DV2022 Bekleme Odası
-
Annem benim her rahat hareketimde kızım sen Amerikalı mısın der afedersiniz eşek kadar oldum hala diyor 😂 İnşallah annem haklıdır geleceği görmüştür😂
-
@Hyller İnşallah ya :D
-
@denizci10 hahaha :D :D
-
@hascerob hepimize çıksın çok amin🙏Aslında hepimize çıkmayacağını hepimiz biliyoruzda bari çoğumuza çıksın bee😀
-
2022 Bekleme odasına 1 yıldır yorum yapmadım bu ilk yorumum diye hatırlıyorum.Bu akşam için çok heyecanlı olduğumu belirtmek istedim fakat benim için daha ağır basan taraf bugün Galatasarayı yenip Şampiyon beşiktaş diyeceğimiz gün olur inş.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Eşim rüyasınd taşındığımızı görmüş anlatıyodu şimdi vr rüyası genelde çıkar onun, tabiri de aynen şu
Rüyada taşınmak, yeni başlangıçlara ve her şeye sıfırdan başlayarak hayat kurmaya işaret eder. Hayırlı ve güzel işlerin habercisi olarak kabul edilen rüya, rüyayı gören kişinin hayallerinin peşinde gideceğine ve hayalleri için mücadele edeceğine yorumlanır.
Sonuçların açıklanacağı sabah işaret olabilir mi acaba
@Hyller @bidünya @ahsenaydgdu @ayvalik10 @Ping-PONG @hascerob 😊Umudunuzu kirmak istemem ama ben ve eşim haftada bir Amerika’ya gidiyoruz. Tabi rüyada 😊
-
@hascerob ağzın bal yesin
-
ben hazirana kadar bakmamam lazım nasıl durucam bılmıyorum ama unutmam lazım :D
-
@Tayfun-Durkaya senin totemin vardı değilmi ? İnşallah çıkar.
-
@hascerob 2023 e Amerika'da girip Türkiye'nin şahlanışına uzaktan bakalım bekleme odasında ki son gününüz olsun
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Eşim rüyasınd taşındığımızı görmüş anlatıyodu şimdi vr rüyası genelde çıkar onun, tabiri de aynen şu
Rüyada taşınmak, yeni başlangıçlara ve her şeye sıfırdan başlayarak hayat kurmaya işaret eder. Hayırlı ve güzel işlerin habercisi olarak kabul edilen rüya, rüyayı gören kişinin hayallerinin peşinde gideceğine ve hayalleri için mücadele edeceğine yorumlanır.
@Hyller @bidünya @ahsenaydgdu @ayvalik10 @Ping-PONG @hascerob 😊Ben çok gönülden söylüyorum çıkacak şuraya yazan çoğu kaderdaşımıza çıkacak... neden bilmiyorum kalbim çok rahat bu konuda... @ahsenaydgdu @ayvalik10 @Ping-PONG @Hyller @bidünya @Zelene @Emre-Kalafat @ibrahimasar şimdi hatırlayamadığım 3-4 kişi ve canım kendime de çıkacak... evrene pozitif enerjilerimizi gönderelim.. 🙏🏼☺️
Pozitif düşünce kurtaracak haftalardır evreni pozitif düşünceyle doldurduk 😁😁
-
@Emir600RR aynen bi totem yaptık kızım doğunca bakıcam onun şansına nasibine inanıyorum ama çok zorrrrr inan bakamıcak oldugumu bilmek :)
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob 2023 e Amerika'da girip Türkiye'nin şahlanışına uzaktan bakalım bekleme odasında ki son gününüz olsun
Ben bi atayım da kendimi ülkem de şahlansın valla umrumda değil :) aminn son gün olsun inşallah 🙏🏼
-
En çok istediğim o ya dışardan ülkeyi izlemek, dışardan bakınca güzel ülke aslında 😁
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller @bidünya @ahsenaydgdu @ayvalik10 @Ping-PONG @hascerob 😊Ben çok gönülden söylüyorum çıkacak şuraya yazan çoğu kaderdaşımıza çıkacak... neden bilmiyorum kalbim çok rahat bu konuda... @ahsenaydgdu @ayvalik10 @Ping-PONG @Hyller @bidünya @Zelene @Emre-Kalafat @ibrahimasar şimdi hatırlayamadığım 3-4 kişi ve canım kendime de çıkacak... evrene pozitif enerjilerimizi gönderelim.. 🙏🏼☺️
Pozitif düşünce kurtaracak haftalardır evreni pozitif düşünceyle doldurduk 😁😁
Başka şansımız yok ki 🥺kurbanlık koyun gibi bekliyoruz :)
-
En çok istediğim o ya dışardan ülkeyi izlemek, dışardan bakınca güzel ülke aslında 😁
Olacak o da olacak bu enerji sinerjiyle yaparız
-
@Tayfun-Durkaya biliyorum biliyorum inşallah nasip olur, Haziranda baktığınız zaman çıksa bile geç olabilir çünki ds260 formunun gönderimi randevu tarihlerini çok etkiliyor bilginize.
-
Almancı gibi izlemek istiyorum ben de :)
-
@Emir600RR evet etkileyecek ama yani aynı hesap gıbı gelıyor bana . ds-260 şimdi doldursam bile hazıranda yine açmamız gerekiyor dosyayı bebeğimizi eklemek için . yine aynı gecikmeyi yaşıcaz sanırım. inşallah sizede ve en çok isteyenlere ve o heycanı kalbiyle yaşanlara nasip olur
-
Akşam üzeri kaç gibi açıklanıyor tam olarak saati bilen var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum