DV2022 Bekleme Odası
-
@zencipsikiyatr bence Gc çıkmadan buna kafa yormayın şimdilik... Çıksa bile kesinlesmesi ve yurtdışında olmanız zaten başlı başına oldukça uzun süreçler. İşe başlamanızı engeller bir durum olmayacaktır. Ki Türkiye de işten çıkarmaların ilk yıllarda ne kadar yoğun olduğunu da göz ardı etmemek lazım.
-
@YakupxK 1 saat önce falan öyleydi düzelttiler onu. Muhtemelen bir şeyleri denetlerken siteyle ilgili hata yaptılar. Şu anda öyle bir ekran yok.
-
@YakupxK sayfayı yenileyin düzelir :)
-
Bu ileti silindi! -
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@zencipsikiyatr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim için de çok enteresan bir haftaydı 2 yerden iş teklifi aldım 1'ini kabul ettim ayda 7.5k verdiler. Haziran'ın başında işbaşı yapıyorum. Bu akşam green cardı kazanırsam belki de hayatımın en enteresan çelişkilerinden biri ile karşı karşıya kalacağım. Ne yapmam gerekir sizce? İşte devam mı yoksa vizeyi aldığımda gitmek mi?
Al kendini git ayol 7.5k dediğin nedir türkiye’de hele istanbulda!
Aslında Bursa'da fena para değil ama bir tarafta da o parayı TL olarak değil Dolar olarak kazanmak var ki bu daha cazip :)
-
arkadaşlar o halde şöyle güncelleyelim kazanırsak tipsiz yarışması yaparız buraya atıp :D
-
@physicismagister Oylamada yaparız kendi aramızda :)
-
an itibariyle 403 ÇEVRİMİÇİ?? :clapping_hands:
-
@this-time89 teşekkür ederim :) dedim ne oluyoruz acaba
-
@zencipsikiyatr Kazanma kısmını da bir kenara bırak kazandığın parayı bir Türkiye'de harcamak var bir de de Amerika'da harcamak var :)
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
arkadaşlar o halde şöyle güncelleyelim kazanırsak tipsiz yarışması yaparız buraya atıp :D
Benim için problem yok. En başarılı çekimle 1. olurum zaten :D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim için problem yok. En başarılı çekimle 1. olurum zaten :D
Gerçi @tolgasatir var yarışırız :D
-
@Mrfirat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@zencipsikiyatr 7.500 değil 17.500 de olsa kabul etmem çünkü bugün 7.500 e aldığın ürün 2 ay sonra 9.500 olacak fakat senin maaşın aynı kalacak sürekli hayat pahalılığı artmaya devam edecek ama amerikada bugün 7.500 e ne alırsan 10 sene sonrada aynı.
Çünkü burası Türkiye, orası Amerika. Burda IBAN veriyorlar para gönderin diye :D
-
En heyecanlı an çıktı çıkmadı yazılma kısmı moralim bozulur okuyamazsam diye geç mi baksam :)
-
bundan 3 sene once forumda hem annesi hem kendisi kazanan bir arkadas vardi . cikmadik candan umit kesilmez :)
-
@Hyller Gözler ilk kazandım mı değilde Has Not Been Selected yazıyormu diye bakıyor
-
@Hyller benim ilk olacak ama sizlerden okuduklarım kadarıyla 10.çekilişimmiş gibi olmaya başladı
-
@physicismagister
Bu arada b ütün kadınlar güzeldir. Biz goril tayfası olarak aramızda yarışırız siz jüri olursunuz.
:D :D :D
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller Gözler ilk kazandım mı değilde Has Not Been Selected yazıyormu diye bakıyor
@Ramazan yazmayacak inşallah randomly selected olacak :)
-
@yekta, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bundan 3 sene once forumda hem annesi hem kendisi kazanan bir arkadas vardi . cikmadik candan umit kesilmez :)
Şans desen var😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum