DV2022 Sonuç Odası
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@istavrit 2017 ve 2019 yılında bütün numaralar current oldu 2018 yılında 25 binde kaldı diye hatırlıyorum. Malum pandemiden dolayı 2020 mülakatları yarıda kaldı 2021 ise hiç başlamadı.
Sevinsem mi Üzülsem mi Bilemedim. İşimiz Zor gibi duruyor...
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
kazanan arkadaşlara özellikle soruyorum siz kendiniz mi başvurdunuz yoksa bir danışmanlık sitesinden destek aldınız mı?
Forumda bu kadar bilgi mevcutken danışmanlık şirketlerine boşuna para vermeyin size hiçbir şekilde artı bir şans kazandıramazlar. Kendi başvurup kazanan da var kazanamayan da, forumun başvuru hizmetini kullanıp kazanan da var kazanamayan da aynı şekilde danışmanlık şirketleri ile başvuru yapanlar içinde de kazananlar olduğu gibi kazanamayanlar var. Tamamen şans işi.
-
@istanbuladami tamamen kendim başvurdum. aracılara kesinlikle itibar etmedim. Ve bugün ilk başvuruda çıktı.
-
Arkadaşlar DS-260 formunu doldurmak istiyorum ancak bu hata geliyor. Sizde durum nedir?

-
- seferde çıktı. Numaram 8000lerde. Ama yine de pandemi yüzünden fazla umutlanmıyorum. Yüce Odin hepimizin gönlüne göre versin.
-
@istanbuladami kendimiz başvurduk
-
@Safa-İ Hayırlı olsun inşallah süreciniz sorunsuz bir şekilde geçer.
-
O kadar dua ettim çıksın diye gene şans yüzümüze gülmedi arkadaş. Talihlileri tebrik ediyorum bu arada.
-
Kendim ve kardeşim için peş peşe başvuru yapmıştım, kardeşime çıktı.
Case Number EU00001XXX -
@istanbuladami Teşekkür ederim. Umarım size de seneye çıkar ben de deneyimlerimi paylaşırım sizinle
-
@Hasan-Özler tebrik ediyorum :)
-
@bezelye inşallah.. forumda ya da sosyal mecrada kalırsanız seve seve takip ederim :)
-
@istanbuladami 2017 Mayıs'ında kendi başvurum neticesinde 6.denemede çıkmıştı. Ne başvururken ne de kazandıktan sonra aracıya ihtiyacınız var. Hatta bence şahsi başvurular daha garantili.
-
@Hasan-Özler, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
You have been randomly selected
-
@entelman danışmanlık aracılığı ile başvurup kazandım diyene henüz rastlamadım. eminim bu şekilde destek alan çoktur.
-
@Chromium Canım kardeşim ben hiç dua mua etmedim. 1. çekilişte çıktı. Zaten çıkar diye de bir beklentim yoktu !...
-
2 sefer basvurdum cikmadi)))).. abim ingiltereye yerlestigi icin artik green card ciksada gidemeyecegim icin basvurmadim busene... cikanlara hayirli olsun.. cikmayanlar yilmasin saglik olsun derim... bir arkadasa basvurdum yogunlukdan dolayi giremiyorum siteye... nasipse eylul gibi ingiltereye gidecegim...
-
@Hasan-Özler her ikimize de hayırlı olsun.
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
kazanan arkadaşlara özellikle soruyorum siz kendiniz mi başvurdunuz yoksa bir danışmanlık sitesinden destek aldınız mı?
Tamamen kendim doldurdum ve ilk başvuruda çıktı. Sadece fotoğraf için elçilik resmî sitede yer alan fotoğrafçılardan birine gittim
-
@Chromium ısrarla çekilişlere devam et..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum