DV2023 Sohbet Odası
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@kotpantelon sıkıcı hayatlarımıza döndük istemsizce :D burada takıldıkça dv2022 sayfasına bakıyorum orada baya hareket var. sorular havada uçuşuyor. "Gitmesem mi acaba yaa?" yazan gördüm :D :D lükse bak lükse ahahaha
Allah @crazycells ve @gucarslan'a sabır versin.
-
@Ali-Ege-Can-0 valla sabır versin çok güzel adamlar
-
@gariban Eylül ayından sonra kadro fullenir :) bu yıl bin sayfayı daha erken geçeriz eminim :) :)
-
@flz ciddiyetinin farkında değiller ve ciddi anlamda ne ifade ettiğini bilmiyorlar. Çıktığı zaman da afallıyorlar
-
DV-2022: HAS NOT BEEN SELECTED
DV-2023: LOADİNG... -
Doparlandın mı @Rhonster ? 😁
-
@hadi-BE çok oldu :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@hadi-BE çok oldu :D
Hep sen soruyorsun ya, bu sefer dedim ben sorayım.
Hala doplarlanamayan var mı acep? Doplarlansın çabukcak. Çekilişe katılmaya kaldı 4 ay 😅 -

Green card sağladığı olanaklar... :united_states: :united_states: :united_states:
-

Bir gün kısmet olması dileğimle...
-
@hadi-BE ben erkenden dobarlandım da iş buldum gececi ondan giremiyom foruma :D
-
@Rhonster hayırlı uğurlu olsun.
-
@denizci10 sağolasın abi
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@kotpantelon sıkıcı hayatlarımıza döndük istemsizce :D burada takıldıkça dv2022 sayfasına bakıyorum orada baya hareket var. sorular havada uçuşuyor. "Gitmesem mi acaba yaa?" yazan gördüm :D :D lükse bak lükse ahahaha
Ben orayı takipten çıktım. Hiç bakmıyorum dostum :D
-
@Rhonster Hayırlı olsun!
-
@Ping-PONG valla ben de çıktım da burada konu dönmeyince arada bakıyorum
-
@Rhonster Hayırlı olsun üstadım :folded_hands:
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@hadi-BE ben erkenden dobarlandım da iş buldum gececi ondan giremiyom foruma :D
Süper. Sana zaman su gbi akar şimdi. Hayırlı olsun.
-
@Rhonster Hayırlı olsun.
-
Ben de istisnasız her gün şöyle üç beş defa giriyorum foruma, sadece bu başlığa bakıp çıkıyorum. 2022'yi gömdük artık, önümüzdeki maçlara bakacağız. Başvuru zamanından sonra şöyle Florida eksenli araştırmalarımı artırmam lazım. Tampa olur, Miami olur bakmak lazım. Geçen takip ettiğim yayıncı eğitim için kursa gideceğini söyledi. 10 bin önden, 20 bin dolar da iş bulunca taksit taksit verecekmiş kursa. İş bulursa yılda 80-100 bin dolar kazancı varmış işin. Valla bu ve bunun gibi örnekleri gördükçe hakikaten fırsatlar ülkesi adını hak ettiğini anlıyorum. İyi forumlar herkese :statue_of_liberty:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum