DV2022 Bekleme Odası
-
-
@Rhonster 😀😅
-
Ekrem bu sene WhatsApp grubu var mı, geçen sene vardı
-
@gariban bekleme odası gibi mi sohbet için ?
-
Son günlerin ritüeli galiba ev bakmak oluyor bir de.
Bunların içinde kayboluyorum buyrun Tampa severler 😁 -
@Rhonster Benim için iş bulma, güvenlik, okul ve doğa öncelikli. Bu şartlara bakınca da belli başlı yerle öne çıkıyor zaten. CT ve etrafında bir kaç tanıdığım da olduğu için baya ağır basıyor olursa ama bakalım :) Belki şansımız da iyi giderse daha kuzeye Kanada'ya kaçabiliriz ama önce bir İngilizcemizi belgelemek için IELTS almamız lazım. Olursa Alberta - Calgary tam benlik memleket :)
-
@Rhonster tam başkent havası, seviyorum serin baharlari, Yağmurlu sonbahari, kar yagmis aralik ayini🙏
-
@hsnnzknn kolay gelsin bense tam zıttı hava açık olmalı dışarıda yürürken ki olan sıcağı bende o kadar sevmiyorum ama güneş candır gerisi heyecandır :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hsnnzknn kolay gelsin bense tam zıttı hava açık olmalı dışarıda yürürken ki olan sıcağı bende o kadar sevmiyorum ama güneş candır gerisi heyecandır :D
Elin yüzün ödem yapar şişer ekrem kardeşşş bak yine düşün :)
-
@hascerob kasvetten intahar edeceğime bırak şişsin.
-
Ayol biz bu ülkede yaşıyoruz intihar etmedik. Havanın kasveti işler mi bize? :)
-
@hascerob bana işler :D hele geçen tiny house lar paylaştılar newyorktan videoyu izleyemedim yarı da bıraktım daraldım dama çıktım hava aldım :D
-
Aynı fikirdeyim hava hep aydınlık olmalı😀ben virginia yıda çok merak ediyorum instagramda takip ettiğim bir sayfa var müthiş bir yer bayılıyorum ama iş güç durumları yaşam maliyetleri nasıl hiç bilmiyorum
-
@Hyller https://www.apartmenthomeliving.com bu çok daha detaylı
-
Tampada kiralar sanki biraz yüksek
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Aynı fikirdeyim hava hep aydınlık olmalı😀ben virginia yıda çok merak ediyorum instagramda takip ettiğim bir sayfa var müthiş bir yer bayılıyorum ama iş güç durumları yaşam maliyetleri nasıl hiç bilmiyorum
Nazlı diye bir youtuber yaşıyordu virginia da çok memnundu ama sonra florida’ya taşındı. Ben de çok sevmiştim orayı...
-
@bidünya
happy nazo bu kişiyi takip et şimdi boca racon ancak daha önce virginia yaşıyordu sana linkini koyuyorum -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya
happy nazo bu kişiyi takip et şimdi boca racon ancak daha önce virginia yaşıyordu sana linkini koyuyorumAh işte Nazlı’cığımm
-
@hascerob 4x4 lük eyalet yok ki illa olcak biraz sıkıntısı ama ordaki youtuberları dalan izliyorum hiç suçtan bahseden yok. Herkes insanların kibar ve sıcak kanlı oluşundan bahsetmiş. Güney tarafı gerçekten pislik olabilir ama orda zaten bizm işimiz ne var dimi😂
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum