Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Evli olup öncelik tek gitmek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17 12 2.5k 12

Benzer Başlıklar

  • viyana sağlık görüşmesi mmr kkk aşısı tek doz yeterli mi

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    -3 Oy
    1 İleti
    214 Bakış
    hüzünlükedyH
    yıllar önce 1 doz vurulduğum sistemde görünüyor ancak iki doz görünmüyor antikor testimde ise pozitif olduğu için doktor ikinci doz aşıyı vermiyor acaba orada mı vurulacağım yada yeterli olacak mı
  • 0 Oy
    58 İleti
    8k Bakış
    RuhunGemisiR
    Küçük bir başlık olmasında rağmen biz askeri personellerin denk geldiği ve işe yarayabilecek bir başlık. Ben de süreç içinde bu başlığı okudum ve bilgi almaya çalıştım. Önümüzdeki dönemlerde bu iletiyi okuyup birileri faydalanır umarım, dolayışıyla süreç içinde kafamda yer eden soruları cevapları ile birlikte alt tarafa kısa ve net şekilde yazacağım. İyi forumlar ! -Askeri personel olmam artı/eksi bir katkı sağlar mı? Hayır askeri personel olmanızın greencart mülakatı esnasında bir artısı veya eksisi yok -Muvazzaf personel olduğum için e-devletten "askerlik durum belgesi" alamıyorum, ne yapmalıyım? Bangkok özelinde ben sadece askeri kimliğimi gösterdim ve yeterli oldu, bunun yanı sıra birliğinizden "görev belgesi" alabilirsiniz. -Hala personelim greencart kazandım ve mesleği disiplin suçu işleyerek bırakmaya çalışıyorum(15 yılı doldurmadım) ve vize sürem içerisinde ihraç edilemeyeceğim. Ne yapmalıyım. -Kişiye göre değişmekle beraber ihraç süresi içinde vizenizin süresi dolmadan Amerika'ya gir çık yapmalısınız, elinizde greencart olmasa bile ilk giriş tarihinden itibaren Amerika'ya tekrar girebilirsiniz. Eğer TSK'dan "yurt dışı izni" almadan çıkacaksanız(ki yıllık izninizi mülakat süresi için harcayacağınızdan büyük ihtimal öyle olacak) Amerika'da kesinlikle polislik vb. olaya karışmamalısınız ki izinsiz çıktığınız anlaşılmasın aksi taktirde yaptırımları çok kötü olabilir.
  • Bekar ve tek gidecek varmıdır?

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    144
    0 Oy
    144 İleti
    9k Bakış
    HusseinH
    Me, too.
  • 0 Oy
    2 İleti
    406 Bakış
    crazycellsC
    @yaprak Amerika’ya gitmek için en kısa yol evlilik nasıl yapmam gerekiyor içinde söyledi: Merhaba amerikada yaşamak ve çalışmak istiyorum green karta daha önce bir siteden başvuru yaptım ama dolandırıldım 1.800tl param çöpe gitti ve umudum kırıldı açıkçası hangi siteden green karta başvuru yapabilirim ve türkiyede abd vatandaşı olan biri ile evlenip gitmek istiyorum yada oradaki vatandaşın buraya gelip masraflarını karşılayıp anlaşmalı olarak evlilik yapmak istiyorum istediği ücreti ödeyerek tabiki vize vs çıkmaz diye korkuyorum vede ona ayıracak bir bütçem yok açıkcası 1yıllık süreçte gidilebiliyor evlensem bile diye biliyorum doğru bilgi sahibimiyim yada siz beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻 Green Card cekilis basvurulari icin su konuyu kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır Evlilik ile ilgili su konuyu takip etmelisiniz, ilgili konulara ayri ayri yonlendirme yapiyor... ama Green Card alabilmek icin evliliginizin iyi niyetli bir evlilik olmasi ve gocmenlik niyetiyle olmamasi gerekiyor, bilginize: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum