DV2022 Bekleme Odası
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG hayalin zenginliğine bak.. neredeyse 9 tl olan doları havaya atıp bir de deliyoruz.. hey yavrum hey beee :face_with_tears_of_joy:
Eeee attığın kurşunda fifty cent :D
-
@Ping-PONG fifty mifty sonuçta doların güççüğü :D
-
@Ping-PONG fifty mifty sonuçta doların güççüğü :D
Yahu ben sana kör nişancı bulup getiriyorum sen 1 doların peşine düştün. :D
-
@Ping-PONG ayrıca cent falan da değil, şarkı açık "kurşunla 1 doları tam 60 metreden delmekte" diye belirtilmiş.. şarkıya yorumunu katma.. :D
-
@Ping-PONG ayrıca cent falan da değil, şarkı açık "kurşunla 1 doları tam 60 metreden delmekte" diye belirtilmiş.. şarkıya yorumunu katma.. :D
Allah' ımmmmmmmmm attığın kurşunu marketten fifty cent e alıyorsun :D :D :D
Nasıl olsun? -
@Ping-PONG Bu olay aklıma şu anıyı getirdi: Eşime biz tanışmadan 3 sene önce fotoğrafımı göstermişler aranızı yapalım diye. Benim baba tarafımda zencilik var . Ama dedem Yugoslav göçmesi sarışın mavi gözlü o nedene babam biraz açık ben de zencinin 2 ton açığıyım. Fotoma bakıp demiş ki bu Afrikanın hangi köyünden :) istemem :) Bu arada eşim de Antepli ama sarışındır. Tanışıp evlenince dedim ki eee gördün mü büyük konuşmayacaksın Allah böyle ayağıma getirir seni :) :) :)
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Bu olay aklıma şu anıyı getirdi: Eşime biz tanışmadan 3 sene önce fotoğrafımı göstermişler aranızı yapalım diye. Benim baba tarafımda zencilik var . Ama dedem Yugoslav göçmesi sarışın mavi gözlü o nedene babam biraz açık ben de zencinin 2 ton açığıyım. Fotoma bakıp demiş ki bu Afrikanın hangi köyünden :) istemem :) Bu arada eşim de Antepli ama sarışındır. Tanışıp evlenince dedim ki eee gördün mü büyük konuşmayacaksın Allah böyle ayağıma getirir seni :) :) :)
:D :D :D
Ağzına tavayla vur arada aklına gelince :D -
Ya arkadaşlar 1 haftadan az kaldı.. Bir hafta sonra kimileri hayal ettiği şeylere ulaşıp mutlu bir geceye adım atmış olacak.. Umarım devamında da hayat iyi yerlerden yakalar dileyen herkesi..
-
@Ping-PONG Ayy vuramam adam elim ayağım temizlik yemek her şey onda . Kıyamam ben ona :)
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Ayy vuramam adam elim ayağım temizlik yemek her şey onda . Kıyamam ben ona :)
:D Ya yemin ediyorum varya milenium kadınları siz varya siz :D
-
imzamı güncelledim arkadaşlar kafa karışıklığını gidermek için.
-
@Ping-PONG olsun ben hep 1 dolarlık alıyorum :face_with_tears_of_joy:
-
@Ping-PONG olsun ben hep 1 dolarlık alıyorum :face_with_tears_of_joy:
Oooowwww ince mizah,
Bak şimdi beni yakaladın.
O zaman çay koyuyorum gece gece kahveyle uykumuzu kaçırmayalım ;)
:D -
@panaroyak
Paci sen nirlerdesin gel gel çekirdek çitliyoz :D -
@denizci10
5 10 sayfa geriden yavaş yavaş geliyor. Daha bi hararet katın muhabbete çıldırsın. :D -
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob doordash yaparr kız da ön koltukta oturur 😂 şahsen bu benmde aklımdan geçmedi değil @Deep-Blue-78 @Hyller
42 yaşına kadarki hayat tecrübem şunu öğretti ki bir şeyi gerçekten istediğinizde bir yolunu buluyorsunuz. Will Smith'in "The Pursuit of Happyness" (Umudunu Kaybetme) filmi aklıma geldi. İlk izlediğimde çok etkilenmiştim. Kararımı verdim, endişelerle bir yere varılmıyor. Gerekirse "Babakız gücü" tişörtlerimizi giyip pizza dağıtıyoruz 😊 Boston Airlines 2 bilet lütfen 😉
-
Yaptığınız totem ?
-
@Deep-Blue-78, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob doordash yaparr kız da ön koltukta oturur 😂 şahsen bu benmde aklımdan geçmedi değil @Deep-Blue-78 @Hyller
42 yaşına kadarki hayat tecrübem şunu öğretti ki bir şeyi gerçekten istediğinizde bir yolunu buluyorsunuz. Will Smith'in "The Pursuit of Happyness" (Umudunu Kaybetme) filmi aklıma geldi. İlk izlediğimde çok etkilenmiştim. Kararımı verdim, endişelerle bir yere varılmıyor. Gerekirse "Babakız gücü" tişörtlerimizi giyip pizza dağıtıyoruz 😊 Boston Airlines 2 bilet lütfen 😉
Abi efsane yaaa,
Ben bunun iki tane örneğini gördüm. Birisinde Atina' da yaşlı bir turist teyze ile amca idi. Amca alzheimer hastasıymış. Amcanın üstünde teyzenin adı ile beni ona götürün yazıyordu. Teyzenin üstünde de ben şu yazıyordu. :D
Diğeri de Bulgaristan' da bir gece kulübünü İngiliz genç ler basmıştı. Kızlı erkekli en az 50 kişilik bir grup. Kızın biri deli gibi içiyordu. Üstündeki t-shirt te eğer sarhoş san beni şuna teslim edin yazıyordu. Diğer kızda da ben şu yazıyordu. :D , -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak
Paci sen nirlerdesin gel gel çekirdek çitliyoz :DGeldimm kazanmadan sormycaktım ama dayanamycam o müstakil evler güvenli mi ya tahta kapı ve pencereler aklıma bir sürü criminal sahnesi getiriyor. Korkmakta haksız mıyım?🧐
-
Tampa'nın eksileri
+Çoğu Mahalleler "Ev sahipleri Birliği" tarafından yönetilmekte bu da bazen kaçamayacağınız ekstra ödemelere sebep oluyor ayrıca tamir ücretlerini ve geliştirme- düzeltme ücretlerini ödemeyebiliyorlar.
+İyi iş imkanlarına sahip olduğundan bahsetmiştim iş marketi büyüyor ama kariyerde ilerlemek iyi ücretli bir iş bulmak zor olabiliyor.
+Sahile, nehire yakın yerdeki mahallelerde fırtına sezonunda su taşkınları olabiliyor.- Polen alerjisi olanlar için can sıkıcı olabilir. Sivrisineklerde can sıkıcı olabiliyor.
- "Snowbird" yani kış kuşu dedikleri kış aylarını daha rahat geçirmek isteyenler yazın tekrar döndüklerinden herşeyin fiyatı artıyor ve yoğun trafik problemleri oluşabiliyor.
- Her zaman timsah riski mevcut ama timsahlar Tampa sahilinde yaşamıyorlar yaşam alanları gölet, göl ve nehir. Hillborough nehrinde yaşadıkları biliniyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum