DV2023 Sohbet Odası
-
Benim tanıdığım chandler var. Ona çıkmış diyorlar. Son güne kadar resim paylaşanlar gidiyor bak. Bir de son gün başvurup çıkan var mı acep?
-
@hascerob yok hocam daha fazla... Hayirli olsun cikanlara arkadaslar. 🙏🏻 🧿🤞🏻👏👍🏻🇹🇷
-
Bir daha başvuru yaparsam köpeğimin fotoğrafını koyacağım şans getirsin :)
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Benim tanıdığım chandler var. Ona çıkmış diyorlar. Son güne kadar resim paylaşanlar gidiyor bak. Bir de son gün başvurup çıkan var mı acep?
Bizim son günlerde olmuştu başvuru. Bir de amerika içinden başvuruldu acaba çıktı mı? Garibanın yüzü gülür mü? Kafamda deli sorular...
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Bir daha başvuru yaparsam köpeğimin fotoğrafını koyacağım şans getirsin :)
Ben kendi fotoğrafımı kullandım işe yaramadı. İşe yaramıyor söyliyim :D
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Bizim son günlerde olmuştu başvuru. Bir de amerika içinden başvuruldu acaba çıktı mı? Garibanın yüzü gülür mü? Kafamda deli sorular...
Eğer bu kadar hüzün yaptın üstüne bir de çıkarsa pıçaklarım seni :D
-
.,.,.,.,
-
O zaman ben Meksika yolcusu arkadaşlar 🙋♀️
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Bir şey dicem çıkarsa çok sevinirim ama gerçekten bir yanım buruk olur. Yeter ki çıksın sen gel piçakla :)
-
6-7 başvurudan sonra hala motivasyona sahip olup başvurmaya devam edenlere büyük saygı duyuyorum :)
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
O zaman ben Meksika yolcusu arkadaşlar 🙋♀️
Aslında bunu da düşünmedim değil. :D
-
En kötü ihtimalle Türkiye'deyiz arkadaşlar.
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Daha kötü bi ihtimal yok hamd olsun 😂🙏🏼
-
Ben ağzımın payını aldım. Bir iki güne ufak ufak koparım forumdan. Seneye de son gün gelir öyle bir eski tanıdıklara selam akar çıktıysa çıktı çıkmadıysa çıkmadı basar giderim . :P
-
@Emtee aynen böyle çöküş görülmedi sinirden gülüyorum sürekli😂
-
5 te 0....
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Emtee aynen böyle çöküş görülmedi sinirden gülüyorum sürekli😂
Az önce @ahsenaydgdu e söyledim.
Ben de akşamdan beri her şeye gülüyorum. :D :D :D
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Daha kötü bi ihtimal yok hamd olsun 😂🙏🏼
😂
-
Ben ağzımın payını aldım. Bir iki güne ufak ufak koparım forumdan. Seneye de son gün gelir öyle bir eski tanıdıklara selam akar çıktıysa çıktı çıkmadıysa çıkmadı basar giderim . :P
12 mayıs akşamı herkesler burda olsun lütfen omzunuzda hönkürerek ağlamayı düşünüyorum :)
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum