DV2022 Bekleme Odası
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gizemb, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
asıl olay ne biliomusun kazandıktan sonra araştırıp bu formu bulup kazandık napcaz diye soranlar :) yeni hesaplar gelip geçicek mevsimlikler gbi biz landlorduz )
ahahah çıkarsa bende yeni hesap açıp :D öylesine başvurdum çıktı ne yapmam lazım diyeceğim :D
Başvurdum çıktı ama gidesim de yok yaz da yüzüne kezzap atalım :)
aahahah çok iyimiş başvurdum çıktı gidesim yok boşa gitmesin sizden birine devrede biliyorsam vereyim diye. giricem :D bu metini görürsen : D trolldür :D sen sinirlenme :D
-
@Emre-Kalafat ağzına terlikle fururuz 😁
-
@Batuhan-X çoğunluk genetik muhtemelen ama stres tabikide etkiliyor çok takmamaya çalış dostum :D
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
yapmıycam vaz geçtim :D forumda birileri ip le yerimi tespit edip beni pıçaklaya bilir :D
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
yapmıycam vaz geçtim :D forumda birileri ip le yerimi tespit edip beni pıçaklaya bilir :D
Ahahah ben daha internete zor bağlanıyorum kimselerin yerini tespit edemem benden yana için rahat olsun :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@physicismagister uyumadan durulacak kadar kalmıştır
Millet zaman geçsin diey uyumak istiyo :D kurdeşen döker bizimkiler 46 saat onu bekleseler :D @Hyller @bidünya
Evet çok gerildim😨kafamı başka işlerle meşgul etmeye çalışıyorum sohbetin bile kaç sayfa gerisindeyim arada girip biraz okuyup çıkıyorum çok stresli😫
-
Allahtan çoluk çocuk iş güç var yoksa insan hergün böyle bekleyemez delirir 🙈
Çoluk çocuk iş güç bile oyalamıyor zihnimi... delirmeden bi kazanaydık 🥺
@hascerob online derse kaldırmadım bugün az uyusunlar ne kadar sessizlik o kadar iyi şuan
Benim oğlan da uyuyo hala ellemedim.. doğduğundan beri ilk defa uyuyor bu saate kadar asla ellemem :)
benimkide sabah beni trolleyi kalktı beni kaldırdı salona geldik 10 dk sonra kalktı gitti annesinin yanına yattı ben kaldım ortada hala da uyuyor
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@physicismagister uyumadan durulacak kadar kalmıştır
Millet zaman geçsin diey uyumak istiyo :D kurdeşen döker bizimkiler 46 saat onu bekleseler :D @Hyller @bidünya
Evet çok gerildim😨kafamı başka işlerle meşgul etmeye çalışıyorum sohbetin bile kaç sayfa gerisindeyim arada girip biraz okuyup çıkıyorum çok stresli😫
sakin şampiyon :D gir sohbetleri oku mesajları oku cevapla güzel zaman geçiyor 2 gündür ben bunu deniyorum işe yarıyo gibi :)
-
ilk defa bu kadar hevessiz ve stressiz bekliyorum.
Yoksa o sene bu sene olabilir mi? -
@bayram-ali-tabak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ilk defa bu kadar hevessiz ve stressiz bekliyorum.
Yoksa o sene bu sene olabilir mi?Hep beklemeyene çıkar zaten brom :D hadi seneye bize kart atmayı unutma
-
Rüyama bile girmiyor çıkmayacak sanırım 😂
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Rüyama bile girmiyor çıkmayacak sanırım 😂
Valla geçen hafta ben rüyamda San Diagoydım ilk okul arkadaşım yanımdaydı zenciler bize saldırdı D: onları filan dövdük :D çok enterasam bir ruh halim var
-
Kazanırsa Connecticut, Rhode Island, Massachusetts 3lüsünden birine gidecek olan var mı? gidersek birbirimizle irtibatta kalalım birlikte programlar düzenleriz, birimiz önce giderse diğerleriyle yardımlaşırız.
-
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kazanırsa Connecticut, Rhode Island, Massachusetts 3lüsünden birine gidecek olan var mı? gidersek birbirimizle irtibatta kalalım birlikte programlar düzenleriz, birimiz önce giderse diğerleriyle yardımlaşırız.
valla ben nerede iş bulursam oraya gideceğim :D o yuzden bilmiyorum her yer olabilir. gitmeden linkinden yardırıcam :D
-
@bayram-ali-tabak İnan bende o durumdayım. Hatta “hadi çıkmasın da yolumuza bakalım” modundayım.
Geçen yıl çıkmayınca gerçek dünyaya uyandık. ☺️ -
Hayal kurmaya kimse ve hiç bişey engel değil yarın saat 7 ye kadar hayaller devam 👊 tabi sonra ya kazanırsak işte bu fikir çık aklımdan şey diye sorabilirim yani şimdi ne olcak 🙈
-
Hayal kurmaya kimse ve hiç bişey engel değil yarın saat 7 ye kadar hayaller devam 👊 tabi sonra ya kazanırsak işte bu fikir çık aklımdan şey diye sorabilirim yani şimdi ne olcak 🙈
Şey diyomuşsun " ee güldük eğlendik, çıktı da eee ne yapıyoruz şimdi normal hayata mı dönüyoruz seneye gene mi deniyotuz 😂😂" 😂😂
-
Zaman geçmiyor🙃🤪 bugün camları sileyim dedim 1 saat oyalar di mi?!?!?!?
-
@Özgenç, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Zaman geçmiyor🙃🤪 bugün camları sileyim dedim 1 saat oyalar di mi?!?!?!?
Yarına da bişeyler saklayın yarın daha beter olacak 😂
-
@tolgasatir ay evet doğru diyosun😊 yarında mutfak dolaplarını temizlerim. Zaten bu son bekleme süreci artı kapanma süreci evi pürü pak temizledim ikinci tur dönecek🙃🙃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum