DV2022 Bekleme Odası
-
@Mst, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob Ben greencard başvurusu yapıp unutan olduğuna pek inanmıyorum açıkçası. Çok aşırı istisnai durumlar olur ayrı..
Arkadaşa zorla başvuru yaptırdım unutmuş
-
@gariban sana çıkmazsa eğer sakın o arkadaşın yanına gitme telefon bile etme :)
-
Slm 2023 bekleme odasını açabilir misiniz. Bu yıl bize yine çıkmaz. Ben oraya geçmek istiyorum.
-
@byhero 9 mayısta kapıları açılacak ayrıca bu odadan önce de DV2022 Kaybedenler Kulübü açılacak
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya abla bana yengen ısmarla ordan :D
Hahahaha aşeriyor gibi bir halin var çocuğum😀dur açılsın ortalık ilk fırsatta gidicem oraya kargoyla gönderiyim sana da ama bu sıcakta kutudan konuşan bir yengen çıkabilir😂
-
@ayvalik10 tşk ederim
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban sana çıkmazsa eğer sakın o arkadaşın yanına gitme telefon bile etme :)
Kıskanç değilim çıksın da ona çıksın elimden gelini yaparım ama elimden de birşey gelmiyor 🙄
-
@ayvalik10 ayy😨Fatih abi hiç oraya gitmek istemiyorum ama size karşı da ayıp oluyor seni ve @ibrahimasar İbrahim abiyi bu yıl o odaya almayacaz inşallah🙏
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster kaydettim yolum düşerse affetmem asla😉 ama adanamızın medarı iftiharı olan Tostçu Mahmut u söylememen beni üzdü... herkese tavsiye ederim... efsane tostu vardır...
@denizci10 YouTube dan izliyoruz tostçu Mahmut u delire delire bir gün yiycem ✌️
Sormayın kimse bilmezken haftada bir giderdik inanılmaz yapıyor sonra kalabalık olunca sıra beklememek için gitmedik. İlk fırsatta gideceğim ama. Acı atayım mı??? Sorusu beni benden alıyor
-
@gariban :grinning_face_with_big_eyes:
-
@denizci10 ben acı yemiyom abi napacaz
-
Kaldı 3💃💃💃😍
-
-
cumartesi günü tahmini kaç gibi çıkıyor sonuçlar ??
-
@cebug en erken 19:00' da
-
@Emre-Kalafat hehehe bugünü sayma 😁yarısı gitti bile🤸♀️🤹♀️
-
@Özgenç, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat hehehe bugünü sayma 😁yarısı gitti bile🤸♀️🤹♀️
yok abi :D 2.gün 12 saat kalaya kadar :D 4 gün var :D
-
Selam dostlar. Bugün Hıdrellez. Umarım herkesin dilekleri gerçek olur.
Cumartesi günü sevinen ekipten olmak istiyorum. Zira patronumu öldüreceğim. :)
-
@Emre-Kalafat dur kendimi avutuyorum, zira zaman geçmiyor😁 bu arada abla de💃👋
-
@Enes-Altuniş ne demek zira patronumu öldüreceğim demek sen nasıl böyle yaparsın burada böyle şeyler yazmak olmaz
Biz bir aileyiz söyleyeceksin beraber öldüreceğiz önce plan yaparız sonra kim vurduya
Ya hiç güleceğim yoktu 😂😂😂 şimdi kendi mudurlerimi düşündüm bir an neredeyse katil olacaktım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum