(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Turist vizesinde sağlık muayenesi gerekiyor mu?
hayir, gerekmiyor.
-
arkadaşlar merhaba, son zamanlarda çok yayılan bir konu var. Turist vizeli olanların işlere alımlar çok yükselmiş. Bazı yerlerde çalışma için ikramiye bonus veren yerler bile var. Turist vize sahipleri için çok fırsat olduğu söyleniyor. Herhalde gidiş-gelişler ve vize başvuruları dünya genelinde sıkıntı olduğu için çok açık oluştu. Bu konudaki düşüncesi bilgisi veya mevcut halde tecrübesi olan forumdaşlar paylaşırsa sevinirim, Eylülde gidip şirket kuracaktım kendime ama böyleyse erkenden gidip birikimle şirket kurma masraflarımı çıkartmayı planlıyorum hem de düzen oturana kadar bir süreci atlatmış olurum diye düşündüm
-
Merhaba Houston'da gida işi yapan var mı ?forumda? Houston için Birkaç bilgiye ihtiyacım var. Yardım rica ediyorum.
-
Bu ileti silindi! -
Sn @devo Turist vizesi ile çalışmanız mümkün değil ABD’de fakat kaçak çalışabilirsiniz ama buna da bonus vermeyi geç en düşük ücreti teklif edeceklerdir.
-
Benim durumumda olan var mı bilmiyorum fakat sorayım…
2020 Greencard’ı ailecek aldık sonrasında tek başıma giriş yaptım sebebini boş verin çok zorlu süreçti. Şimdi eşim ve çocuklarımı bir şekilde vize alıp beraber gitmek istiyorum. Aile sponsorlu vize işlemleri bir kaç yıl sürüyor anladığım kadarıyla en kolayı Turist vizesi olur diye düşünüyorum. Bizim durumumuz işin turist vizesi alabilir miyiz?
-
@YollardakiAdam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Benim durumumda olan var mı bilmiyorum fakat sorayım…
2020 Greencard’ı ailecek aldık sonrasında tek başıma giriş yaptım sebebini boş verin çok zorlu süreçti. Şimdi eşim ve çocuklarımı bir şekilde vize alıp beraber gitmek istiyorum. Aile sponsorlu vize işlemleri bir kaç yıl sürüyor anladığım kadarıyla en kolayı Turist vizesi olur diye düşünüyorum. Bizim durumumuz işin turist vizesi alabilir miyiz?
surada sorun isterseniz:
-
Cevabı benide ilgilendirdiği için soruyu buraya taşıdım.
-
Arkadaşlar sizce turist vizesi mülakatlari ne zaman başlayacak ve tam olarak ne zaman kapanmıştı?
-
@Kef14 randevuyu nasıl bulabildiniz 3-4 gündür bende baktım ama hiç yeni tarihe yok. Annem için 2022 şubata almıştım. Daha erken bir tarih bulamıyorum randevuyu yeniden zamanla linkinden yapıyorsunuz değil mi ?
-
@M-Emir Merhaba. Ben henüz başvuru yapmadım. Gelişmeleri burdan, ekşi sözlükden ve Facebook yeşil kart grubundan takip ediyorum. Konsolosluk normal çalışma düzenine geçtiği an bu randevuların öne alınacağı öngörülmektedir. Şimdilik beklemekten başka bir çare görünmüyor maalesef.
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar sizce turist vizesi mülakatlari ne zaman başlayacak ve tam olarak ne zaman kapanmıştı?
sanırım mart 2020 den beri kapalı. Yani randevu alsan bile (örneğin mayıs 2021) süre yaklasınca iptal ediliyor randevun.
-
Merhaba- Amerika'ya turist vizesi (B2) ile gitmek istiyorum da, COVID19 durumu nedir? Vize süreci bu dönemde nasıl oluyor yani? Türkiye'den Türk vatandaşı olarak gitsem şu an border açık mı? Nereden takip edebilirim bu güncellemeleri? Teşekkürler!
-
@aria-sozerr, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba- Amerika'ya turist vizesi (B2) ile gitmek istiyorum da, COVID19 durumu nedir? Vize süreci bu dönemde nasıl oluyor yani? Türkiye'den Türk vatandaşı olarak gitsem şu an border açık mı? Nereden takip edebilirim bu güncellemeleri? Teşekkürler!
vize randevusu haziran 2022 tarihine veriliyor. Kapalı konsolosluklar.. Vizesi olana borderlar acık.
-
@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Cevabı benide ilgilendirdiği için soruyu buraya taşıdım.
Turist vizesiyle giris yaparsaniz o durumda ABD'de calisip para kazanamazsiniz. Ancak E vizesiyle giris yaparsaniz isinize devam edebilirsiniz.
Mart 2021'de Turkiye'den 835 kisiye B1/B2 vermisler, buna karsilik sadece 1 kisi E2 almis...
-
Bu ileti silindi! -
DS160 formu doldurma ve ücret yatırarak randevu nasıl alınır diye 2 adet pdf yaptım. ilk kez başvuracak arkadaşlara yardımcı olmasını umarım.
-
@denizci10 teşekkürler elinize sağlık
-
@mr-heisenberg inşallah işinize yarar.
-
Arkadaşlar merhaba. Ziyaretçi vizesiyle giriş yaparken, nerde kalacaksınız, ne kadar kalacaksınız? gibi sorular herkese soruluyor mu? Yoksa şüphelendikleri kişilere mi soruluyor? Daha önce Avrupa'da 4-5 ülkeye gittim. Hiç biri bana sormadı. Pasaportumu alıp kaşelediler. Avrupa ülkeleri ile Amerika bir değildir tabi. Girenlerin bu konuda ki tecrübesi nedir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum