DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller ha ben zaten takip ediyorum abla Tampa'dalar geçen gün zaten youtube kanalını da paylaşmıştım burada :D
@Rhonster 😁 hahaha tereciye tere satmak gibi oldu desene 😁 Olsun hikayesine bak
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu senin için gelsin...
Ah be abi hep takipteyiz bu sayfalark görmüştüm duygu hanımın snabini 🥰
Benim eşim de ilerisi için chicago istiyor. Sanırım direkt uçuşta varmış. Bir de Amerika’nın İzmir’i diyorlarmış..
-
@Hyller Dava hakkında bir bilgim yok. Bir arkadaş daha yazmış özelden ama açıkçası dava falan uğraşasım yok pek. Birde aslında ABD'den çok Kanada istiyoruz. Oradan da şansımızı deneyelim bakalım. Yoksa kaderde varsa gitmek yine çıkar diye düşünüyorum :)
-
@hascerob malesef amerika'nın izmir i California :D
-
@hascerob malesef amerika'nın izmir i California :D
Benim pek bilgim yok ama doğrudur. Bana orası da uyar :)
-
@Hyller insta yı kullanmayı pek bilmiyorum hangisi hikayesi :D
-
@Rhonster izmitede san francisco diyorlar🤣
-
-
@ahsenaydgdu 👏👏👏 gerçekten çok güzelmiş, güzel hesap için teşekkürler.
-
@hascerob Chicago soğuk ve tam bir suç şehri diye biliyorum ben. Birkaç yıl önce suç oranı en yüksek şehir olmuştu hatırladığım kadarıyla. Shameless'den bildiğim kadarıyla batı yakası güvenli ama :)
-
@Ozkan-aksan onu bilmiyom ama Miami Antalya Nebraska Niğde falan devam ediyor :D
-
@nevzatyildizz güvenlik için şöyle bir harita buldum ama datalar çok güncel değil sanırım. Yine de bir fikir verir diye düşünüyorum.
-
@Hyller şimdi gördüm profil fotoya tıklayınca tak diye çıktı :D
-
Miami'nin adı var Tampa'nın tadı var yazmış ahahaha
-
https://instagram.com/tampacitypage?igshid=16gk56ha1krwz
Bu da instagram Tampası 😁
-
@Hyller abla duy duy @hascerob hiç Tampa'yı düşünmemiş bile zaten gideceği yer Kansas mış
Ama ben hep kansas dedim ki.. ilk 1-2 sene arkadaşımın yakınlarında olayım sonra her yer benim inşallaaahh
-
@Keremsah, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller Dava hakkında bir bilgim yok. Bir arkadaş daha yazmış özelden ama açıkçası dava falan uğraşasım yok pek. Birde aslında ABD'den çok Kanada istiyoruz. Oradan da şansımızı deneyelim bakalım. Yoksa kaderde varsa gitmek yine çıkar diye düşünüyorum :)
@Keremsah hayırlısı olsun hakkınızda inşallah 🙏
-
@Rhonster aralik ayinda 17 derece nedir içim bunaldı dostum, senin memleket neresi bakiim, Antalya mı yoksa
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob Chicago soğuk ve tam bir suç şehri diye biliyorum ben. Birkaç yıl önce suç oranı en yüksek şehir olmuştu hatırladığım kadarıyla. Shameless'den bildiğim kadarıyla batı yakası güvenli ama :)
O zaman chicago bizimle değilsin :)
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
https://instagram.com/tampacitypage?igshid=16gk56ha1krwz
Bu da instagram Tampası 😁
Aldım tampayı takibe azıcık gözüm gönlüm şenlensin :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum