Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG Ayy vuramam adam elim ayağım temizlik yemek her şey onda . Kıyamam ben ona :)

:D Ya yemin ediyorum varya milenium kadınları siz varya siz :D

• imzamı güncelledim arkadaşlar kafa karışıklığını gidermek için.

• @Ping-PONG olsun ben hep 1 dolarlık alıyorum :face_with_tears_of_joy:

• @hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG olsun ben hep 1 dolarlık alıyorum :face_with_tears_of_joy:

Oooowwww ince mizah,
    Bak şimdi beni yakaladın.
    O zaman çay koyuyorum gece gece kahveyle uykumuzu kaçırmayalım ;)
    :D

• @panaroyak
    Paci sen nirlerdesin gel gel çekirdek çitliyoz :D

• @denizci10
    5 10 sayfa geriden yavaş yavaş geliyor. Daha bi hararet katın muhabbete çıldırsın. :D

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@hascerob doordash yaparr kız da ön koltukta oturur 😂 şahsen bu benmde aklımdan geçmedi değil @Deep-Blue-78 @Hyller

42 yaşına kadarki hayat tecrübem şunu öğretti ki bir şeyi gerçekten istediğinizde bir yolunu buluyorsunuz. Will Smith'in "The Pursuit of Happyness" (Umudunu Kaybetme) filmi aklıma geldi. İlk izlediğimde çok etkilenmiştim. Kararımı verdim, endişelerle bir yere varılmıyor. Gerekirse "Babakız gücü" tişörtlerimizi giyip pizza dağıtıyoruz 😊 Boston Airlines 2 bilet lütfen 😉

• Yaptığınız totem ?

• @Deep-Blue-78, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@hascerob doordash yaparr kız da ön koltukta oturur 😂 şahsen bu benmde aklımdan geçmedi değil @Deep-Blue-78 @Hyller

42 yaşına kadarki hayat tecrübem şunu öğretti ki bir şeyi gerçekten istediğinizde bir yolunu buluyorsunuz. Will Smith'in "The Pursuit of Happyness" (Umudunu Kaybetme) filmi aklıma geldi. İlk izlediğimde çok etkilenmiştim. Kararımı verdim, endişelerle bir yere varılmıyor. Gerekirse "Babakız gücü" tişörtlerimizi giyip pizza dağıtıyoruz 😊 Boston Airlines 2 bilet lütfen 😉

Abi efsane yaaa,
    Ben bunun iki tane örneğini gördüm. Birisinde Atina' da yaşlı bir turist teyze ile amca idi. Amca alzheimer hastasıymış. Amcanın üstünde teyzenin adı ile beni ona götürün yazıyordu. Teyzenin üstünde de ben şu yazıyordu. :D
    Diğeri de Bulgaristan' da bir gece kulübünü İngiliz genç ler basmıştı. Kızlı erkekli en az 50 kişilik bir grup. Kızın biri deli gibi içiyordu. Üstündeki t-shirt te eğer sarhoş san beni şuna teslim edin yazıyordu. Diğer kızda da ben şu yazıyordu. :D ,

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@panaroyak

Geldimm kazanmadan sormycaktım ama dayanamycam o müstakil evler güvenli mi ya tahta kapı ve pencereler aklıma bir sürü criminal sahnesi getiriyor. Korkmakta haksız mıyım?🧐

• Tampa'nın eksileri
    +Çoğu Mahalleler "Ev sahipleri Birliği" tarafından yönetilmekte bu da bazen kaçamayacağınız ekstra ödemelere sebep oluyor ayrıca tamir ücretlerini ve geliştirme- düzeltme ücretlerini ödemeyebiliyorlar.
    +İyi iş imkanlarına sahip olduğundan bahsetmiştim iş marketi büyüyor ama kariyerde ilerlemek iyi ücretli bir iş bulmak zor olabiliyor.
    +Sahile, nehire yakın yerdeki mahallelerde fırtına sezonunda su taşkınları olabiliyor.

• Polen alerjisi olanlar için can sıkıcı olabilir. Sivrisineklerde can sıkıcı olabiliyor.
    • "Snowbird" yani kış kuşu dedikleri kış aylarını daha rahat geçirmek isteyenler yazın tekrar döndüklerinden herşeyin fiyatı artıyor ve yoğun trafik problemleri oluşabiliyor.
    • Her zaman timsah riski mevcut ama timsahlar Tampa sahilinde yaşamıyorlar yaşam alanları gölet, göl ve nehir. Hillborough nehrinde yaşadıkları biliniyor.

• @panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@panaroyak

Geldimm kazanmadan sormycaktım ama dayanamycam o müstakil evler güvenli mi ya tahta kapı ve pencereler aklıma bir sürü criminal sahnesi getiriyor. Korkmakta haksız mıyım?🧐

Düzgün bir semtte sorun olmaz diye düşünüyorun. Sadece görüntü amaçlı bir kamera koy yeter. Hırsızlık sandığınız kadar basit bir suç değil. Hanede biri olma ihtimalinde olabilecekler bile içeriğe katılır. 10 ayrı maddeden cezaya ceza eklenir. ABD' de gibi berbat cezaevlerine sahip. olan bir ülkede buna yeltenmek işten bile değil.

• @panaroyak selam eşim diyeceğim o derece aynı cümleler hatta bu akşam konusu geçti 😂 camlar yere kadar stlasalar eve gircekler sen deli misin ne işimiz vaar yaa bizim falan diyordu

@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@panaroyak

Düzgün bir semtte sorun olmaz diye düşünüyorun. Sadece görüntü amaçlı bir kamera koy yeter. Hırsızlık sandığınız kadar basit bir suç değil. Hanede biri olma ihtimalinde olabilecekler bile içeriğe katılır. 10 ayrı maddeden cezaya ceza eklenir. ABD' de gibi berbat cezaevlerine sahip. olan bir ülkede buna yeltenmek işten bile değil.

Izledigim tum suc belgesellerinde bu semtte boyle seyler olmazdi diye basliyorlar hep 😄

• @panaroyak asla bnmle crime belgesel izlemiyor 😂

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@panaroyak selam eşim diyeceğim o derece aynı cümleler hatta bu akşam konusu geçti 😂 camlar yere kadar stlasalar eve gircekler sen deli misin ne işimiz vaar yaa bizim falan diyordu

Ben tek olsam hic korkmam ama icgudusel olarak sevdigim adamla gidecegim icin koruma icgudusuyle dusunuyorum bunlari (yengec burcunun etkileri )celik kapi koyar insan girise ya. Bi sineklikle salon kapisi gibi bisi koyuyorlar 😄

• @panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@panaroyak

Izledigim tum suc belgesellerinde bu semtte boyle seyler olmazdi diye basliyorlar hep 😄

Bir de şöyle düşünün. Girse evden ne çalabilir? Neden girsin?

Para etmiyor ki hiç birşey.

Koskoca 150m2 evin staging i 3-4k dolar :D :D :D

Benim gibi koleksiyon hayalleri kuruyorsanız bilemem. Ama onu da evimde tutmam. Storage kiralayıp, içerisini dizayn edip 3 yıllık peşin ödemeler şeklinde ödeyeceğim.

Pahalı ve sıkıntılı bir koleksiyon hayalim var. :D

• @Ping-PONG sniper koleksiyonu mu abi 😄😄

• ⭐⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ahsenaydgdu ev yapcaz ev 😁 arada sıkılır doordash yapar Michael korse almaya gideriz akşama 😁 @hascerob @Deep-Blue-78

@panaroyak

Bir de şöyle düşünün. Girse evden ne çalabilir? Neden girsin?

Para etmiyor ki hiç birşey.

Koskoca 150m2 evin staging i 3-4k dolar :D :D :D

Benim gibi koleksiyon hayalleri kuruyorsanız bilemem. Ama onu da evimde tutmam. Storage kiralayıp, içerisini dizayn edip 3 yıllık peşin ödemeler şeklinde ödeyeceğim.

Pahalı ve sıkıntılı bir koleksiyon hayalim var. :D

Yahu hirsizlik olarak dusunme bi suru psikopat var ya heyecan olsun diye yada ayinleri kurban olarak sectilerse yada komsun seri bi katilse felan 🕵️‍♀️

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2022 KAZANANLAR

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    8 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence :) isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim... Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k