Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Filipinler dil okulu

Pasifik
22 8 1.9k 8

Benzer Başlıklar

• EB-3 Vize Başvuru Sürecinde Avustralya'ya Gitmek

Pasifik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    225 Bakış
    S
    australya hukumeti yabanci talebelere kolaylik gosteriyor,dil ogrenmek isteyenler icinde problem cikacagini zannetmiyorum.tabiki dil ogrenmek icin gitmek istediginizi kanitlamak lazimdir,normal bir fabrika iscisi ben australyaya dil ogrenmeye gidiyorum derse red alir.
  • Avustralya hakkinda bilgiler ve deneyimler

Pasifik
    229
    21 Oy
    229 İleti
    12k Bakış
    S
    ...NESA.....NSW EDUCATION STANDART AUTHORITY........Bizim nsw eyaletinde yabanci ogretmenlerin buraya gelip ogretmenlik yapmalari icin bu kuruma basvurmalari lazimmis,,,,,, australia nesa diye siteye girebilirseniz tabi ingilizceniz yeterliyse cok bilgilere ulasabilirsdiniz....
  • Green Card ile Avustralya Vizesi Almak

Taşındı Pasifik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    2k Bakış
    gucarslanG
    @sir-altan merhaba, aramıza tekrardan hoşgeldiniz. deneyimlerinizi uygun başlıklarda aktarmasız bizler için de çok değerli. son dönemde cok fazla talep gören ülkelerin başında geliyor. sizin yerleşme sureciniz nasil oldu acaba? bu başlıkta aktarirsaniz cok memnun oluruz
  • Avustralya Göçmenliği

Taşındı Pasifik
    33
    1
    4 Oy
    33 İleti
    6k Bakış
    F
    Merhaba, 491 nolu vize için eş lerden de dil puanı isteniyor mu
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k