@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG daha çok varmış 
Ben askerden önce üniversite okumamıştım. 15 ay askerlik yaptım bu yüzden. Bekleme konusunda yeterince deneyimliyim. İsterseniz bi kaç taktik verebilirim ama biraz sayko kaçabilir. 
aynı haltı bende yedim ya ne acelem varsa 15 ay gittim Allahtan içerde 12 ye düştü de biraz moral oldu çıktım 2 sene sonra okul bitti
Aynen bende sonradan okuyanlardanım. 12 iyiymiş. Size güzel bir anımdan bahsedeyim o zaman biraz eğlenelim. 
Ankara’ daydım Usta birliğinde. Kara Harp Okulunda (Subay Okulu) Askeriye nin en büyük Atatürk anıtı vardı Malazgirt Taburunun önünde. At üstünde Atam ve arkasında 500 kişilik bir bölük. Oraya giden yol boyunca bütün paşaların büstleri ( Fevzi ÇAKMAK, İsmet İNÖNÜ vs) Atatürk Heykelinin altından geçince bütün şehit subayların isimlerinin yazılı olduğu duvarlar. Yıldızlar geçidi diyorduk.
Bölük komutanı habercisi ve muhaberatçı olduğum için pek saçma sapan görevlere katılmazdım.
Kışın ortası deli gibi kar yağıyor gece hava -16 ları görüyor. İlker BAŞBUĞ ziyarete gelecek sonraki gün. Bu yüzden sürekli geçitte kar temizliği yapılıyor. Gündüz, akşam, gece... Yere düşmeden habada kara süpürge vuruyor millet. Ben de muhaberat ın camından dışarı izliyorum. Bölük komutanı aynı zamanda muhaberat takım komutanıydı. (Asıl bölük komutanımız sürekli 46 iznindeydi. Askerliğim boyunca toplamda bir ay görmedim.)
Bizim Üstteğmen telefonda nişanlısıyla konuşurken benden saçma sapan bişey istedi. Karşılık verdim sesini yükseltti ve yenge ne oluyor orda dedi. Anladım.
Yenge bu bize zulüm ediyor diye bağarıp şikayet ettim. Kılıbık herif
Yenge o günden sonra her hafta beni telefona isteyip halimi hatrımı sordu. 
Ama ben bir ceza aldım tabiki!
Allah’ ın belası herif
Akşam beni yazıcı çağırdı. Görev ataması var sana dedi. Nedir dedim. KKTTK olarak atadı seni üsteğmen dedi. KKTTK ne diye sorarsanız hazır olun açıklıyorum.