DV2023 Sohbet Odası
-
Bugün kendine danışmanım diyen bir dolandırıcının sitesini falan ihbar ettim hiç sevmem hadsiz gördüğüm zaman dayanamıyorum
-
@alidemir27 Singapur hakkında hiçbir bilgim yok ama İngiltere, Avustralya, Kanada gibi ülkeleri düşünebilirsiniz göçmenlik şartlarını falan araştırabilirsiniz eminim burada da bilgisi olan arkadaşlar vardır
-
Bu ileti silindi! -
Hop 100 :)
-
- Sayfayı da açamadım. Olmadı. 😭
-
Olmadı :(
-
Ahan bu da 100
-
Zamanında Work&Travel yapmış biri olarak bu yılla beraber (umarım ilk ve son olur) bende başvuruyorum. Kafa olarak çok hazırım , videolar izliyorum , araştırmalar yapıyorum. Zaten hazırdım ama zamanında yok askerliğimi yapayım , yok illegal kalmayayım , yok üniversiteyi bitireyim derken , üzerinden 10 yıl geçmiş oldu. Umarım sonuç alırım , kızıma güzel bir gelecek sunarım oralarda. Herkese bol şans.
-
Herkese merhaba. İlk defa geçen sene DV2022 için başvuru yaptım. Bu sene tekrar başvuru yapmadan önce güncel bilgileri kaçırmamak için buradayım.
-
-
@barisel ona şimdi gerek yok
-
- sayfa hayirli ve ugurlu olsun! :)
-
@ers1ns umarım en çok sizler gibi çocuklarını düşünen insanlar için çıksın istiyorum onlar dünyamızın geleceği bol şans diliyorum
-
Onsekız yasından beri basvuruyorum cıkmayınca çıkmıyor gardasım 14. posta olmus. Singapurda benim süper zeka arkadasım var adam singapurda doktora sonrası arastırmacı calıstı iş izni vermeiyolar dedi gitti almanca dili olmamasına ragmen isvicrede iş buldu. Singapurda araba bile alamazsınız burda 10 katlı evde oturuyosanız orda 40 katlı evde 30 metrekarede oturacaksınız.
-
Şöyle bir cümle gördüm az önce "Başvuru yapanların 3/4 gibi büyük çoğunluğu fotoğraf veya başka sebeplerle kural ihlali yapabilmekte ve bu takdirde diskalifiye olmaktadır. Yani gerçekte çekilişe dahil edilmedikleri için kazanma şansı hiç olmamaktadır." belki ben dahil bile edilmedim :)
-
Hayırlı Akşamlar 🖐🏻🗽
-
@hascerob bakabildiniz mi sonucunuza 🙃
-
Bir şey soracağım bu Ankara antlaşması ile İngiltere ye gidenler ya da tanıdığı olanlar var mı kardeşim o yola yönelmek istiyor
-
@justm irlanda çok daha rahat ve iyi derim ankara antlaşmasıyla. İngiltere ab çıktığı için o sorun olur mu bilmiyorum.
-
@justm yanlis hatirlamiyorsam 2021 de son ankara anlasmasi. Sosyal medyadan tkip ettigim bi aile var onlar son gemiye binen tayfadan olduklarini soylemislerdi. Yinede arastirip ilk agizdan duymaniz daha iyi olacaktir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum