DV2022 Bekleme Odası
-
@hascerob bana işler :D hele geçen tiny house lar paylaştılar newyorktan videoyu izleyemedim yarı da bıraktım daraldım dama çıktım hava aldım :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob kasvetten intahar edeceğime bırak şişsin.
Aynı fikirdeyim hava hep aydınlık olmalı😀ben virginia yıda çok merak ediyorum instagramda takip ettiğim bir sayfa var müthiş bir yer bayılıyorum ama iş güç durumları yaşam maliyetleri nasıl hiç bilmiyorum
-
@Hyller https://www.apartmenthomeliving.com bu çok daha detaylı
-
Tampada kiralar sanki biraz yüksek
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob kasvetten intahar edeceğime bırak şişsin.
Aynı fikirdeyim hava hep aydınlık olmalı😀ben virginia yıda çok merak ediyorum instagramda takip ettiğim bir sayfa var müthiş bir yer bayılıyorum ama iş güç durumları yaşam maliyetleri nasıl hiç bilmiyorum
Nazlı diye bir youtuber yaşıyordu virginia da çok memnundu ama sonra florida’ya taşındı. Ben de çok sevmiştim orayı...
-
@bidünya
happy nazo bu kişiyi takip et şimdi boca racon ancak daha önce virginia yaşıyordu sana linkini koyuyorum -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya
happy nazo bu kişiyi takip et şimdi boca racon ancak daha önce virginia yaşıyordu sana linkini koyuyorumAh işte Nazlı’cığımm
-
@hascerob 4x4 lük eyalet yok ki illa olcak biraz sıkıntısı ama ordaki youtuberları dalan izliyorum hiç suçtan bahseden yok. Herkes insanların kibar ve sıcak kanlı oluşundan bahsetmiş. Güney tarafı gerçekten pislik olabilir ama orda zaten bizm işimiz ne var dimi😂
-
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob 4x4 lük eyalet yok ki illa olcak biraz sıkıntısı ama ordaki youtuberları dalan izliyorum hiç suçtan bahseden yok. Herkes insanların kibar ve sıcak kanlı oluşundan bahsetmiş. Güney tarafı gerçekten pislik olabilir ama orda zaten bizm işimiz ne var dimi😂
Ya ben istanbul’da yaşıyorum.. suç mu? İstanbul bebesiyiz oğlum bizzz sen hayırdırr? Diye saldırırız :) şaka bir yana kişinin yaşadığı şehirde girdiği ortamlarla ve sosyal çevresiyle doğru orantılı bence suç oranı... her şehirde vardır bir miktar.
-
@gariban pandemiden dolayı artmış gibi gözüküyor normalde 1100 1500 arası filandı millet evden çalışıyorsa Tampa ya inmiş olabilir.
-

varsa şekliniz ny bekleriz
-

ny pahalı diyenler açsın zillowdan kiralara baksın. 2.5k - 3k ya çok güzel evler var. üstelik central park etrafında. biraz daha uzaklaşınca 2k ve hatta 1k ya bile evler var.
-
@hascerob neden taşınmışlar acaba 🤔
-
@Chandler
bu adam new york hastasıhttps://www.youtube.com/channel/UCBcVQr-07MH-p9e2kRTdB3A/videos
-
@bidünya iş için
-
@Chandler Biz İstanbul trafiğinden daralmışız. 10 yıl sabah 5'te kalkıp 65km yol teperek gitmişim işe. Git gel 130km İstanbul trafiğinde :) Günde 3 saat yolda geçmiş minimum. Gelmiş NY diyorsunuz :) Atın beni kasabanın birine. Trafik olmasın. Doğa olsun :)
-
@Chandler hadi ulen ordan şekil istiyorsan kralı Tampa'da :D
-
@bidünya okul için diye hatırlıyorum ben abla.
-
@Chandler herşey pahalı ula konuşma fazla :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum