zamanda cevaplanacaktır.Bildirim için çok teşekkür ediyorum, dediğiniz konuya daha fazla özen göstereceğim.
Çok teşekkürler,
C. -
@crazycells rica etsem beni yönlendirebilir misin,
C. -
Merhabalar
https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/
Henüz KCC evrak isteğinde bulunmadı, fakat yukarıdaki adresre EU33700 Max CN olarak görüyorum, ilk açılışta bu EU00900'lerdeydi.
Bu numaradan geri olmasına rağmen hala KCC evrak isteği almayan var mıdır? -
@Cihangir-KARABAGCI, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells rica etsem beni yönlendirebilir misin,
C.Sorunuzu su baslikta sormaniz en uygunu olur:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri
Basligin ilk iletilerini okumayi da unutmayin lutfen.
-
@misezi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar
https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/
Henüz KCC evrak isteğinde bulunmadı, fakat yukarıdaki adresre EU33700 Max CN olarak görüyorum, ilk açılışta bu EU00900'lerdeydi.
Bu numaradan geri olmasına rağmen hala KCC evrak isteği almayan var mıdır?bilgilerinizi imzanizda goremiyorum.
Evrak istegi gelmemis olsa bile evraklari hazirlayip KCC'ye gonderin.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri
-
Arkadaslar selamlar, simdi benim anladigim kadariyla suana kadar sadece ilk 900 kisiye mi randevu verildi?
-
@harikaerif bu hangi kritere göre sorduğunuza bağlı..
detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/
bu arada onay aldığınızı görüyorum, mülakat almadınız mı?
-
@gucarslan çok özür dileyerek soru soracağım size :). ben evrak talebini ilettim. ancak daha sonra bana bir onay maili gelmedi henüz. bunun için tekrar mail atmam mı gerekir şu aşamada ? bir çok arkadaş baskı kurmuş sanırım takip edebildiğim kadarı ile
-
@huseyinbarni evet. aynı durumu ben de soracaktım.
-
@huseyinbarni, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan çok özür dileyerek soru soracağım size :). ben evrak talebini ilettim. ancak daha sonra bana bir onay maili gelmedi henüz. bunun için tekrar mail atmam mı gerekir şu aşamada ? bir çok arkadaş baskı kurmuş sanırım takip edebildiğim kadarı ile
deneyebilirsiniz ne yazık ki bunun hiçbir faydası olmuyor

KCC şuan onaylar konusunda cidden fişi çekti gibi.. tek yaptıları sessiz kalmak ve yeri geldiğinde mülakat dağıtmak.umarım bu ay sonunda mülakat dağıtımı yine geçen seferki gibi olur.
beklemekten başka çaremiz yok kısaca.. @saravakos -
@huseyinbarni tam 4 kere mail atmışım Kcc asla cevap ve onay vermiyor hala bekliyoruz ...
-
Arkadaşlar merhaba, fikir almak için bir soru sormak istiyordum. Öncelikle Goodluck davacısıyım, Case No 12k ve belgelerim hala onaylanmadı. Dosyamın Almanya'ya transferi söz konusu fakat bildiğiniz üzere Ankara mülakat vermeye başladı ve Eylül ayına verecekleri mülakatlar için daha onaylı dosya yok denebilcek kadar az. Önümüzdeki 2-3 hafta içinde onaylayıp Eylül ayına randevu vermeye başlarlar diye düşünmek istiyorum ama tabiki de bu süreçte hiçbir şey belli değil. Sizce Almanya'ya dosya transferi yapmalı mıyım yoksa beklesem olur mu?
-
@lonesometraveler bunun kararını tamamen sizin vermeniz gerek. çünkü süreçte son aşamadayiz ve burada atacağınız her adim sizin vizenizi ciddi manada etkileyecektir. tavsiyem, sitemizden iki konsololugu karşılaştırın ve performanslarını kıyaslayın. ona göre de hareket edin lütfen.. ama kiyaslarken, ankara'nın ağustos icin 212 mülakat verdiğini de sakin unutmayın..
alacağınız karar şimdiden hayırlı olsun.
en iyi kararı siz vereceksiniz, bunu unutmayın. -
@lonesometraveler, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhaba, fikir almak için bir soru sormak istiyordum. Öncelikle Goodluck davacısıyım, Case No 12k ve belgelerim hala onaylanmadı. Dosyamın Almanya'ya transferi söz konusu fakat bildiğiniz üzere Ankara mülakat vermeye başladı ve Eylül ayına verecekleri mülakatlar için daha onaylı dosya yok denebilcek kadar az. Önümüzdeki 2-3 hafta içinde onaylayıp Eylül ayına randevu vermeye başlarlar diye düşünmek istiyorum ama tabiki de bu süreçte hiçbir şey belli değil. Sizce Almanya'ya dosya transferi yapmalı mıyım yoksa beklesem olur mu?
ben de sayin @gucarslan 'a katiliyorum. Normalde bu tur transferler zaten hemen olmuyor, iki konsoloslugun birbirleriyle iletisime gecmesi lazim. O nedenle kendiniz ne yapacaginiza karar vermelisiniz, DV2021 surecinin yasal olarak sona ermesine cok zaman kalmadi...
-
@lonesometraveler ben olsam son duzlukte boyle aksiyonlara girismezdim.
-
tabi haklısınız, sadece kendim karar vermem gerek. onaylar gelmeye başlasaydı bu hafta hiç düşünmezdim bile transfer etmekten vazgeçerdim ama şaka gibi KCC asla çalışmıyor. Geçen sene Eylül ayında apar topar bir sürü kişiye onay vermişlerdi değil mi?
-
@lonesometraveler @gucarslan daha iyi cevap verir ama mahkeme kaynakli standart disi bir durum olmustu diye hatirliyorum.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@lonesometraveler bunun kararını tamamen sizin vermeniz gerek. çünkü süreçte son aşamadayiz ve burada atacağınız her adim sizin vizenizi ciddi manada etkileyecektir. tavsiyem, sitemizden iki konsololugu karşılaştırın ve performanslarını kıyaslayın. ona göre de hareket edin lütfen.. ama kiyaslarken, ankara'nın ağustos icin 212 mülakat verdiğini de sakin unutmayın..
alacağınız karar şimdiden hayırlı olsun.
en iyi kararı siz vereceksiniz, bunu unutmayın.Tabloyu doğru mu okuyorum,bilmiyorum.
12 kişi onay almış
3 kişi evrak tamamlanması gerek
3 kişi red edilmiş
211 kişi beklemede -
@nadogus, içinde söyledi: [DV2021 Bekleme Odası]
Tabloyu doğru mu okuyorum,bilmiyorum.
12 kişi onay almış
3 kişi evrak tamamlanması gerek
3 kişi red edilmiş
211 kişi beklemedeTemmuz ayına 18 randevu verilmişti.
Takip edebildiğim kadarıyla forumdan 11 kişi mülakattan vize aldı. Forumdan mülakata girip de red alan çıkmadı.
Geri kalan 7 kişi forum dışından olmalı. Bunlar da büyük ihtimal kendi başına götüren veya saçma sapan danışmanlık firmalarının yalan yanlış yönlendirdiği kişiler olabilir. Yani forum dışından mülakata giren 7 kişiden sadece 1'i doğrudan vize alabilmiş diyebiliriz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum