DV2022 Bekleme Odası
-
@crazycells Doğru :) Anladım teşekkür ederim.
-
@Ping-PONG gralll 😄
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG 1 kişi
kim?
Pardon 2 kişi @Chandler ve @caner-memiş
4 kişi sitede
4 kişi mi başka kim var?
geçmiş sayfalarda valla. tanıdık isim değillerdi
Ben tanıdıkları diyorum :)
-
kitlendi site giremiyorum :( zaten kimseye çıkmadı galiba bir hevesim kaçtı benim
-
14 kere kendi adıma 7 defa eşim adına basvurduk yine cıkmadı :) 14 yıllık ugras sonucunda bıkma ve vazgecme durumuna kadar geldim. Cıkanlara hayırlı olsun.
-
Has not been selected
-
hala öğrenemedim hala giremedimmmmmm
-
çıkmadı ya :(
-
Hain green card... Bi çıkmadın bize
-
@mathematiche, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
14 kere kendi adıma 7 defa eşim adına basvurduk yine cıkmadı :) 14 yıllık ugras sonucunda bıkma ve vazgecme durumuna kadar geldim. Cıkanlara hayırlı olsun.
Vazgeçmeyin 12 yıl sonra kazandı @gucarslan
@ibrahimasar yanlış bilmiyorsam 15 seneden beri başvuruyor. -
Ben şimdilik bakmıyorum. Yogunluk azalsın sonra
-
@emine06, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar doğru yazdığıma eminim numarayı ama çıkmıyo 😟
su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/540/dv-sonuclari-nasil-kontrol-edilir
karakter veya kelime hatasi yapiyor olabilirsiniz.
-
@ozlemmm Mobilden daha hızlı bakılıyor. Ben bilgisayardan bakamadım mobilden hemen açıldı. Ama tabi sonuç hase not been selected :)
-
Başvuru yapıp,beklentiye girmek hayatımızda bir çok şeyi ertelettiriyor,hayatımızı engelliyor...
-
Odayı takibi bırakıyorum.
Herkese geçmiş veya hayırlı olsun.
Yeni odamızda arkadaşlarla görüşmek üzere. :D -
Sonucuna bakmayan arkadaşlara tavsiyem;sokağa çıkma yasağı olmadığında bakın,olumsuz olursa en azından çıkıp yürür nefes alırsınız,keşke bakmasaydım
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Ahh yaaaa! Canım Bartu’nun şansına çok inanmıştım ben :(
Ya bu çocuklar da bize çekmiş şans konusunda
Size çıktı mı?
Maalesef bana eşime kuzenime kardeşime yok yahu kime çıkıyor bunlar, biden dede bu yıl bir güzellik yapar da kotayı yükseltirse diye umutluyum
-
@furkann, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Başvuru yapıp,beklentiye girmek hayatımızda bir çok şeyi ertelettiriyor,hayatımızı engelliyor...
Hayır bir de geçen yıl kazananları düşünsenize? İnsanlar 1 yıldır arafta. Eve kaşık alma konusunda bile ikileme düşüyorlardır.
-
Umarım pandemi şartları erken biter ve kazananların kazanması bir işe yarar. İşin bir de bu tarafı var. O yüzden ne kazananlar çok fazla sevinsin ne de kaybedenler çok fazla üzülsün. Nötr bir psikoloji ile takip edelim bakalım bu pandeminin akibeti ne olacak?
-
Ben de bu odanın takibini bırakıp dv2023 sayfasına geçiyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum