Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• Anca bitirdim geldim.. zaman yaklaştıkça akıl uzaklaşıyor, kalp ritmi çılgın atıyor... delirttt bizi ya Rab!

• @Mr-Gabriel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG senin durum epey kötüymüş. 🤦 Bizde 3 kişi olunca arkadaş gibi takılıyorsun. Hatta 1 tanesi yeni astsubay olmuştu aynı yaştaydık. Çarşıya falan gezmeye beraber gidiyorduk 😆 zaten köy karokolumuz 2 tane müstakil evdi aynı bahçe içersinde biri karakol biri uyudugumuz yer. Nöbet desen mutfakta televizyon izliyorduk biri geldiğinde mutfağın camından gözüküyordu. Zaten pek kimsede gelmezdi. Komutana selam falan zaten yoktu.günde 1 tane komutan anca oluyordu zaten onunla da gırgır şamata yapıp günü atlatiyorduk. 😄 Şimdi senin durumu düşünürsek benim askerlik epey iyi geçmiş 😀😀

Benim ki baya hareketliydi ya. Keyifliydi.

Mesela şu meşhur bordo bere pentatlon şampiyonları varya Aslan Serdar Yüzbaşı
    Kaç kişinin böyle hatırası vardır. CISM şampiyonalarında bu ne komutanım bu çok kolay dediye beni götürüp İtalyan çukuruna atmıştı. :D :D :D

Özel harekat eğitim çavuşuyla tanışmıştım subay mezuniyetinde. (30 ağustos )
    Aslan Mustafa Kemal KAYHAN abim. Kızılay da fiesta barı birbirine katmıştım kafayı bulup. Güvenlikleri dövüp beni almıştı oradan bana saldırdılar diye :D

CISM yarışlarına gelen yabancı ekiplerden Bulgar subay öğrencisi bir kızla tost yemiştim. Ama dil bilmiyordum sohbet edemedim. Sonra aynı kafiledeki bir erkek subayla sevgili olduklarını öğrendim. Kalbim kırılmıştı :D :D :D

Gölbaşı nda bayrak yarışlarında şömine nin başında takılmalar...
    İsveç ve Beyaz Rusya kafilesindeki kız subay öğrencileriyle kar topu oynamıştım.

Böyle askerlik gördün mü sen ömründe :D :D :D

• ⭐⭐⭐

Çocuğu uyuttum bende uyumaya çalışacağım yoksa geçmiyor bu zaman

• Beklerken ayrı bir heyecan , birde çıktıktan sonra ayrı bir heyecan yaşayacağız . Bu sefer de tekrar eyaletleri gözden geçirme, mülakat heyecanı başlayacak gidene kadar kalp dayanır umarım 😆😆

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Çocuğu uyuttum bende uyumaya çalışacağım yoksa geçmiyor bu zaman

ben denedim olmadı @Ping-PONG un kahkahası kulaklarımda çınladı geri kalktım :D

• I'm gonna make it by any means, I got a pocket full of dreams coz I'm from New York! :statue_of_liberty: :statue_of_liberty:

This is my last good luck charm of the DV2022. Writing my last message in English (last, before the results came in). From now on, I won't post anything till I check my result. For a long time now, we have a beautiful dream with my fiancee and maybe our dream will come true and we will be one of the winners this year. Even though it's a slight chance, even though I know that probably I won't be one of the winners.

I wish the same for all here who have that kind of dream and really want to be in the US.

I wish the best of luck to all of us, friends. See yall in the US! Fingers crossed :crossed_fingers:

NYC.jpg

dar kalp

benim kalbimde küt küt gerçekten

• Tüm yeşilkart forum üyelerine selamlar. 🙌 Hepimize bol şans diliyorum...

• @Ping-PONG güzel yönleri de varmış 😅 15 ay azap gibi geçmemiş en azından. 😀

• Benim için de çok enteresan bir haftaydı 2 yerden iş teklifi aldım 1'ini kabul ettim ayda 7.5k verdiler. Haziran'ın başında işbaşı yapıyorum. Bu akşam green cardı kazanırsam belki de hayatımın en enteresan çelişkilerinden biri ile karşı karşıya kalacağım. Ne yapmam gerekir sizce? İşte devam mı yoksa vizeyi aldığımda gitmek mi?

• @hascerob Sevincin hakkını vereceğe benziyorsunuz hadi hayırlısı 😊 Çıkacak arkadaşların o anki tepkilerini görebilmek isterdim. Benimkini zaten akşam haberlerinde izlersiniz 💥💣🕺💣💥

@Ping-PONG güzel yönleri de varmış 😅 15 ay azap gibi geçmemiş en azından. 😀

Brifing liydim ben 5 sene yurt dış yasağı ve askerlik ile ilgili konuşma yasağım vardı.
    Sonucu Sİlivri soğuktur muhabbeti yani :D
    Askerlik biteli tam 10 yıl 5 ay oldu. O yüzden artık rahat rahat konuşabiliyorum. :D

• @zencipsikiyatr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Benim için de çok enteresan bir haftaydı 2 yerden iş teklifi aldım 1'ini kabul ettim ayda 7.5k verdiler. Haziran'ın başında işbaşı yapıyorum. Bu akşam green cardı kazanırsam belki de hayatımın en enteresan çelişkilerinden biri ile karşı karşıya kalacağım. Ne yapmam gerekir sizce? İşte devam mı yoksa vizeyi aldığımda gitmek mi?

bire bir aynısı bizde var şuan eşimde yaşadık durumu o gitmeme kafasında ama hesaplayınca 1000 dolar etmiyor maaşı Türkiye de TL kazanıp dolar harcadığımız düşünülürse biraz daha hesap kitap yap derim

• @zencipsikiyatr bu soru için bence yanlış mecra, 7.5 değil 107.5 k kazansam 1 saniye düşünmez giderim

• @zencipsikiyatr ben nerdeyse şu anda da o kadar alıyorum. 20 k verseler yine de durmam giderim tereddüt etmeden.yeter ki çıksın o kadar yine. Burda ki işimi orda yapsam çok çok daha fazlasını kazanacağımı biliyorum. Para birsekilde kazanılıyor ama hayallerimizin peşinden gitmek paha biçilemez.

• @zencipsikiyatr Amerika’ya sadece para kazanmak icin gitmek istiyorsanız gitmemeyi seçebilirsiniz.

Biz Ortadoğu bataklığından kurtulmak. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek için istiyoruz.

• @tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@zencipsikiyatr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Benim için de çok enteresan bir haftaydı 2 yerden iş teklifi aldım 1'ini kabul ettim ayda 7.5k verdiler. Haziran'ın başında işbaşı yapıyorum. Bu akşam green cardı kazanırsam belki de hayatımın en enteresan çelişkilerinden biri ile karşı karşıya kalacağım. Ne yapmam gerekir sizce? İşte devam mı yoksa vizeyi aldığımda gitmek mi?

bire bir aynısı bizde var şuan eşimde yaşadık durumu o gitmeme kafasında ama hesaplayınca 1000 dolar etmiyor maaşı Türkiye de TL kazanıp dolar harcadığımız düşünülürse biraz daha hesap kitap yap derim

Her daim dolar kazanmak daha iyi bence gitmelisiniz.

• Amerika yolcusu kalmasın✈️🗽

• @Deep-Blue-78, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@hascerob Sevincin hakkını vereceğe benziyorsunuz hadi hayırlısı 😊 Çıkacak arkadaşların o anki tepkilerini görebilmek isterdim. Benimkini zaten akşam haberlerinde izlersiniz 💥💣🕺💣💥

Ben 12 mayısta bakcam ama bu akşam kazandım yazan her bir arkadaşım için istisnasız deliririm mutluluktan... umarım polis göndermezler kapıya... :)

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Aşamaları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    98
    1
    13 Oy
    98 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k