@nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
@crazycells Merhaba, 2022 talihlisiyim.
Öğrenci vizesi ile bir süre Amerika da yaşadım. Ehliyet aldım banka hesabı açtırdım.
Alien registration number ile ilgili araştırma yaptım.
Net bir bilgi bulamadım
-Bazı yerlerde F1 öğrenci vizesi olup çalışan öğrencilere veriliyor yazıyor
-Bazı yerlerde I-94 formundaki numara ile aynı numaradır yazıyor
-I-94 numaram var ve Ehliyet alırken 2 numara almıştım onları buldum birisi A ile başlıyor diğeri "0" ile -
@spntne, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells Merhaba, 2022 talihlisiyim.
Öğrenci vizesi ile bir süre Amerika da yaşadım. Ehliyet aldım banka hesabı açtırdım.
Alien registration number ile ilgili araştırma yaptım.
Net bir bilgi bulamadım
-Bazı yerlerde F1 öğrenci vizesi olup çalışan öğrencilere veriliyor yazıyor
-Bazı yerlerde I-94 formundaki numara ile aynı numaradır yazıyor
-I-94 numaram var ve Ehliyet alırken 2 numara almıştım onları buldum birisi A ile başlıyor diğeri "0" ilesorun degil, Alien numaraniz oldugunu pek sanmiyorum, cunku ehliyet ile DMV'nin verdigi bir numara degil o... o nedenle bos birakabilirsiniz o kismi.
-
Merhaba arkadaşlar,
son 5 yıl içerisinde yurt dışına çıktınız mı diye bir soru var, Cevap evet fakat giitğim ülke İran,
Pasaportun süreside doldu bunu belirtmelimiyim, Gittiğim ülkenin iran olması soruın yaratır mı -
@axlgnr DS260 formunda doğru bilgi vermek zorundasınız. bu yüzden evet belirtin. yasadışı olmayan bir seyahat ise endişelenmenize gerek yok.
-
@gucarslan Teşekkürler
-
Merhabalar 2022 Green card talihlisiyim ds260 ı doldurucam abd de adres istiyor 1 haftadır arastırıyorum bulamadım bu problemi nasıl aşıcam acaba
-
@Selami-beey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar 2022 Green card talihlisiyim ds260 ı doldurucam abd de adres istiyor 1 haftadır arastırıyorum bulamadım bu problemi nasıl aşıcam acaba
Bu konuda birçok insan muzdarip. Turquoise Horizon firması ücret karşılığı adres konusunda yardımcı oluyormuş. Otel veya air&bnb gibi yerler ise sanırım pek mantıklı olmuyor. Çünkü kimse uzun süre buralarda kalmaz veya kalamıyor.(Masraftan dolayı). Burdan birinin sana yardımcı olması ise biraz zor. Evet forumda bilgi ve fikir alışverişi yapıyoruz ama sonuçta gerçek manada kimse kimseyi tanımıyor.
Ayrıca en geç mülakat tarihinde bir adres vermen gerek. Diyelim ki mülakattan sonra yine değişiklik gerekirse ABD'ye girerken yine değiştirebiliyorsun. Yalnız mülakattan sonra yapılan değişikliklerden dolayı kartın elinize ulaşmasında sıkıntı çeken çok talihli varmış. Bunu da unutmayın. Tavsiye edilen mülakata kadar bir adres bulunması ve mümkünse bunun değiştirilmemesiymiş. -
@axlgnr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar,
son 5 yıl içerisinde yurt dışına çıktınız mı diye bir soru var, Cevap evet fakat giitğim ülke İran,
Pasaportun süreside doldu bunu belirtmelimiyim, Gittiğim ülkenin iran olması soruın yaratır mıIran vatandaslari da gocmen vize alabiliyor, bilginize.
-
merhabalar herkese 2022 greencard talihlisiyim burayı yeni keşfettim size acil bir sorum olucak iki gündür formu doldurmak için uğraşıyorum adresler kısmına 8 adres giriyorum hepsi btiyo ama sayfa beni sürekli atıyo artık oturup ağlayacağım sizdede böyle bir problem varmı? durmadan telbiniz şuan işleme alınamıyor diyo

-
@zeynepaygun hoşgeldiniz ve tebrikler ama sorularınızı ana sayfadaki bulunan uyarı linkindeki başlıkta sormanız gerek.
-
-
DV2022 kazandık ama 2020 ve 2021 sonrası hiç ümidim kalmadı. 2023’e kadar vermeyecekler gibi. Vize randevularını bile eylül 2022’e veriyorlarmış.
-
@gamefry tam anlamadım
-
@gamefry, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
DV2022 kazandık ama 2020 ve 2021 sonrası hiç ümidim kalmadı. 2023’e kadar vermeyecekler gibi. Vize randevularını bile eylül 2022’e veriyorlarmış.
bahsettiğiniz vize randevuları immigration vizeler değil.
lütfen iki konuyu birbirine karıştımayın. -
@gucarslan evet biliyorum normal vize randevuları. Onlarda bile Eylül 2022 tarihi veriliyor.
-
@gamefry önceliği olmayan vize randevuları için çok normal.
süre sınırı olan vizeler için bütün mücadelemiz. -
2022 Green card talihlisiyim profesyonel destek alıyorum 4500 lira para verdim şimdiden İngilizce kurs vs ds formları için ama büyük elçilik kapalı imiş geçen senenin kazananların hakları yanmış diyorlar bizimkilerde yanacak diyorlar doğrumu
-
@Selami-beey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
2022 Green card talihlisiyim profesyonel destek alıyorum 4500 lira para verdim şimdiden İngilizce kurs vs ds formları için ama büyük elçilik kapalı imiş geçen senenin kazananların hakları yanmış diyorlar bizimkilerde yanacak diyorlar doğrumu
Su an icin bunu soylemek zor. Henuz DV2022 surecinin baslamasina oldukca uzun bir sure var. Sadece bekleyip gidisati takip etmelisiniz.
-
Hocam tesekkürler tahminimiz nedir
-
Merhabalar dv 2022 kazandım şimdi evlilik için bekleyip sonra ds 260 formu doldurucam. evlilik işlemlerim 3-4ay sürecek ds 260 şimdimi doldurmam gerekir mi yoksa nikah işlemlerim bitdikden sonra sıkıntı olmaz mı.
Benzer Başlıklar
146
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k