DV2023 Sohbet Odası
-
@caner92, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0 evet 1.5 yaşında su an
Allah analı babalı büyütsün.
-
@bidünya @ahsenaydgdu @denizci10 @Ping-PONG @tolgasatir @hadi-BE
Kemik kadro burda dağılmamış 🙃🗽 -
@Eltonamir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Ben Azerbaycandan katiliyorum foruma☺️Arkadaslar benim yasim 24 ilk kez katildik nisanlimla cekilise bu yil cikmadi😞30 za kadar cikarmi sizce devam edelimmi?
Merhaba, ben de 24 yaşındayım ve ilk başvurumda çıkmadı. Pasaportumun süresi bitiyor, on yıllık pasaport çıkartıp 30 a kadar denerim. Çıktı çıktı, çıkmadı Avusturya'ya gideceğim. Durmak yok yola devam :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Yıllara göre çekilişi kazan kişi
DV-2021 2874 kişi

Woooww DV 2002 deki 1153 kisiden birisi bendim :)
-
@MySea, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Yıllara göre çekilişi kazan kişi
DV-2021 2874 kişi

Anılar canlandı.
-
Koskoca mazi seneye geleceğim inşallah :)
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@bidünya @ahsenaydgdu @denizci10 @Ping-PONG @tolgasatir @hadi-BE
Kemik kadro burda dağılmamış 🙃🗽Elimde olsa buranın ismini dv2023 değil de kürkçü dükkanı yapardım
-
Gercekten anilar canlandi. Ne gunlerdi ya! Esimle yeni evliydik ve cok cabaladik, vize gorusmesine hazirlik falan derken.
Bizim gorusme Ocak ayindaydi. Vize gorusmesini tamamlayip, vizeyi alinca, hemen elciliginin karsisinda bir seyahat acentasi vardi. Girdik iceri ve "Cek bize oradan bir Miami ucusu bro" dedik :D Bileti hemen orada aldik. Hemde 2 hafta sonrasina! :) O kadar gitmeye hazirdik yani :P
-
Bu ileti silindi! -
Gercekten anilar canlandi. Ne gunlerdi ya! Esimle yeni evliydik ve cok cabaladik, vize gorusmesine hazirlik falan derken.
Bizim gorusme Ocak ayindaydi. Vize gorusmesini tamamlayip, vizeyi alinca, hemen elciliginin karsisinda bir seyahat acentasi vardi. Girdik iceri ve "Cek bize oradan bir Miami ucusu bro" dedik :D Bileti hemen orada aldik. Hemde 2 hafta sonrasina! :) O kadar gitmeye hazirdik yani :P
Darısı bizlere olsun inşallahh🙏🏼🙏🏼
-
@hascerob 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
İki dakka markete gittim yine ortalığı karışık etmişsiniz yaşını başını almış insansınız ne upraşıyonuz parmak kadar bebelerle😀
Ayrıca da insanlardaki bu trip ne ki tmm hayırlı mübarek olsun herkesin yolu açık olsun şurda kendi derdimize yandırmıyorlar bizi🙄Sokaga cikma yasagini delmek icin mi market alisverisi? Yoksa gercek mi? :P
Ulkeyi ne hale getirdiler ya, boyle sorular sormaya basladik :D
Biz köpeğimle tüm karşıyaka yı turluyoruz biri de bir şey demedi şimdiye kadar 😂
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
İki dakka markete gittim yine ortalığı karışık etmişsiniz yaşını başını almış insansınız ne upraşıyonuz parmak kadar bebelerle😀
Ayrıca da insanlardaki bu trip ne ki tmm hayırlı mübarek olsun herkesin yolu açık olsun şurda kendi derdimize yandırmıyorlar bizi🙄Sokaga cikma yasagini delmek icin mi market alisverisi? Yoksa gercek mi? :P
Ulkeyi ne hale getirdiler ya, boyle sorular sormaya basladik :D
Biz köpeğimle tüm karşıyaka yı turluyoruz biri de bir şey demedi şimdiye kadar 😂
Olsun, oda bir canli sonucta, temiz havaya ihtiyaci var :fish:
-
İyi geceler herkese.
-
@MySea Çok zeki adam, işte böyle insanlara fırsat vermek gerekiyor bence :)
-
@MySea talihlilerin yaslari ile alkali bir veri de varmidir acaba genç arkadaslarin kazanma olasiligi daha yuksekmis gibi hissediyorum :)
-
@agb_48, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Merhaba,
Öncelikle hepimize bol şans diliyorum. Yeni başvuruya daha var ama sorum pasaport yenilme ile ilgili olunca şimdiden maddi olarak hazırlanmak istedim. Başvuru yaparken güncel bir pasaportun olması gerektiğini biliyorum ama sorum şu: 4 yaşındaki çocuğum için de güncel pasaport gerekli mi? Kendine ait bir başvuru nosu olmuyor ama bilgileri girerken onun için de bir pasaport numarası isteniyor mu?
Şimdiden teşekkürlerbaşvuru yaparken çocuğunuz için bir pasaport zorunluğu yok başvuru yaparken hem kendi adınıza hemde eşiniz adına başvuruda bulunun şansınız artsın
-
@hsnnzknn Hicbir bilgim yok. Ama 50 yasindan sonra kazananlar var diye duymustum.
-
@MySea tesekkur ederim en azindan moral oldu bu benim icin :)
-
@ahsenaydgdu accounting bölümü için mi ielts 6 istiyor acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum