DV2022 Sonuç Odası
-
@ugursway, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Herkese selamlar, kazanan arkadaşları tebrik ederim. kazanamayan arkadaşlara ise bir sonra ki denemede başarılar dilerim.
Ben Uğur, bugün 21,900 case numberi ile "randomly selected" olmuş bulunmaktayım. Uykusuz geçen gecenin ardından bu sürece başlayabileceğim en iyi ortamın burası olduğuna karar verdim. Heyecanımın yanı sıra acabalarım da mevcut. Doğru ve etkili bir şekilde bu süreci nasıl yönetebilirim? Kız arkadaşımla ds-260 doldurmadan önce mi evlenmeliyim? (4yıldır birlikte yaşıyoruz). Yoksa single doldurup sonradan mı konsolosluğa bildirmeliyim? nasıl olması gerekiyor? yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.tebrikler. ne zaman evlenmeyi planliyorsunuz?
en ideali hizli sekilde evlenip surece en bastan beraber devam etmek olur, ama daha sonra evlendiginizde de surece esinizi dahil edebilirsiniz.
-
@kronos tebrikler :) gozunuz aydin...
-
Merhabalar, şans bize de güldü. Hayırlı bir şekilde gitmek nasip olur inşallah.
-
@Fouray, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Won! Bu sene banada çıktı. :D fena mutluluk. Ama deneyimli arkadaşlar yardım ederse çıkan sayfada buton yok form doldurmak için. 20bin case no
harika haber, tebrik ederim :)
Surec icin su basligi kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
-
@crazycells Teşekkür ederim.
-
Bu sene ilk basvurumda piyangoyu tutturdum resmen gercekten cok sevınclı ve mutluyum :)
DS-260 formunun gonderım son tarıhı gıbı bır sey bulamadım mezunıyetım 2 ay sonra ve mezun olduktan sonra mı doldurmam gerekiyor acaba yoksa simdiden mezun olarak dolurmam mı gerekiyor acaba
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, bizim için darısı 2023'e artık 🙂
-
Arkadaşlar selam, bu sene greencard bana da cıktı. sıra numaram EU00021XXX. bu numaranın gelme durumu nedir?
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@kronos tebrikler :) gozunuz aydin...
@crazycells çok teşekkür ederim 🙂
-
Merhaba arkadaşlar ilk başvurumdu ve çıktı şuan param yok nasıl bir yol izlemeliyim
-
@yanutsu @crazycells Hocam selam tekrardan, şu anda yüksek lisans öğrencisiyim. Seneye mezun olacağım. Bu nedenle Ds-260 formunu nasıl doldurmalıyım?
-
@Sefa-Dt, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Merhaba arkadaşlar ilk başvurumdu ve çıktı şuan param yok nasıl bir yol izlemeliyim
Yeni bir ulkede yeni bir yasama baslamak hem maddi hem de manevi acidan kulfetli bir surec, o nedenle eger hic paraniz yoksa gocmenlik basvurusu yapip yapmamayi bir daha degerlendirmenizi tavsiye ederim...
Fakat gencler bence ABD'ye adapte olma ihtimali en yuksek kesim, o nedenle ABD'de yasama veya calisma isteginiz varsa aile ve cevrenizden para bulmayi dusunebilirsiniz.
-
@crazycells merhabalar, DS260 da interview place'i istanbul olarak kaydetmeme izin verdi ve degisik bir durumda kaldim; kcc ye konu ile ilgili mail attim ancak bir sorun olur mu veya otomatik ankara mi olacaktir bilginiz var midir
-
@yanutsu, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@yanutsu @crazycells Hocam selam tekrardan, şu anda yüksek lisans öğrencisiyim. Seneye mezun olacağım. Bu nedenle Ds-260 formunu nasıl doldurmalıyım?
sorunuzu ilgili baslik altinda bir kere sormaniz yeterlidir.
-
@sezcek, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@crazycells merhabalar, DS260 da interview place'i istanbul olarak kaydetmeme izin verdi ve degisik bir durumda kaldim; kcc ye konu ile ilgili mail attim ancak bir sorun olur mu veya otomatik ankara mi olacaktir bilginiz var midir
Ankara'ya yonlendirileceksiniz, Istanbul'da gocmen vize verilmiyor.
Sorular icin su basligi kullanmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
Israrla yanlis basligi kullanmaniz forumdan kalici olarak cikarilmaniza neden olabilir.
-
@Enigmaspy, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Bu sene ilk basvurumda piyangoyu tutturdum resmen gercekten cok sevınclı ve mutluyum :)
DS-260 formunun gonderım son tarıhı gıbı bır sey bulamadım mezunıyetım 2 ay sonra ve mezun olduktan sonra mı doldurmam gerekiyor acaba yoksa simdiden mezun olarak dolurmam mı gerekiyor acaba
sorularinizi surada sorabilirsiniz:
-
@Tuğberk-Çalışkan çok teşekkürler inşallah gelir sıra ve hemen LA de gözümü açarım :)
-
Benim askerlik tecilim Aralık/31/2021'de bitiyor. Bu problem teşkil edermi acaba ? Başka tecil hakkım yok şuanlık.
DGS'ye girip 4 senelik aöf kayıt olabilirsem uzatıcam işte. -
Merhaba arkadaşlar, mülakat yeri seçimi olarak normalde Ankara gözüküyor, listede İstanbul'u seçebildiğimizi gördüm, İstanbul'da da mülakatlar yapılıyor bir sakınca yok değil mi seçmemde?
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum