DV2022 Bekleme Odası
-
@this-time89 evet var 36.000 numarası asilelif
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya bugün kadir gecesi ondan mevlanadan gideceğiz ama bir günlük. " Gel Gel Ne Olursan Ol Yine Gel"
Ertesi gün çarpılacak çok kişi var hissediyorum🤣
O anı bekliyorum bende sıradan geçirecek hepsini 😁
-
@ross8, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese merhaba arkadaşlar konsolosluk randevuları green card'a başvururken verilen confirm number'a göre mi veriliyor yoksa ds 260 formunu doldurduktan sonra verilen case number'a göre mi veriliyor.
Kazandıktan sonra bir Case Number sahibi olacaksınız case numaranız current olduğunda randevu verilir normal şartlarda.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@this-time89 evet var 36.000 numarası asilelif
@ayvalik10 sen bilirsin normal şartlar altında çağrılan maximum sıra ne oluyor
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Cümletten iyi geceler.
@crazycells bitirdim diye sevinme gündüz kaldığım yerden devam edicem. :D
iyi geceler.
henuz yazilanlari okuyamadim, etiketlendigim iletileri ilk firsatta okuyacagim. belki sizi sabaha kadar engellemis olurum, kim bilir :)
🤣🤣🤣
Deme öyle deme üzülür 🤣 -
Yetiştim Allahtan çok yazmamışsınız👍
-
Dananin kuyrugu kopuyor..
Temenni eden,kalbi ve mantigi ile guzel dusuncelere sahip olan ve pozittif yaklasim icerisinde bulunan herkeze cikmasi umidi ile.. -
-
Bu ileti silindi! -
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Eşim rüyasınd taşındığımızı görmüş anlatıyodu şimdi vr rüyası genelde çıkar onun, tabiri de aynen şu
Rüyada taşınmak, yeni başlangıçlara ve her şeye sıfırdan başlayarak hayat kurmaya işaret eder. Hayırlı ve güzel işlerin habercisi olarak kabul edilen rüya, rüyayı gören kişinin hayallerinin peşinde gideceğine ve hayalleri için mücadele edeceğine yorumlanır.
Sonuçların açıklanacağı sabah işaret olabilir mi acaba
@Hyller @bidünya @ahsenaydgdu @ayvalik10 @Ping-PONG @hascerob 😊Olur tabi olmaz mı 😁 Rüya da görmüş kolay ikna ederiz @tolgasatir
-
@ayvalik10 Ben de bir tek ben varım sanıyordum en azından yalnız değilmişim.
-
Laaannnnnnnnnn
10 sayfa olmuş. Susun azıcık yetişemiyorum. 🤣 -
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dananin kuyrugu kopuyor..
Temenni eden,kalbi ve mantigi ile guzel dusuncelere sahip olan ve pozittif yaklasim icerisinde bulunan herkeze cikmasi umidi ile..Hadi ilk Amiiiin benden olsun🙏
-
hadi bakalım 8 defa başvurduk bu son artık heyecan yok alıştım cıkmamasına :)
-
Umarım herkesin gönlüne göre olur. Çok samimi söylüyorum ben üniversiteye giriş sınav sonucumu bu kadar heyecanlı beklemedim.
-
Laaannnnnnnnnn
10 sayfa olmuş. Susun azıcık yetişemiyorum. 🤣Bana laf attın demi😂😂
-
@bozo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Laaannnnnnnnnn
10 sayfa olmuş. Susun azıcık yetişemiyorum. 🤣Bana laf attın demi😂😂
Etiketlemeyin beni bir ileri bir geri daha zor oluyor.
🤣🤣🤣 -
Arkadaşlar bütün bu bekleme sürecinde her ne kadar yazmasam da sürekli sizin mesajlarınızı okudum. Herkes teker teker umut dolu. Pandemi döneminde keyfim yerine geldi, benim gibi hayalleri olan insanları gördükçe. Umarım gerçekten isteyen herkese çıkar :))
-
Bekar olarak başvurup çıkması halinde evlenecek olanlar var mı? Sürece hakim misiniz. Bir connection kuralım derim
-
Heyecanımız yüksek inancımız tam ✌️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum