Filipinler dil okulu
-
tekrar cevaplarınız için teşekkürler gönlünüzce olsun inşallah
ah -
Teşekkürler
-
Peki filipinlerde eğitim süresince çalışma izni gibi bir durum var mı yasal olarak?
-
Vize olarak turist vizesi ile kalıyoruz burada. Çalışılır mi bilemiyorum.
-
Bende english central uygulaması ile filipinli hocalarla konuştum 6-7 ay amerikaya gelmeden önce çok faydasını gördüm. Native speaker değiller ama çok faydalı. Hani gitmeden de ucuza bu şekilde hallettim. Filipinler ilerde ziyaret edeceğimiz bir yer artık özellikle bazı adaları çok güzelmiş.
-
@gkhanfeez Eğitim gördüğüm okulda online dersler aylık 80 dolardan başlıyor sanırım. Özellikle uzakdoğudan Kişiler online eğitim almakta. Bende gelmeden aksanları hakkında şüphelerim vardı ama yersizmiş. Buraya dil okulu ile gelmek isteyen arkadaşlar belkide ilk önce okulun online derslerinden alıp, hocaların ders işleyişlerine bakarsa aklındaki şüphelerden kurtulabilir.
-
@I-E-E şu an da filipinlerdemisin
-
@I-E-E şu an da filipinlerdemisiniz
-
Temmuzda döndüm. 2021 Aralıkta tekrar Filipinler’e gideceğim
-
@I-E-E Filipinlerde dil okuluna kayıt olarak 4-5 yıl aralıksız yaşamak mümkün mü?
-
@Taurus bir bilgim yok o konuda
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum