@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Sonuç Odası
-
@istavrit 2017 ve 2019 yılında bütün numaralar current oldu 2018 yılında 25 binde kaldı diye hatırlıyorum. Malum pandemiden dolayı 2020 mülakatları yarıda kaldı 2021 ise hiç başlamadı.
-
@bezelye kazandın mıı wooow dostum tebrikler. bize çıkmadı maalesef. darısı seneye de bizim başımıza inşallah

-
kazanan arkadaşlara özellikle soruyorum siz kendiniz mi başvurdunuz yoksa bir danışmanlık sitesinden destek aldınız mı?
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@istavrit 2017 ve 2019 yılında bütün numaralar current oldu 2018 yılında 25 binde kaldı diye hatırlıyorum. Malum pandemiden dolayı 2020 mülakatları yarıda kaldı 2021 ise hiç başlamadı.
Yalnız pasaport şartından sonra ilk kez mülakat yapılacak ondan dolayı önceki yıllarla karşılaştırmak pek doğru sonuç vermeyebilir.
-
You have been randomly selected for further process൴ng ൴n the D൴vers൴ty Imm൴grant V൴sa
Program for the f൴scal year 2022 (October 1, 2021 to September 30, 2022). Select൴on does
not guarantee that you w൴ll rece൴ve a v൴sa because the number of appl൴cants selected ൴s
greater than the number of v൴sas ava൴lable. Therefore, ൴t ൴s very ൴mportant that you carefully
follow ൴nstruct൴ons to ൴ncrease your chances of poss൴ble v൴sa ൴ssuance. The ൴nstruct൴ons are
located on the Department of State webs൴te at http://dvselectee.state.gov. All DV appl൴cants
must use the onl൴ne DS-260 Imm൴grant V൴sa and Al൴en Reg൴strat൴on Appl൴cat൴on. -
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@istavrit 2017 ve 2019 yılında bütün numaralar current oldu 2018 yılında 25 binde kaldı diye hatırlıyorum. Malum pandemiden dolayı 2020 mülakatları yarıda kaldı 2021 ise hiç başlamadı.
Sevinsem mi Üzülsem mi Bilemedim. İşimiz Zor gibi duruyor...
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
kazanan arkadaşlara özellikle soruyorum siz kendiniz mi başvurdunuz yoksa bir danışmanlık sitesinden destek aldınız mı?
Forumda bu kadar bilgi mevcutken danışmanlık şirketlerine boşuna para vermeyin size hiçbir şekilde artı bir şans kazandıramazlar. Kendi başvurup kazanan da var kazanamayan da, forumun başvuru hizmetini kullanıp kazanan da var kazanamayan da aynı şekilde danışmanlık şirketleri ile başvuru yapanlar içinde de kazananlar olduğu gibi kazanamayanlar var. Tamamen şans işi.
-
@istanbuladami tamamen kendim başvurdum. aracılara kesinlikle itibar etmedim. Ve bugün ilk başvuruda çıktı.
-
Arkadaşlar DS-260 formunu doldurmak istiyorum ancak bu hata geliyor. Sizde durum nedir?

-
- seferde çıktı. Numaram 8000lerde. Ama yine de pandemi yüzünden fazla umutlanmıyorum. Yüce Odin hepimizin gönlüne göre versin.
-
@istanbuladami kendimiz başvurduk
-
@Safa-İ Hayırlı olsun inşallah süreciniz sorunsuz bir şekilde geçer.
-
O kadar dua ettim çıksın diye gene şans yüzümüze gülmedi arkadaş. Talihlileri tebrik ediyorum bu arada.
-
Kendim ve kardeşim için peş peşe başvuru yapmıştım, kardeşime çıktı.
Case Number EU00001XXX -
@istanbuladami Teşekkür ederim. Umarım size de seneye çıkar ben de deneyimlerimi paylaşırım sizinle
-
@Hasan-Özler tebrik ediyorum

-
@bezelye inşallah.. forumda ya da sosyal mecrada kalırsanız seve seve takip ederim

-
@istanbuladami 2017 Mayıs'ında kendi başvurum neticesinde 6.denemede çıkmıştı. Ne başvururken ne de kazandıktan sonra aracıya ihtiyacınız var. Hatta bence şahsi başvurular daha garantili.
-
@Hasan-Özler, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
You have been randomly selected
-
@entelman danışmanlık aracılığı ile başvurup kazandım diyene henüz rastlamadım. eminim bu şekilde destek alan çoktur.
Benzer Başlıklar
152
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum