DV2022 Bekleme Odası
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Totemi olan var mı? Ben tam 00:01'de bakacağım 9 mayıs :)
Ben oğluma enter tuşuna bastırmayı planlıyorum inşallah becerebilirim :D
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu hiç aklıma gelmemiştiii.. 12 mayıs sabahı ben de Rob’a bastırtayımm
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu hiç aklıma gelmemiştiii.. 12 mayıs sabahı ben de Rob’a bastırtayımm
ohoo ben ismini bile Amerika ya gideriz diye türkçe karakter olmayacak şekilde seçtim :)
-
Merhabalar, şu DS260 formunda yer alan adres belirtme işlemi için yeni bir düzenleme var mı?
-
@serhıldan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar, şu DS260 formunda yer alan adres belirtme işlemi için yeni bir düzenleme var mı?
Ne gibi bir düzenleme ?
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene kısır benim kırmızı çizgim nasıl yapıyorsun kısırı :D ya da @bidünya ablam mı yapacak o yapacaksa o nasıl yapıyor :D
Sen nasıl olsun istiyorsun guzum ayarlarız😂
-
@Zelene ok tamam kısır bende😀
-
@ahsenaydgdu anladım ahsen hanımcım teşekkür ederim
-
@tolgasatir amerikada bir adres sahibi değilim bu yüzden seçilmiş olduğumuz takdirde ds260 'a ne yazmamız gerekiyor? boş bırakırsak mülakattan döner miyiz? ve amerikada posta kutusu kiralıyormuş gidenler sanırım bu iş hakkında da bilginiz var mıdır
-
@MySea hahaha ruhumuz fakir🤣
-
@serhıldan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir amerikada bir adres sahibi değilim bu yüzden seçilmiş olduğumuz takdirde ds260 'a ne yazmamız gerekiyor? boş bırakırsak mülakattan döner miyiz? ve amerikada posta kutusu kiralıyormuş gidenler sanırım bu iş hakkında da bilginiz var mıdır
aslında bu ara en çok sorulan sorulardan biri, burda bir çok arkadaş bu konuda yardımcı oluyor gitmeyi düşündüğünüz bölgeye göre illa ki bir arkadaş size destek olacaktır. Airbnb tarzı yerler vermeyin ama şimdiden uyarmış olalım. GC çıksın bu konuyu tekrar gündeme getirilir.
-
Merhabalar bu sene üçüncü başvurum her yıl açıklanmasına yakın takip ediyordum forumu ama bu sene çıkacağına inandığım için üye olmak istedim ☺️
-
Buralar bom boş olurdu :D GC çekiliş günü yaklaştıkça dolmuş taşmış 840. sayfaya gelmişiz vay be.
Tüm gönülden isteyen arkadaşlara umarım çıkar. :) -
@Rhonster 10 sayfa geriden cevap yazıyorum Allah affetsin :D makyaja bir düşkünlüğüm hiç olmadı orası ayrı, "gençliğin" mi demen çok çok ayrı :D ben hala gencim pek sayın başkan, lafınızı aynen iade ediyorum :face_with_tears_of_joy:
-
@tolgasatir airbnb de öneriliyordu sebebi nedir neden önermiyorsunuz ve umarım çıktıktan sonra dediğiniz gibi buradan birileri yardımcı olur :)
-
inşallah çıkarda tek derdimiz adres olur :face_with_tears_of_joy: (dipnot:benim de samimi hiçbir tanıdığım yok.)
-
Adres sıkıntısı bende de var ya arkadaş bulacaksınız, ya tanıdık birisi olacak ya da burada bir şirket vardı adres için ilgilenen ona müracat edeceksiniz ( şirketin ismini unuttum)
İnşallah çıkarda tek derdimiz adres olsun. :D -
3 günden az bir süre kaldı artık. üniversite sınavına bu kadar heyecan yapmamıştım
-
@Hyller ben de hallettim az önce😀🙏
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum