(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@camokka20, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells Hocam bir sorum olacaktı ds 160 formuna ben mülakat yeri olarak Ankara yı seçmiştim.Şimdi UsVisa infodan baktığımda İstanbul da daha erken bir tarihte randevu olduğunu görüyorum.Bunu direkt olarak değiştirebilir miyim ? Ya da önce ds 160 daki yeri mi değiştirmem gerekir ? Sizin öneriniz nedir ?
Ben de merak ediyorum cevabı.
-
@camokka20 hangi tarih görünüyor sizde??
-
@denizci10 İstanbul da 29 eylül ve 5 ekim yakaladım bugün ama almadım durumu bilmediğim için. Benim seyahat planım Ekim başında olduğu için Eylül ün ortasına doğru bir tarih benim için yeterli olur diye düşünüyorum. İlk randevumu Nisan 2022 ye alabilmiştim. Sonradan Ocak ayına çektim. Bir kaç gün sonra da Kasım 2021 e. Bakalım umarım eylül de vize görüşmesine girebilirim.
-
@camokka20 hocam bence eylüle çekmek için şimdilik acele etmeyin çünkü konsolosluk temmuz ağustos randevularını iptal etmiş, olası bir aşı vs gelişmesiyle olumlu haber akışları olursa ona göre hareket ederlerse siz de ona göre ayarlarmınızı yapın bence selamlar.
-
@camokka20 merhaba Ankara'dan aldıysanız iptal edip İstanbul'dan alabiliyormusunuz
-
@mr-heisenberg anladım hocam. Bilgilendirme için teşekkürler. Bu durumu dikkate alacağım.
-
@gülcan cevabını ben de tam olarak bilmiyorum maalesef.
-
@camokka20 tüh keşke ben de yakalayabilseydim. Fakat sayenizde 26 Mayıs 2022 den 14 Mart 2022 ye aldım 2.5 ay öne çekmiş oldum. Her gün bakarım artık. Buldukça öne çekerim ben de. Teşekkürler.
-
@camokka20 ben direk değiştirmiştim. Vize esnasında istda iken ds160 da ankara gözüküyor transfer istememiz gerekiyor dediler ve transfer istediler 15 dk beklemş oldm sadece
-
@zeynepsoylev, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
ds160 da ankara gözüküyor transfer ist
Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
-
@camokka20, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells Hocam bir sorum olacaktı ds 160 formuna ben mülakat yeri olarak Ankara yı seçmiştim.Şimdi UsVisa infodan baktığımda İstanbul da daha erken bir tarihte randevu olduğunu görüyorum.Bunu direkt olarak değiştirebilir miyim ? Ya da önce ds 160 daki yeri mi değiştirmem gerekir ? Sizin öneriniz nedir ?
direkt degistirin. Daha sonra AIS'e durumu bildirin isterseniz, kendileri sayin @zeynepsoylev 'in belirttigi tasima islemini belki yapabilirler. Olmadi, konsolosluk randevu gununde siz orada beklerken de yapabilir...
-
@crazycells Teşekkür ederim sağolun.
-
@denizci10 Merhaba. 14 Mart daki boşluk nasıl oluşuyor. Mesela ordaki randevu ileriki bir tarihe ertelendi, bu yüzden mi boşluk oluştu. Önceki sayfalarda da görüyorum. Bir çok kişi öne alıyor randevuları.
-
Fikrim yok açıkçası sanıyorum randevuları erteliyorlar @Kef14
-
Mülakatta gittiğin ülkede kaç gün kaldığına bakılıyor mu yoksa sadece baskıya mi bakılıyor?
-
@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10 Merhaba. 14 Mart daki boşluk nasıl oluşuyor. Mesela ordaki randevu ileriki bir tarihe ertelendi, bu yüzden mi boşluk oluştu. Önceki sayfalarda da görüyorum. Bir çok kişi öne alıyor randevuları.
sanirim cogunlugunun nedeni iptaller...
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Mülakatta gittiğin ülkede kaç gün kaldığına bakılıyor mu yoksa sadece baskıya mi bakılıyor?
Hangi ulkede mulakata girecekseniz o ulkedeki konsoloslugun sitesinden kontrol etmenizi tavsiye ederim. Tum ulkelerdeki uygulamalar ayni degil.
-
@crazycells benmki de orada beklerken yapılmıştı açıklayamamışm sanırm :)
-
bu amerikan elciligi bizi unuttu galiba ) bugun umutluydum beni ararlar diye ama hala beni aramadilar ve ceac durumum hala ayni guncelleme olmadi
-
@crazycells sorum yanlış anlaşılmış demek istediğim normalde Ankara'da yada İstanbul'da vize görüşmesinde pasaportta daha önce ki seyehatlere bakarken zaman önemli oluyor mu kaç gün kaldığı bu önemli midir yoksa önemli olan o ülkenin baskısının olması mi sadece
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum