DV2022 Sonuç Odası
-
@radres88 UMUDUNU YİTİRME ARKADAŞIM. İNATLA VE ISRARLA ÖNÜMÜZDEKİ DENEMELERİ KAÇIRMA ! BANA BUGÜN 1. ÇEKİLİŞTE ÇIKTI
-
@uysalkedi, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@istavrit hayirli olsun dostum. 🧿

Teşekkür ederim sağ olasınız. Elimizde son 5 yılda en son case number kaçta kaldı acaba bir bilgi var mı? Gelir mi sıramız 27XXX?
-
@Hasan-Özler caps lock kapatarak yazabilir misiniz?
-
arkadaşlar herkese merhaba 2022 talihlisiyim. ds 260 formu doldurmak için aile fertlerinin henüz geçerli bir pasaportu yok. başvurudan önce onlara pasaport mu çıkartmak gerekiyor.
-
@istavrit yok be kardeş, olsa açıklardım
-
@istavrit Forumda hali hazirda bircok bilgi bulunuyor. Sanirim su baslik isinizi gorebilir => https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/türkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-çekiliş-istatistikleri
ayrica => https://yesilkartforum.com/bulten/
-
Tebrik ediyorum olumlu sonuc alan herkesi. Hayirli olsun

-
Bir HAS NOT BEEN SELECTED benden olsun

-
@ersinusa, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
arkadaşlar herkese merhaba 2022 talihlisiyim. ds 260 formu doldurmak için aile fertlerinin henüz geçerli bir pasaportu yok. başvurudan önce onlara pasaport mu çıkartmak gerekiyor.
Evet mülakata girecek bütün aile üyelerinin geçerli bir pasaportu olması gerekiyor.
-
İnanmıyorum 2. başvurumda kazandım case no 26k larda sizce sıra gelir mi kötü bir numara mı? Çok korkuyorum, sevinemedim bile

-
@bezelye Şu an ki psikolojiniz optimum. Bu halde kalın. Ne çok sevinin ne de çok üzülün.
-
@FreeMen çok teşekkür ederim. Seneye sizede çıkar umarım.
-
Has not been selected çıktı seneye Dv2023 sayfasına geçiş yapalım kazananları tebrik ediyorum kazanamayan arkadaşlar inşallah Dw2023 ye şans bize de güler
-
@uysalkedi, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@istavrit hayirli olsun dostum. 🧿

Teşekkür ederim sağ olasınız. Elimizde son 5 yılda en son case number kaçta kaldı acaba bir bilgi var mı? Gelir mi sıramız 27XXX?
-
'You have been randomly selected' kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
@istavrit 2017 ve 2019 yılında bütün numaralar current oldu 2018 yılında 25 binde kaldı diye hatırlıyorum. Malum pandemiden dolayı 2020 mülakatları yarıda kaldı 2021 ise hiç başlamadı.
-
@bezelye kazandın mıı wooow dostum tebrikler. bize çıkmadı maalesef. darısı seneye de bizim başımıza inşallah

-
kazanan arkadaşlara özellikle soruyorum siz kendiniz mi başvurdunuz yoksa bir danışmanlık sitesinden destek aldınız mı?
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@istavrit 2017 ve 2019 yılında bütün numaralar current oldu 2018 yılında 25 binde kaldı diye hatırlıyorum. Malum pandemiden dolayı 2020 mülakatları yarıda kaldı 2021 ise hiç başlamadı.
Yalnız pasaport şartından sonra ilk kez mülakat yapılacak ondan dolayı önceki yıllarla karşılaştırmak pek doğru sonuç vermeyebilir.
-
You have been randomly selected for further process൴ng ൴n the D൴vers൴ty Imm൴grant V൴sa
Program for the f൴scal year 2022 (October 1, 2021 to September 30, 2022). Select൴on does
not guarantee that you w൴ll rece൴ve a v൴sa because the number of appl൴cants selected ൴s
greater than the number of v൴sas ava൴lable. Therefore, ൴t ൴s very ൴mportant that you carefully
follow ൴nstruct൴ons to ൴ncrease your chances of poss൴ble v൴sa ൴ssuance. The ൴nstruct൴ons are
located on the Department of State webs൴te at http://dvselectee.state.gov. All DV appl൴cants
must use the onl൴ne DS-260 Imm൴grant V൴sa and Al൴en Reg൴strat൴on Appl൴cat൴on.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum