DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir Müşteri hizmetleri 15 mbit görüyor ben 1 yada 3 mbit anca 110tl ödüyorum söyleyeceklerim bu kadar

-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Çok iyiymiş :D Buna benzer bir şey ben de düşündüm de 100mbps yeterli geldi ucuzunu seçtim :D
Buda 100mbps de superonline ana dağıtım kutusu bizim bina altındaymış mahalleye dağılan kablolar bizden başladığı için daha yüksek veriyomuş
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Müşteri hizmetleri 15 mbit görüyor ben 1 yada 3 mbit anca

Kablolu kablosuz ?
-
@Ramazan Hocam bu çevirmeli internetten hallice gözünü seveyim :face_with_tears_of_joy:
-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Orucumuzu acmaya gittik dostum gercekten başım ağrıyordu soryy...
Estağfurullah abi mübalağa yapıyorum. Yaş 47 mi diye sormuştum. Mübalağa yında ondan şiy ittim. Kullandım. 🤣
Çaktırma aramızda 😉 -
@tolgasatir wi-fi 1 kablolu 3
-
@tolgasatir Vaayy resmen dört ayak üstüne düşmüşsünüz :D
-
@tolgasatir wi-fi 1 kablolu 3
hoş değil servis sağlayıcısı kim ? turknet mi turktelekom mu
-
-
Geçen yılları baz alırsak -ki farkındayım her şey farklı olabilir bu sene- 135 bin lirayı bütün işlemler için gözden çıkarmamız gerekecek. Tek kişi için elbette bu rakam. Bankada gösterilmesi gereken rakam, sağlık işlemleri vs.
-
@tolgasatir Vaayy resmen dört ayak üstüne düşmüşsünüz :D
aynen şuan tek sıkıntım wifi arızası var modemlerde pandemi nedeniyle de sıfır modem gelmiyomuş senden aldığını bana benden aldığını başkasına takıyo çevirip duruyolar arızalı makineleri router aldım bende işte
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
turktelekom
turktelekom
Ne dinledik bu sesi zamanında :D
https://www.youtube.com/watch?v=QDS4B0mM-ew&ab_channel=GamingSoundFX
-
turktelekom
turktelekom
tahmin etmek hiç zor değil valla ne diyim Allah sabır versin
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Geçen yılları baz alırsak -ki farkındayım her şey farklı olabilir bu sene- 135 bin lirayı bütün işlemler için gözden çıkarmamız gerekecek. Tek kişi için elbette bu rakam. Bankada gösterilmesi gereken rakam, sağlık işlemleri vs.
işte dolar olarak 15 bin dolara falan denk geliyo zaten kafadan bin dolar a yakın muayne mülakat vs
-
turktelekom
turktelekom
Ne dinledik bu sesi zamanında :D
https://www.youtube.com/watch?v=QDS4B0mM-ew&ab_channel=GamingSoundFX
Hey gidi heeyyyy
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG daha çok varmış :/
Ben askerden önce üniversite okumamıştım. 15 ay askerlik yaptım bu yüzden. Bekleme konusunda yeterince deneyimliyim. İsterseniz bi kaç taktik verebilirim ama biraz sayko kaçabilir. 🤣
-
@tolgasatir Bankada gösterilmesi gereken rakam 15 bin dolar geçen senelerde bu da 124 bin lira yapıyor. Ankara'da yapılması gereken sağlık işlemleri diğer büyükelçilik işlemleri derken herhalde bulur o rakamı diye tahmin ediyorum :) Burada gözden çıkarmaktan kastım hali hazırda kasasında bu rakam bulunmayanlar içindi kredi, borç vs. almayı düşünenler içindi o terim :)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG daha çok varmış :/
Ben askerden önce üniversite okumamıştım. 15 ay askerlik yaptım bu yüzden. Bekleme konusunda yeterince deneyimliyim. İsterseniz bi kaç taktik verebilirim ama biraz sayko kaçabilir. 🤣
aynı haltı bende yedim ya ne acelem varsa 15 ay gittim Allahtan içerde 12 ye düştü de biraz moral oldu çıktım 2 sene sonra okul bitti
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Bankada gösterilmesi gereken rakam 15 bin dolar geçen senelerde bu da 124 bin lira yapıyor. Ankara'da yapılması gereken sağlık işlemleri diğer konsolosluk işlemleri derken herhalde bulur o rakamı diye tahmin ediyorum :) Burada gözden çıkarmaktan kastım hali hazırda kasasında bu rakam bulunmayanlar içindi kredi, borç vs. almayı düşünenler içindi o terim :)
aynen sonradan düzenleyince ben de bi terse düştüm de evet ortalama bu rakamları bekleyecekler belki tek kişi için 15 bin dolar istemeselerde gene de buna yakın bişey beklerler, orda bide girmeyi düşündüğünüz eyalet i de sorup sonra finans a geliyolarmış örnek veriyor NY diyip 15 bin dolar diyince red yiyebilirsin ama houston 15 bin diyince onay verebilir.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ramazan Türknet alın arkadaşlar :D
Ben kavga ettim onlarla 2 ay sonra superonline a döndüm 🙄
Müşteri hizmetlerine işin düşerse eyvah eyvah. Senelerdir Türktelekomda en baba 7 mbps gördüm.
Şu an 35 alıyorum 85 lira. Taahhüt olayım vs yok. 95 liraya da 65 mbps alabilirim (Benim hat en fazla 65 destekliyor)
Uzun lafın kısası En az öpen türknet. Tavsiye ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum