DV2022 Bekleme Odası
-
@cüneyt-tarıkman eyvallah biz cıksın dıye dua ettık ama numarayı hıc hesaba katmadık :)
-
@bitkicel virüsleri hesaba katarsak ilk 1000 e girebilmeliyiz maalesef ...
-
@Ping-PONG kanada için kesin yolun çok özel değilse eğer nedir paylaşabilir misin
-
@bidünya yesin mi onu nenesi ✌️
-
@cüneyt-tarıkman ya bu tesadüfi olay belkide işin içinde başka işler var bi yerde açıklamasını okudum ben bu işin çıkmadan kesinlikle hazırlığınızı yapmayınız uyarısı var yani mucize modunda😀
-
@tolgasatir kendisi engelli bende ondan görmedim yazdığını sen beni etiketleyene kadar alıntı yapmasan yine göremezdim :D
-
-
@Ping-PONG aracılar derken bildiğin tanıdığın öyle kişi veya kurum var mı acaba.ya ben ilkokuldan beri hep ingilizceden kaçtım hep kopyayla zar zor geçtim ama hiç pesimi bırakmadı keşke taa o zaman bu sorunun üstüne gitseydim
-
@tolgasatir tadına bakacaz timsahın koruyuculuğunu eyalet yapıyor zaten bazı timsahlar eyalet tarafından koruma altında :D
-
@Ping-PONG sen bana özelden yaz bro 😂🐊🗽 tampacı olurum hemen 🗽
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu arada dikkatimi çekti arkadaşlar. @denizci10 en son baktığımda 35 yaşındaydı. Az önce fotosu yok diye dikkatimi çekip profiline girince 36 gördüm. Yaş almışta bize söylemiyor. :D
Hahahahaa 😂😂 yok ya kardeşim 35 i geçenler bilir 35+ dan sonra 40 a kadar hep 35 sindir😎😉 doğum günüm 14 eylül 1984... anlayacağın 35++ için daha var😉😂... bu arada Allah aşkına yavaş yazın yemin ederim yetişemiyorum ya... bu ne hız... herkesin nabzı 250 herhalde şu sıralar...
Hep bu @Rhonster bana laf yetiştiriyor. :D
-
@physicismagister inşAllah🗽 Umarım sizinde aynı şekilde olur 🗽🗽
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ay belkide işin içinde başka işler var bi yerde açıklamasını okudum ben bu işin çıkmadan kesinlikle hazırlığınızı yapmayınız uyarısı var yani mucize modunda
Bu forumda cok konustuk, çokta tartıstığım kişiler oldu. Ama benim bir tezim var (%100 çalışır demiyorum ama ) kazanma katsayısında kesinlikle bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Amerikadan basvurup , amerikada yasadıgı adresi basvuru esnasında yazanların (öğrenci vs. sınıfı önemli değil ) youtuber olarakta en az 4 kişi , cevremde 3 kişi var gördüm böyle çıkan.. Şimdi buraya gelip benim Amerikadan basvuran arkadasım var , ona cıkmadı diyenler cıkacaktır. Zaten %100 olsa herkes oradan basvurur . Sayı olarak karsılastıgım insanlar tesadüf olamaz demek istiyorum.
-
@tolgasatir onun haberi yok 😂🗽 ama davetli @Rhonster
-
Uyusam keşke, sabah da çocukları göz doktoruna götür getir kafadan saat 3 olur heralde. Hiç bir yere de sığılmıyor ki bu nasıl bir heyecan 🤨
-
yarın aksam 8 den once olmaz
-
@Ping-PONG yanlış kişiye yazıyon onlar benden yana :D
-
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ay belkide işin içinde başka işler var bi yerde açıklamasını okudum ben bu işin çıkmadan kesinlikle hazırlığınızı yapmayınız uyarısı var yani mucize modunda
Bu forumda cok konustuk, çokta tartıstığım kişiler oldu. Ama benim bir tezim var (%100 çalışır demiyorum ama ) kazanma katsayısında kesinlikle bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Amerikadan basvurup , amerikada yasadıgı adresi basvuru esnasında yazanların sayısı cevremde 3 (öğrenci vs. sınıfı önemli değil ) youtuber olarakta en az 4 kişi gördüm. Şimdi buraya gelip benim Amerikadan basvuran arkadasım var , ona cıkmadı diyenler cıkacaktır. Zaten %100 olsa herkes oradan basvurur . Sayı olarak karsılastıgım insanlar tesadüf olamaz demek istiyorum.
Bize amerikadan başvuru yapıldı ama adres beylikdüzü ah ulan coğrafya! :) yine tutturamadık 🤦🏻♀️
-
@Tolga-Yıldız, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Allah’ım sen mevzuyu biliyorsun , gönülden gitmek isteyenlere gitmesinde sıkıntı yaratmayacak vatandaşlarımıza Amerika Birleşik Devletine gitmeyi nasip eyle yarabbi 🙏🏻
Her 👍🏼 Bir Aminnn olsun :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum