DV2022 Bekleme Odası
-
@denizci10 remzi kulenin direk cevabını atıyorum abi ;
ABD içinden e2 icin uygun. Bununla ilgili videolarımı seyredebilirsiniz.30bin dolara hediyelik eşya dükkanı dedim. Bu cevabı verdi. Sonra sordum türkiyeden yetmiyor yani öylemi doğru mu anladım?
Mutlaka E2 videolarıma bakın orada örneklerle anlattım. İyi günler
Dedi
Yani turist vizesi ile gidip sürece orda başlasak yetecek mi anlamadım kafada deli sorular 😂
-
Benim 2. başvurum. Sanki başvuru sayısı arttıkça şansım azalıyormuş gibi hissediyorum. Burada paylaşılan geçen senenin kazananlar listesinde de bu şekilde gözüküyordu :/
-
@Ramazan açıkcası net değilim olurda çıkarsa teknoloji işi yaptığım için daha çok florida, boston, chicago, veya georgia gibi yerleri tercih edeceğim sanırım bi çıksın da tüm kıtayı yalarım ben :D
-
@bezelye Tabiki başvuran kişi sayısı arttıkça çıkma şansımız azalıyor.
-
Beni yine efkar bastı büfelerde kapalı 2 tane gazoz içemiyoz çıkarsa Balatayı sıyırmazsak iyidir...
-
@Ramazan Pardon biraz yanlış anlattım. Demek istediğim 3. 4. başvurularında çıkan insan sayısı 1. başvuruda çıkanlara göre azınlıkta kalıyor
-
@Ramazan bu sene başvuran sayısı daha azmış diye duymuştum bakalım şansımız artacak mı
-
İnsan hayalleriyle yaşar.. Şükrüdelim yaşadıklarımızda başkalarının hayalleri olabilir..
-
@physicismagister Bu sene başvuran kişilerin sayısı belli değil ama pasaport şartı yüzünden bir nebzede olsa %2 düşüş anca oldu
-
@Ramazan anladım teşekkür ederim bakalım ilk kez başvurdum oldu oldu olmadı bir daha denerim :)
-

-
@b2cberrak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@mexido bizde eşimle 40'lı yaşlardayız ,durmak yok yola devam,hayırlısı olsun..
Biz de 30 lu yaşlardayız bakalım bu sene ben tek denedim olmadı seneye eşimle beraber deneriz şansımızı :)
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Şanssız bir insan olduğumu bile bile heyecanlandım bunu görünce 😂
-
Ay çok eğlendim @Sezin süper olmuş.
https://youtu.be/o8W9iFxyWpc -
@Harvard Real alabilir abi maçı
-
İnşallah bu sene çekilişte uzun yıllar deneyenlere çıkmakla kalmasın beklemenin ödülü olarak küçük numaralar denk gelsin. Allah herkesin gönlüne göre case number versin. Nacizane Tavsiyem sadece seçilmeyi değil ilaveten küçük numaraların çıkmasını düşününüz ve arzu ediniz. Zira düşündüğünüzü kendinize yaklaştırmış olursunuz..Belirttiğim gibi..Allah gönlünüze göre versin..
-
@physicismagister Herşey iyi olsun sizin için ve aileniz için.
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Totemi olan var mı? Ben tam 00:01'de bakacağım 9 mayıs :)
Ben oğluma enter tuşuna bastırmayı planlıyorum inşallah becerebilirim :D
Bu hiç aklıma gelmemiştiii.. 12 mayıs sabahı ben de Rob’a bastırtayımm
ohoo ben ismini bile Amerika ya gideriz diye türkçe karakter olmayacak şekilde seçtim :)
Bizimki direkt Rob :) iZliyorum şu an canlı yayını montessori babası online :)
@hascerob nasıl yani başka adı yok mu direk Rob mu 🙈
-
@physicismagister aynı yaşlarda sayılırız.. olursa hangi eyaleti düşünüyorsunuz? Eşinizle şansınızı ikiye katlardınız 😊🗽Keşke başvurdaydınız.
-
@YapayalnızGotoU-S çok içten güzel dua ettiniz, rica etsem bu genç kardeşinize de bir dua :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum