DV2023 Sohbet Odası
-
@quikless kederinden kayıp kazanamadı :D
-
-
@Rhonster bende hala foruma girerken içim buruk giriyorum. o kayıp anını hatırlatıyor :(
benim merak ettiğim dvlottery'nin dvprogram olmasıydı, isim harici değişiklik olmadı
-
@quikless kişisel tahminim lottery kelimesi kafaları kurcalıyordu onu ortadan kaldırmak için yapılan bir hamle.
-
@quikless başka açıklama da gelmiyor aklıma çünkü vasıflı elemanlar için dil bilen okul okumuş insanlar için zaten çeşit çeşit vize türü var extra bir taneye gerek yok
-
Herkese iyi bayramlar :)
-
@Kaptomeister sanada iyi bayramlar
-
@Rhonster olabilir, ben ilk başta en azından belli şartları karşılayan insanlar arasından rastgele seçim yapacaklarını düşündüm. mesela en azından akıcı günlük ingilizce konuşabilen gibi belli standartlar belirleyeceklerini düşündüm. ama değişiklik olmadığından dolayı dediğiniz daha mantıklı geliyor,kafa karışıklığını önlemek istemiş olabilirler.
-
Ben bir bayanın videosunu izlemiştim söyledikleri şey doğru
Ayrıca puanlama sistemi getiriyorlar önümüzdeki sene için. -
@Goktug35, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Ben bir bayanın videosunu izlemiştim söyledikleri şey doğru
Ayrıca puanlama sistemi getiriyorlar önümüzdeki sene için.Bu kadar net konuşmayalım. Resmi yazı veya paylaşım olmadan olmaz. İzlediğiniz kadından çok daha bilgili gündemi takip eden insanlar var burada.
Bir kere avukat var forumda ABD gündemi ve hukuku ile ilgili soruları cevaplayan ve danışmanlık veren. Böyle bişey olsa kendisi veya sayın @crazycells olsun ABD de yaşayan ve gündemi takip eden diğer arkadaşlardan, abilerden, ablalardan da bir ses çıkardı.Kesin yok diyemiyorum sizin aksinize ama elinizde resmi bir paylaşım veya yazı olmadan bu şekilde net konuşursanız tepki alırsınız.
Sonuçta insanlar burada paylaşılan bilgilere itibar ediyorlar. Bunun sebebi de bahsettiğim gibi burada tüm bilgilerin doğru ve güncel olmasını sağlayan sevgili dostlarımız.
Her insan aynı bakış açısı ve yorumlamaya sahip olamayabilir ve sizin yorumunuzu doğru kabul edebilir.
-
Şu anda dünyada kim ne derse desinler YALAN beyan olur. Ne zaman eylül ayında başvuru form klavuzu açıklanır o zaman kesinlik kazanır LÜTFEN RİCA EDİYORUM eylül ayındaki klavuza kadar bu hayali konuşmaları yapmasak olur mu kimseye faydası yok tahmin yürütmeyin çünkü tartışma çıkıyor
-
@Goktug35 açık açık trollsün işte niye zorluyorsun ?
-
Bu arada bir de karar ver.
Seneye 150 ye çıkarıp para mı alacaklar yoksa puan sistemimi gelecek? -
@Rhonster ya dostum benimle uğraşmayı bırakta işine bak çocuk yok senin karşında bildiğim bir şeyi buraya yazdım bu kadar
-
@Ping-PONG yazdıklarımı gözlerinizle okuyun lütfen
Greencard başvurusu için ücret almayı düşünüyorlarmış. Ve alınacak göçmen sayısı 150bin e çıkabilirmiş. Ayrıca sıralama için puanlama sistemi getirmeyi düşünüyorlarmış biraz araştırırsanız öğrenirsiniz! Ben böyle bir bilgi aldım buraya yazmak istedim bu kadar. -
Umarım bir gün bizde şanslı kişilerden oluruz...
-
@BordoBereli nerden başvuru yapılıyor
-
@Ping-PONG yazdıklarımı gözlerinizle okuyun lütfen
Greencard başvurusu için ücret almayı düşünüyorlarmış. Ve alınacak göçmen sayısı 150bin e çıkabilirmiş. Ayrıca sıralama için puanlama sistemi getirmeyi düşünüyorlarmış biraz araştırırsanız öğrenirsiniz! Ben böyle bir bilgi aldım buraya yazmak istedim bu kadar.Tek yazdığın şey ayrıca puanlama sitemi getiriyorlar önümüzdeki sene için, müneccim b.ku yemedik ki ne demek istediğini anlayalım. Ayrıca bir kadın youtube da anlattıdan başka done yok elinde. Miş miş te muş muş.
Bu şekilde bilgi paylaşılmaz, insanları yanlış yönlendirmiş olursun dedim. Kötü mü dedim?Her youtuber ın söyledikleri kesin bilgi şeklinde paylaşılırsa burada, çöplükten farkı kalmaz forumun.
İnsanlar tartışmaya kapalı ama beyanları var, karşı görüşlere kapalı ama topluluk içinde açık yorum yapabilme üstünlükleri var. Anında kızıp, istediğiyle istediği üslupta konuşabilme üstünlüğü var.
Ne güzel İstanbul beeee!
-
Şöyle bir şey öğrendim
Önümüzdeki sene başvuru ücreti alınacakmış.
150bin alım yapabilirlermiş karar senatoya gitmiş.
Bunlarla ilgili bir bilgisi olan var mı arkadaşlar? Forum çok yoğun bütün yazıları okuyamıyorum.
Herkese iyi bayramlar bu aradaGocmenlik yasalarinda boyle bir degisiklik yapilmadi, su an icin yapilmasi da zor... Gocmenlik kanunlari hakkinda Kongre'de konusmalar baslayinca zaten foruma bunu aktaririz...
Biden'in kendi baskanligi surecinde yapmayi planladiklari degisiklikler icin su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4030/biden-in-göçmenlik-reformu-yasa-tasarısı-20-ocak-2021
-
@quikless, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Joey kanka sana çıktı mı yoksa, niye kayboldun
yok be ne çıkması.. @Rhonster in de dediği gibi kederimden kayıplardayım hahaha
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum