(F/M) Öğrenci Vizeleri
-
@cüneyt-tarıkman alınan dil okulu randevularıda var 14 haziran sonrasına
-
@mdım, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
sevindim. 85 kişilik whatsapp grubuna girdim orada hiç cıkmamıstı. Oyüzden hiç görmedim dedim.
-
Ekşi sözlük'te F1 vizeleri için randevu verildiği söyleniyor. Durum nedir acaba?
Ekleme: Dil okulu için soruyorum.
-
Amerikanuzmanı diye bir kanal var orada randevular öne çekildiği söyleniyor. Bir de ankara da randevu alanlara istanbul da daha erken tarihte randevu verilmiş.
Dv2021 kazanı olarak acaba randevuların öne alınması konsolosluğun beklenenden hızlı çalıştığı anlamına mı geliyor? Keşke dv2021 mülakatlarına başlasalar. Kaç kişi vize alırsa kardır.
-
@katafalk, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Ekşi sözlük'te F1 vizeleri için randevu verildiği söyleniyor. Durum nedir acaba?
Ekleme: Dil okulu için soruyorum.
eskiden randevu alıp, acil randevu talebinde bulunanlar öne alınıyor. Olay bu suanda.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Amerikanuzmanı diye bir kanal var orada randevular öne çekildiği söyleniyor. Bir de ankara da randevu alanlara istanbul da daha erken tarihte randevu verilmiş.
Dv2021 kazanı olarak acaba randevuların öne alınması konsolosluğun beklenenden hızlı çalıştığı anlamına mı geliyor? Keşke dv2021 mülakatlarına başlasalar. Kaç kişi vize alırsa kardır.
evet. bende f1 vizesi bekleyenlerin olduğu bir whatsapp gurubundayım. Okul baslangıc tarihi yakın olan öğrencilerin randevuları öne alınıyor kontroller yapıldıktan sonra. Hem istanbul hem ankara da bu aya randevular verilmeye baslandı. aşılama ile birlikte acılacaktır konsolosluk. Tam emin değilim ama gecen yıl yaz aylarındada sanırım f1 vizeleri için benzer bir uygulama olmus. Umarım sizin için de baslar sürec en yakın zamanda.
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@mr-heisenberg, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Merhaba F1 vizeleriyle alakalı en ufak bir gelişme duyan bilen var mı acaba?
Merhabalar, önceden acil randevu talebi reddedilenlere bile ( MBA, doktora, lisans öğrencileri için geçerli bu ) haziran 2021 e alındığına dahil mailler gelmeye başladı.
harika haber, bilgilendirme icin tesekkurler.
-
@ekhortes, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Herkese merhaba. Ben geçen yıl Kasım ayında f1 vizesi başvurusu yaptım. Acil randevu talebim reddedilmişti ancak 26 Temmuz'a alabilmiştim yeni randevuyu. Bugün mail geldi, 14 Haziran'a çekmişler. Tabii okula 2 dönem geç başlıyorum ve yeni I-20 geldi. Bu durumda tekrar ds160 doldurmalı mıyım?
Bir de eşim green kartlı fakat şu anda Türkiye'de yaşıyor. DS 160'da US'te bulunan immediate relative sorusuna evet mi demeliyim?
Sorunun tamamini screenshot olarak aktarir misiniz?
Eger esiniz TR'de yasiyorsa o durumda hayir demeniz sorun yaratmaz.
-
bu dediginiz normal randevu mu? Yoksa one cekilen randevu mu?
-
@crazycells önceden alınmış fakat acil vize talebinde bulunulmamış randevular (dil okulu için) biz de baya şaşırdık
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
gocmen olmayan vize birimiyle, gocmen vize birimi birbirinden farkli maalesef. Dolayisiyla genel olarak verilen vizelerin sayilarinin artmasi iyi bir sey olsa da (ozellikle de konsoloslugun calismasinin onundeki engellerin yavas yavas kalkmasi konusunda), bu durum direkt olarak gocmen vizelere etki etmeyecektir.
-
@crazycells Teşekkür ederim hocam. Beklemeye devam. 😥
-
@crazycells evet acil vize randevu talebi yapılmayan fakat daha önceden gün alınan randevular çekildi öne (dil okulu için ) biz de baya şaşırdık
-
@crazycells evet acil vize randevu talebi yapılmayan fakat daha önceden gün alınan randevular çekildi öne (dil okulu için ) biz de baya şaşırdık
Bu durumda konsolosluk gunluk randevu sayilarini arttirdi diye dusunebiliriz...
Acilan bosluklari da F vizesi basvurularini kaydirarak dolduruyorlar.
-
@crazycells, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Hocam zaten Haziran ayındaki birçok randevu iptal edilmişti.. Acaba oradaki boşlukları doldurmaya mı başladılar?
Umarım kimseyi mağdur etmezler. Aynı durumda olan iki kişiden birinin randevu alabilip diğerinin alamaması çok anlamsız ve kalitesiz olur. Hakkımızda hayırlısı.
-
@denizkaya, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Hocam zaten Haziran ayındaki birçok randevu iptal edilmişti.. Acaba oradaki boşlukları doldurmaya mı başladılar?
Umarım kimseyi mağdur etmezler. Aynı durumda olan iki kişiden birinin randevu alabilip diğerinin alamaması çok anlamsız ve kalitesiz olur. Hakkımızda hayırlısı.
haklisiniz, acil durumdakileri magdur etmemek icin Haziran ayini bosaltmis olabilirler... acaba turist vizelerinde oynama olacak mi...
-
@crazycells acil talepte bulunmayanlara bile mail geliyor çok random sanırım 🤔
-
@denizkaya, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
haklisiniz, acil durumdakileri magdur etmemek icin Haziran ayini bosaltmis olabilirler... acaba turist vizelerinde oynama olacak mi...
Hocam Temmuz ve Ağustos aylarındaki turist vizelerini iptal ederek diğer vizeleri erittikten sonra Eylül veya Ekim gibi turist vizesini açarlar gibi geliyor bana.
-
@crazycells acil talepte bulunmayanlara bile mail geliyor çok random sanırım 🤔
ama bu bahsettikleriniz ogrenci vizeleri, degil mi?
-
@cengizzhan Haziran ayinda neden iptal ettiklerine dair bir aciklama yapmislar miydi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum