DV2022 Bekleme Odası
-
@Emtee arabistanı sevmem o yüzden bidaha test ettim Güney Kore çıktı. Çok güzel yer ama oranın en büyük sıkıntısı google haritaların güney korede çalışmaması.
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir şöyle düşün Allah bi kapıyı kapatır en iyi ve hayırlı olan kapıyı acar bizler için.. ama bu şekilde yapmaları zihniyetsiz olduklarını gösteriyor
Orası bambaşka bir olay zihniyet tamamen kara bir zihniyet
-
@Chandler bence de
-
@Joey o değilde kazanırsak ankarada o kadar aşı vuracaklar 2 ay kendime gelemem ben :D
-

İnşallah bu bir işarettir ya 😂😂
-
@Chandler hahaha istedikleri aşı olsun ben 20 tane de yaptırırım 😄😄
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Artık geriye 3-2-1 diye saymak kaldı🥳
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
çok güzel bir anket herkes sonuçlarını paylaşsın bakalım
Şili 😏
-
@SchieZophRen imzanıza bittim ya 😂😂
-
@Sezin sizi bi an ablam sandım.😂😂 onun ismi de sezin ve bu sene ilk kez başvurdular... inşallah ablamlar ile beraber kazanırız da houston da tanışma fırsatımız olur...
-
@bidünya ablaa sana çok önemli bir soru soracam :D
-
Millet toparlanmaya baslamıs yavastan ıyı aksamalr dostlar
-
@bitkicel iyi akşamlar. herkes sana çıkacak diyor ne düşünüyorsun abi? :D
-
@Chandler HAyırdır ben yokken kulkalarımımı cınlattınız başta soylıyım tampaya falan gitmem :)
-
Selamlar,
Cumartesi günü herkese iyi şanslar dilerim :)
-
@bitkicel kime çıkar diye bikaç kişi tahminlerini yazdı da çoğu seni yazdı beni yazan yok ama :D
-
@icore, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Selamlar,
Cumartesi günü herkese iyi şanslar dilerim :)
@icore hepimizin şanş yanında olsun ne olcak hepimiz kazanıversek zaten
-
Merhabalar,
Herkese bol şans diliyorum. Gönülden isteyenlere çıkmasını, sağlıkla bu süreci tamamlamasını dilerim.
Herşey gönlümüzce olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum