Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

moderator teknik destege ihtiyacim var

Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
4 3 222 3

Benzer Başlıklar

• Forum Guncellemesi (10 Temmuz 2026)

Sabitlendi Yeşilkart Forum'a Özel
    8
    8 Oy
    8 İleti
    294 Bakış
    crazycellsC
    @tufank bilgilendirme icin tesekkurler sayin @tufank , bir kismini duzelttim, bir kismi forumu yeniden baslatmayi gerektirecegi icin trafigin azalmasini bekleyecegim
  • Forumdan yasaklanan kullanıcılar!

Yeşilkart Forum'a Özel
    18
    13 Oy
    18 İleti
    2k Bakış
    gucarslanG
    @Henry-bloor adlı kullanıcı, forum kurallarına uymamakta gösterdiği çaba ve forum kullanıcılarına kullandığı dil sebebiyle forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
  • Green Card ve ABD Göçmenlik Süreci Takvim Uygulaması

Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
    8
    10 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    A
    Değerli dostlar, 2019 yılında kartımı aldım abd ye daha sonrasında covid sebebiyle giriş yapamadım yaklaşık olarak 4 yıldır. Şimdi durumları toplarladım taşınmak için hazırım. Giriş yapamamam için sağlık ve maddi olarak geçerli sebeplerim var. Ülkeye giriş yapabilirmiyim ? Yada önereceğiniz neler var ? Benzer durumu yaşayan olup giriş yapan olduysa, bilgi verebilirse çok memnun olurum. Teşekkürler
  • Forum Güncellemesi (28 Aralık 2021)

Yeşilkart Forum'a Özel
    66
    18 Oy
    66 İleti
    3k Bakış
    hdemircanusaH
    @crazycells Çalışıyor 🙏
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k