DV2022 Bekleme Odası
-
@Ramazan onlar konuşur biz yaparız 😂😂
-
Cümletten iyi geceler.
@crazycells bitirdim diye sevinme gündüz kaldığım yerden devam edicem. :D
-
@ftugba olumsuz düşünce yokkkk kazanacağızzzz... :)
-
@Ping-PONG iyi Geceler 😊
-
Bu ileti silindi! -
@Ramazan işte okuduğum adam others seçeneğini işaretlediğini o yüzden o an yeni pasaport bilgisi girmesine gerek kalmadığını vize zamanı da hem eskisi hem yeni çıkarttığı pasaportla gittiğini ve sorun yaşamadığını söylüyordu. hem masrafı ertelemek iyi olurdu hem de formu erken doldurduğum için daha şanslı olurdum :face_with_tears_of_joy:
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak ben confirmation number'ı kaybettim.. bilgisayara format attık o da silindi, forgot number yapıp kontrol edecez artık :D
Tam sopalıksınız ha biz karsılıklı watsapp, insta ve mail heryerden birbirimize attık ekran görüntüsünü
Merak etme mailden sorgulatırsın bikaç saat geç bakarsın ceza olsun sana 😄 -
@Damla-İmamoğlu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ramazan işte okuduğum adam others seçeneğini işaretlediğini o yüzden o an yeni pasaport bilgisi girmesine gerek kalmadığını vize zamanı da hem eskisi hem yeni çıkarttığı pasaportla gittiğini ve sorun yaşamadığını söylüyordu. hem masrafı ertelemek iyi olurdu hem de formu erken doldurduğum için daha şanslı olurdum :face_with_tears_of_joy:
Bütün sırrı bozdum 😂😂
-
Bu ileti silindi! -
@Ramazan :face_with_tears_of_joy: doğru bilgi mi yani
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Cümletten iyi geceler.
@crazycells bitirdim diye sevinme gündüz kaldığım yerden devam edicem. :D
iyi geceler.
henuz yazilanlari okuyamadim, etiketlendigim iletileri ilk firsatta okuyacagim. belki sizi sabaha kadar engellemis olurum, kim bilir :)
-
SEVGİLİ VE DEĞERLİ FORUM AİLESİ KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN.. 🤲🏻
TÜM GÜZEL DİLEKLERİNİZ BU MÜBAREK GÜN VE GECEDE KABUL OLUR İNŞALLAH 🗽 -
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG iyi geceler 🙋🏼♀️
İyi geceler,
@Burak-Dursun ağzına ıslak terlikle vurucam senin.
Adam o kadar winner ki gaale bile almadı.@Joey
Şu @Burak-Dursun un ağzına ıslak terlikle vur ben gidiyorum yatmaya.Bir de @HAYAT ablaya çıkacakmış gibi geliyor bana.
2 sinden birine çıkmazsa, benim hislerde bir sıkıntı var demektir. :D
Ruyamda gördüm bana degil gercek haytta ne isimiz var orada diyen esime çıkıyordu. Numarasini bile gördüm not aldim 3 gün once. Aynisi cikarsa eriyorum artik demektir😅😅😅
-
Aramızda Silivri taraflarına gitmemiş arkadaşlar var galiba :)
-
@crazycells reisimiz ,bilgemiz, çok yaşa :) sağlıklı ol da. biz buraları idare ediyoruz .. :)
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
SEVGİLİ VE DEĞERLİ FORUM AİLESİ KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN.. 🤲🏻
TÜM GÜZEL DİLEKLERİNİZ BU MÜBAREK GÜN VE GECEDE KABUL OLUR İNŞALLAH 🗽Amiiiin inşallah🙏
-
Bu ileti silindi! -
@nevzatyildizz soğuk soğuk :)
-
Ekşi sözlük ve twitterdan biraz yoklama yaptım da başvuran sayısı gerçekten de yüksek 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum