DV2022 Bekleme Odası
-
@Emtee bunun ekran görüntüsünü alayım 😂
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Hanım işte ben evde yatışda valla bütün işler bana kaldı. Başlicam bu tam kapanmaya bi ben evdeyim heralde.
Valla benimki evde de benim işim daha sakin o akşam 17.30 a kadar pc başından kalkamıyo bi espirisi yok yani evde olmasınında :)
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene bizim burda da yağmış aynı şeyi düşündüm 😂😂 rivayete göre hızır ve ilyas buluşnca gökyüzü sevinçten ağlarmış 😊
Peki hızır ın bu amerikan bayrakları golden gate ler özgürlük heykellerinden haberi var mı acaba :D bak yanlış yerlerde bulmayın kendinizi :D
Hahha sitede ki arkadaşlar yazıyla yazmış ben Türkçe bilmiyordur diye resim yaptım ama özgürlük heykeli falan aklıma gelmedi 😄 kalben yapılan her dua ritüel kabul olsun kalbi orada yaşayanlar gitsin
Farklı bir bakış açısı tabi :D gönüller bir olsun gönlünüzden ne geçiyorsa nasıl istiyorsanız öyle olsun :)
Seni de izledim akşam bol kazançların olsun..
Aynen bende izledim hayırlı işleriniz olsun inşallah, dolarlar aksıınnn 🤑
İnşallah 🙏🙏🙏🎉🎉
-
@cüneyt-tarıkman okul alternatifide gündemde olunca insan bi rahatlıyor çıkarsa tadından yenmez ama nasılsa başka bi şansımda var diye düşünülebilir
-
@physicismagister malesef atamam olurda bir gün ailecek tanışırız falan forumdaki arkadaşlarda dahil söylenir ortamda inkar ederim 😂😂😂
-
Mülteci sayısını 62 bin yaptılar, acaba göçmen sayısında bir artış olurmu sizce? Öyle bir söylenti vardı ama bişey duymadım.
-
@Özgenç artış var sadece onay bekliyor. Teklif sunuldu
-
@Emre-Kalafat yeniden hayat kurarken 150-160 bin tller cüzii rakamlar, o paralara türkiyede iş kurup malaesef pndemiye denk gelip batanlarda var allah herkesin yardımcısı olsun
-

Tampacılar 🐊
-
@ayvalik10 şimdi evrene mesaj gönderelim 🙏başvuru yapanlardan şartları uygun olan herkesi alsınlar🙏 nasıl olur😊
-
@Özgenç amaç çıkması değil çalışır konsolosluk olsun.
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Özeller resmen harcıyor insanı kaç sene fizik bölümü okudum üzerine gittim öğretmenliğini okudum yüksek lisansım var ama Türkiye pasaportum olunca hepsi boş
Benim bir arkadaşımın eşi de fizik bölümü mezunu... yıllarca kpss ye girdi öğretmenlik için olmadı git 2 yıllık optisisyenlik okudu şimdi optik dükkanı açtı kendine keyfine bakıyor... paran yoksa da çalışan olarak giriyorsunuz... size de tavsiye ederim...
-
@abrakadabra onlar bayadır video atmıyor chicagoda oldukları için takipteyim youtube çanı bile açık ama yok video yok napıyorlar acaba
-
@ahsenaydgdu Cumartesi canlı yayın açacaklarmış.
-
@ayvalik10 her ikiside olsun🙏 zaten aşılama bitince göçmen vizelerine öncelik vereceklerini söylediler. Açılır bence Haziran sonu normale döneriz diyorlar. Hayırlısı...
-
@ahsenaydgdu en son oğlu eşi ile videosu var o kadar çalışma üniversite derken youtube vakit ayıramıyormuş
-
@Özgenç numarası küçük olanlar için eylül ayında mail gelecek mülakat tarihi mailleri ozaman anlarız zaten ankarada durumlar nasıl
-
@ayvalik10 Evet, 4 Temmuz da kutlamaları özgürce yapacağız dediler. Hayırlısı açsınlar artık.
-
@ayvalik10 normalde eski videolarında kaçaklığı hiç önermiyodu, bende onu yasal sanıyodum. Ee nasıl geçmiş yasala onu da söyleseler ya, abi ben anlamıyorum yasak mı böyle şeylerden bahsetmek neden kimse söylemiyo bişey
-
@Chandler aa bu şey değil mi hıdırellezde dilekleri altına koyduğumuz gül 😂😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum