DV2023 Sohbet Odası
-
forum yavaştan sessizliğe bürünmüş :)
-
@quikless şu anda sohbet edilecek konu yok ki herkes gelsin. Eylül ayında hareketlenecek çünkü başvuru için kılavuz açıklanacak. Çıkmadığı için hala kendine gelemeyenler var. Beklentin olmasın sohbet etmek için.
-
@quikless @ayvalik10
Ben buralardayım yine hergün uğrayıp bir bakıyorum..Selamlar sizlerede.. -
Bu ileti silindi! -
Doparlanma içtiması mı alsak napsak. Doparlamayan kalmasın. Başvuruya 4 ay kaldıı..
Geçen yazdığımda da 4 ay demiştim Hala 4 ay. Püf
Kendi kendime moralimi bozdum. Bravo BE 😂 -
@bozo selamlar benee her gün buradayim
-
Bende ara ara ziyaret edenlerdenim (haftada 2-3 kez), kazanamama şok'unu atlatmak zaman alıyor :(
Diğer yandan bu ayı saymaz isek 4 ay sonra başvuru tarihi geliyor, yeni bir heyecan, yeni umutlar...
DV2023 için 55.000 den 85.000 e çıkacak söylentisi vardı, bu konuda bir gelişme varmı? bilgisi olan varmı? yani yasallaştımı bu konu?Birde katılan herkes de olduğu gibi bende ya çıkarsa umudu ile buradaki hayatımda bazı adımları atmayı erteliyorum (araba değiştirmek yada ev değiştirmek vs gibi)
bu da ister istemez bu umut uğruna buradaki yaşamımızıda bir şekilde etkiliyor...Umarım forumda olan hepimize 2023 de greencard çıkar diyerek mesajımı sonlandırıyorum.
Herkese selamlar.. -
@orhancengizk eylül ayı kılavuzu açıklanmadan kim ne derse desin inanma çünkü bu kılavuzda ne yazıyorsa RESMİ olarak geçerli olan bir şeydir. Ondan dolayı eylül ayında ki kılavuz da herşeyi yazacakları için senin sorunun cevabı da yazacaktır
-
@hadi-BE zaman geçmiyo abi bugun tecili bozdurdum askere gidicem yapıcak iş çok olur orada zaman hızlı geçer :D
-
@akıf_turk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@hadi-BE zaman geçmiyo abi bugun tecili bozdurdum askere gidicem yapıcak iş çok olur orada zaman hızlı geçer :D
Vay asker :) En iyisini yapmışsın. Aradan çıksın. Şimdiden hayırlı teskereler sana. Bizi de habersiz bırakma.
-
@orhancengizk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
DV2023 için 55.000 den 85.000 e çıkacak söylentisi vardı,
Bu kotanin degismesi icin gocmenlik yasalarinin degismesi gerekiyor, henuz gocmenlik yasalari kongrede gorusulmeye baslanmadi...
-
-
@orhancengizk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Bende ara ara ziyaret edenlerdenim (haftada 2-3 kez), kazanamama şok'unu atlatmak zaman alıyor :(
Diğer yandan bu ayı saymaz isek 4 ay sonra başvuru tarihi geliyor, yeni bir heyecan, yeni umutlar...
DV2023 için 55.000 den 85.000 e çıkacak söylentisi vardı, bu konuda bir gelişme varmı? bilgisi olan varmı? yani yasallaştımı bu konu?Birde katılan herkes de olduğu gibi bende ya çıkarsa umudu ile buradaki hayatımda bazı adımları atmayı erteliyorum (araba değiştirmek yada ev değiştirmek vs gibi)
bu da ister istemez bu umut uğruna buradaki yaşamımızıda bir şekilde etkiliyor...Umarım forumda olan hepimize 2023 de greencard çıkar diyerek mesajımı sonlandırıyorum.
Herkese selamlar..her çıkmadığında bir şeyi değiştiriyorum tavsiye ederim geçen sene çıkmayınca evi değiştirdim, bu sene arabayı değiştiriyorum böyle böyle hayatta kalıyoruz
-
Merhaba arkadaşlar formu gonderdikten sonra gelen mailde sadece başvuru yapan kişiye ait olan evraklarmi gonderiliyor yoksa herkesin evraklarimi. Ona göre evraklari hazirlayacagim
-
Dostlar pasaportum hiç yok, pasaport çıkartacağım yeşil mi çıkartmayım bordo mu? babamdan dolayi yeşil çıkartabiliyorum ama ikamet değişince yani green card çıkarda ikamet amerika olursa pasaport düşecektir üstümden.ama yeşil pasaportunda faydası çok bilgisi olan var mı?
-
@Bariş-Koç-Sahne-Sanatlari
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/2477
bu başlıkta sorularınızı sorabilirsiniz -
@Bariş-Koç-Sahne-Sanatlari senin ailen kaç kişilik ise her bir birey için ayrı ayrı DS260 doldurman gerekiyor. Her doldurduğun kişi için de ayrı ayrı evrak göndereceksin. Bir de burası kaybedenlerin bulunduğu yer aklından bile geçmiyor ama fesatlık yaparmış gibi oluyor burada gelipte bu tür sorular sormak @gariban yazdığı site de sana yardımcı olacaklar.
-
Az kaldı az kaldı sıkalım dişimizi coronada hafifliyor rahat olur işlemler
-
@zox yeşil pasaport amerika da işlemiyor. Ondan dolayı amerika dışında başka yerlere gideceksen evet çok avantajlı. Memur olarak 3/1 kıdeme gelenler alır. Fakat sadece amerika düşünüyorsan hiçbir işe yaramıyor. Sana ayrıcalıkta tanımıyor amerika için dediğin gibi kazanıpta daha sonra herkes yeşil pasaportunu geri verdiler. Bu arada forumda sadece vize basamıyoruz geriye kalan tüm soruların cevapları hakkında bilgi sahibiyiz
-
@ayvalik10 aklımdan kötü niyetli birşey yok. Ve bu sayfaya 2023 diye girdim kaybedenler diye değil sakina yanlış anlamayın ins herkesin istediği olur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum