(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@crazycells cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin suan kafama takilan tek sorun surecin uzun surmemesi
ismim karalistede yok aklima takilan tek sorun su
daha once yani 2011 de benim adima yapilan basvuru cunku konsolosluk bana 3 kere sordu ankarada vize basvurusunda bulundunuzmu dedi ben 3 defasindada yok dedim gercekten hatirlamadim hala hatirlamiyorum keske surec ap kalmasaydi da iptal deseydiler tekrardan basvuru yapabilirdim ama simdi hic bilmiyorum bu surec ne olacak cunku hic plan yapamiyorum ama beklemekten baska carede kalmadi galiba kendi hatami cekiyorum yani -
@crazycells tsk ederim evet elcilik soyledi ihtiyacin varsa al dedi ben yok dedim ihtiyacim
-
@jrmrh red almak iyi bir durum degil. Bazen aldiginiz bir red sonrasi yapacaginiz tum basvurular bu karardan etkilenebiliyor. Ozellikle de turist vizesi gibi gocmen olmayan bir vize turunde... Ardi ardina farkli basvurular yapmaniz da daha supheli bir durum yaratir.
-
@crazycells bir defa red alınca 6 ay bekleyip sonra yaptığında gerçekten 0 dan bir değerlendirme oluyor mu? Ve o red hangi koşullar altında bir sonrakini mutlaka etkiliyor yada etkilemiyor açıklar mısınız?
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells bir defa red alınca 6 ay bekleyip sonra yaptığında gerçekten 0 dan bir değerlendirme oluyor mu? Ve o red hangi koşullar altında bir sonrakini mutlaka etkiliyor yada etkilemiyor açıklar mısınız?
Maalesef bu isin sandiginiz gibi bir aritmetigi yok. Onemli olan sizin Turkiye'ye doneceginize konsolosu ikna etmeniz.
Ama daha once yaptiginiz tum basvurulari gorebiliyorlar, dolayisiyla dosyayi inceleyen konsolos sizin daha once vizeye uygun bulunmadiginizi goruyor olacak. Insanlar farkli amacla ABD'ye gelebilirler, herkes ayni hayati yasamadigi gibi, ayni kisinin hayatinda da zamanla buyuk farklilik olabilir... Dolayisiyla bu tur basvurular tamamen kisiye ozel, herkesin kendi durumu ayrica degerlendirilir.
-
@crazycells tsk ederimm ozaman beklemejten baska care kalmiyor bize
-
Merhaba
Birsey danismak istiyorum . Aralik ayindq dogum var bir arkadasimin . Amerikada yasiyorlar . 2 yildir arkadasimin esi annesi annesine ve ablasini dogum icin getirmek istiyor. Konsolosluk ve randevu durumlari nasil suanda . Birde ablasi carsafli . Bildiginiz carsafli birileri vize gorusmesin girdi mi tepkiler nasil yani consollarin yaklasimi falan ?
-
@neslikaan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba
Birsey danismak istiyorum . Aralik ayindq dogum var bir arkadasimin . Amerikada yasiyorlar . 2 yildir arkadasimin esi annesi annesine ve ablasini dogum icin getirmek istiyor. Konsolosluk ve randevu durumlari nasil suanda . Birde ablasi carsafli . Bildiginiz carsafli birileri vize gorusmesin girdi mi tepkiler nasil yani consollarin yaklasimi falan ?
Maalesef Aralik ayindan once randevu alabileceginizi pek sanmiyorum, 2022'ye sarktigini aktarmislardi...
Ancak bir randevu tarihi alip, takvimi surekli kontrol edip, daha yakin tarihte acilma olursa randevu tarihinizi one cekmeyi deneyebilirsiniz.
Dis gorunuse gore ayrim yapacaklarini sanmiyorum.
-
Arkadaşlar,
Dün vize başvurusu yaptım. 30 Mayıs 2021'de vizem bitmişti. Şimdi 2022 Ağustos için randevu verdi. Fakat açıklamalarda sadece evrak göndererek vize alınabilir yazıyor. Tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Daha önce yapan var mıdır? (Turist vizesi) -
arkadaslar selam aleykum benim ap surecim bugun olumlu olarak sonuclandi cok sukur elcilikten mail bekliyorum suan insallah tez zamanda elcilikten mail de gelir
-
U.S. Department of State Electronic Application Center
BACK VISA STATUS CHECK
U.S. Department of State
NONIMMIGRANT VISA APPLICATION
Issued
Application ID or Case Number: AA009Z1SQV
Case Created: 04-May-2021
Case Last Updated: 18-Jun-2021Your visa is in final processing. If you have not received it in more than 10 working days, please see the webpage for contact information of the embassy or consulate where you submitted your application.
For more information, please visit U.S. Embass -
@jrmrh, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
arkadaslar selam aleykum benim ap surecim bugun olumlu olarak sonuclandi cok sukur elcilikten mail bekliyorum suan insallah tez zamanda elcilikten mail de gelir
gozunuz aydin, tebrikler.
-
@omerfaruk07, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar,
Dün vize başvurusu yaptım. 30 Mayıs 2021'de vizem bitmişti. Şimdi 2022 Ağustos için randevu verdi. Fakat açıklamalarda sadece evrak göndererek vize alınabilir yazıyor. Tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Daha önce yapan var mıdır? (Turist vizesi)Ankara'dan mi? Yoksa Istanbul'dan mi vize aliyorsunuz?
-
selamlar, turist vizesi için istanbul konsolsuğu açık mı bilgisi olan var ? yakın tarihe randevu alan vs. bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ?
-
@crazycells tesekkur ederim
-
@yaman90, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
selamlar, turist vizesi için istanbul konsolsuğu açık mı bilgisi olan var ? yakın tarihe randevu alan vs. bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ?
iki konsolosluk da acik, fakat gunluk randevu sayisi kisitli oldugundan yakin zamana randevu alamiyorsunuz. Ancak 2022'ye tarih alip, surekli erken tarihler acildi mi diye kontrol etmeniz lazim.
Su iletiyi kontrol edebilirsiniz:
-
Şuanda zorunlu olmayan turist yani B2 sanırım vizesi veriliyor mu? Kapandı sanıyordum 2022'ye kadar ve bu en erken 2022'ye tarih alma işi tam ne zaman başladı yanlış hatırlamıyorsam 2020'nin yazılarında sürekli iptal olup oteleniyordu ve bu dediğinize göre örneğin 2022 den sonra alacak olan biri randovuyu gelecek yıla mi kalacak? Yoksa kısıtlama kalkınca ilk haftaya bile alanlar olabilecek midir?
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells çok teşekkür ederim ilginize.
-
@crazycells İstanbul
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum