DV2022 Bekleme Odası
-
@physicismagister olumsuz düşünce yok bu gece 🗽
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ardık diyorlarmış
Benden ötürü olabilir öyle bir şey :D Çekilişten daha kürdan kazanmışlığım yoktur şu hayatta :D
Ahahah aynen benim de gram bir şey kazanmadım 😂
-
Dua edelim Küçük CASENUMBERLER Gelsin..yoksa Şekil A da(Benim gibi) göründüğü gibi sürünürsünüz. Şansınız bu nedenle 2X olsun:)
-
@Ping-PONG e kanka iner inmez o kadar paramı kazanabileceksin vasıfsız işlerde ? eyaletin minimum wage ine bakıpta gel :D senin senaryon kazanılmış ortalama ödeme yapan mesleğe veya yukarısına göre peki asgari ücretliler ne yapsın Seattle da ? neyse senle tartışmayacağım bu konuyu kısıtlı imkanlarla giden biri olursa forumdan Seattle a veya pahalı bir şehire hele de evli ve çocukluysa anlatır maceralarını.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG şimdi kafada deli sorular. Bana cıkarsa öğrenci vizesine MBA için red gelir diyorlar. Greencardı mı bekleriz. O en az 1 yıl süreç. :D
Ben yarının sonuçlanmasını bekliyorum. Sonra kendimi askıya alıp sadece ingilizceye yüklenice. Kanada için kesin bir yol buldum. Seneye DV2023 te de aynı hüsranı yaşarsam diye Ocak' ta başlıcam Kanada' nın işlemlerine temmuz da yolcu.
tamam canada club acma konusunda bilgi toplarsın bizim için :D
Kanada' dan ABD' ye geçiş çok kolay GC sahibi olarak. Kanada amaç değil araç ;)
California da açıcaz club ı :Dulan iyi güldük eğlendik yarın birimize cıksa bari :D
Bir de kimseye çıkmıyormuş bu sene Türkiye yi çekilişten çıkardık diyorlarmış 😂
@physicismagister hahaha olmaz canım yok canım 🙀
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir anlaşılan ev işlerini yemek işlerini yenge sana iteleyince ben yemek seçiyorum ayağına bize yuttaracaksın demi neyse öle olsun bakalım 😂😂🗽
Yok ya cidden aşırı yemek seçerim annem bile gelince hamur işleri dışında karışmaz çok huysuzumdur bide direk söylerim bu eksik şu fazla diye 😁😁
-
Dua edelim Küçük CASENUMBERLER Gelsin..yoksa Şekil A da(Benim gibi) göründüğü gibi sürünürsünüz. Şansınız bu nedenle 2X olsun:)
-
@cüneyt-tarıkman teşekkürler iyiyim iyi sen nasılsın ? ben arada delilerle uğraşıyorum o kadar :D
-
@physicismagister olumsuz düşünce yok bu gece 🗽
Evrenden teğet geçiyor gibi benim mesajlar.d
-
@yldrmmm, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG sponsor bulmak çok zor ve dilde yeterli kadar malesef yok bende gren card çıkmazsa kanada veya avustralya düşünüyorum dil okulu için o yüzden sordum
Sponsor bulmak Kanada için çok kolay. Dil işini çöz.
Direkt buradan işini ayarlayıp gönderiyorlar aracılar seni parasını verirsen.
Kanada ABD' den baya farklı bu olaylarda.
ABD' de dersen evet sponsor zor değil ebesinin ölekesi.Whatsapp konuşmamızın son cümlesi :D
big saving if you secure from may 20 to june 7. And. it's good for 27 weeks -
@panaroyak aaa bu beyfendiyide biliyorum bu da güzell 👍🏻 Kötü bi mahallede evi almıştı evsizler yatıp kalkıyomuş evde sözde çokta ucuza almıştı
-
@tolgasatir en iyi yaptığın yemek 😏😂 sıcak suya çay ekelemek 😂😂
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dostum inşallah Eylüle kadar alırlar bir mucize olur sizin için açarlar falan.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG şimdi kafada deli sorular. Bana cıkarsa öğrenci vizesine MBA için red gelir diyorlar. Greencardı mı bekleriz. O en az 1 yıl süreç. :D
Ben yarının sonuçlanmasını bekliyorum. Sonra kendimi askıya alıp sadece ingilizceye yüklenice. Kanada için kesin bir yol buldum. Seneye DV2023 te de aynı hüsranı yaşarsam diye Ocak' ta başlıcam Kanada' nın işlemlerine temmuz da yolcu.
tamam canada club acma konusunda bilgi toplarsın bizim için :D
Kanada' dan ABD' ye geçiş çok kolay GC sahibi olarak. Kanada amaç değil araç ;)
California da açıcaz club ı :Dulan iyi güldük eğlendik yarın birimize cıksa bari :D
Bir de kimseye çıkmıyormuş bu sene Türkiye yi çekilişten çıkardık diyorlarmış 😂
@physicismagister hahaha olmaz canım yok canım 🙀
Olmaz ya o kadar bahtsız olamayız herhalde :)
-
@Ping-PONG bu olay irlanda içinde geçerli 😏😂
-
@tolgasatir en iyi yaptığın yemek 😏😂 sıcak suya çay ekelemek 😂😂
yaptığın mı benim yaptığım mı :D arkadşalarla bizim yazlığa gitmiştik arkadaş da sen gibi yaptığı en iyi şey yumurta kırmak onuda yakar mutlaka direk bulaşıklar bende diyor :D
-
@omondoles vardıbi abi karı koca çıkmıştı düşük numarayla devam ediyorlardı. 2020 deydi sanırım onlar
-
Seattle için brüt minimum wage $16.69/hour + vergileri eklerseniz ki şehrin vergisi her geçen yıl artıyor. ona göre rahat rahat yaşarsınız bu parayla :D
-
@cüneyt-tarıkman Dostum iyi dileklerin için Teşekkür ederim..Benim Temennim ise DV22lere Coronadan başka bir virüs tebelleş olmasın inşallah.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@cüneyt-tarıkman teşekkürler iyiyim iyi sen nasılsın ? ben arada delilerle uğraşıyorum o kadar :D
Geçen seneden bir seni çok net hatırlıyorum ya :) İnş o yıl bu yıldır diyelim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum