DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster asgari ücret dolara çevirince 300 dolar oluyor aylık bizim maaş fabrikalar neden bir anda buraya geldiler. En basit örnek
-
@Rhonster nasıl mutlu oldular 😄 saati 5 dolar gibi düşün para vermeden de bakardık dediler bizimki zaten abla delisi hemen gitti yaşıtlarıyla hiç oynamaz
-
İzin belgem 😅🤪

-
@Zelene :D
-
@denizci10 Başvuru sonrasında bazı adayların vize ofislerine görüşmeye gelmeleri gerekebildiğini de söylemekte fayda var. Bazen dediğine göre onda da yüz yüzeye gerek yok ama istenilen belgeler arasında niyet mektubu varmış. onada yazcaz artık bişeyler :D Türkiyede duramıyom darlanıyommm noluur canada benii aaalll diye :grinning_face_with_big_eyes:
-
@letsdothis dil konusunda sınav puanım olmadığı için önce 3 ay çalışma vizesi olmadan idare edicez heralde. sonra college e geçince izinler geliyomuş.
-
@tolgasatir tmmda surda da görüşmeye gideceksiniz demiyor. belgeleri yollayıp bekleyeceksin anladım ben
-
-
@ahsenaydgdu gel benii all :D
-
@Rhonster ahahahaha annemide oturttum yanıma kanadaya göç kanalına düştük :D
-
@ayvalik10 Aslında demek istediğim de o. Tutan tutmayana saygı göstermiyor, tutmayan tutana saygı göstermiyor. Ülkenin çok büyük bir kesiminde bu hakim. Ancak ben Erzurum'da 4 yıl yaşadım ve ben de saygısızlıklarına hayran kaldım. Bütün restaurantlar kapalı sadece AVM' de yemek yiyebiliyorken AVM' ye gidip yemek yiyenlerle kavga edeni de gördüm, 6-7 yaşlarında çocuk sokakta poğaça yiyor diye yanındaki babasıyla kavga edenleri de gördüm. Ben Erzurum merkezde bu gibi olaylara fazlasıyla denk geldim ancak ilçeleri için bir şey söyleyemiyorum. Hınıs'a hiç gitmedim belki de merkezden çok farklıdır bu konuda bilemiyorum. Zor durumda bırakma olayına katılmıyorum ama. Oruçlu biri olarak söylüyorum ben oruç tutuyorum ancak sen tutmak zorunda değilsin. Ben oruç tutuyorum diye sen neden yemek yiyemeyesin ya da yediğin yemeği gizlemek zorunda kalasın. Biz oruç tutuyorsak karşımızda kimse yemesin içmesin istiyoruz insanların oruçlu olup olmaması önemli değil. Karşımızda birisi yemek yediğinde, su içtiğinde sinirlenecek, nefsimize hakim olamayacaksak bence o orucun bir kıymeti yok diye düşünüyorum.
-
@nevzatyildizz şimdi burasını sahur programlarına çevirmeyelim ama nefis mücadele vermedir. Orucun temel esası.
-
@khipusd canada da muhasebe master sonrası direk cpa sınavına giriliyomuşş as bayrakları as as 😃 2 sene okul çok zor geliyo ama napalım 2 sene türkiyede çöp edeceğime 😞
-
@ahsenaydgdu süper haber aslında,ama master şartları neler acaba,bir de masterlar collegelara göre daha pahalı oluyor dimi ya😬
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 Yine bile güvenip gelemiyorlar aslında mesela vw fabrika kurmaktan vazgeçti. Maalesef khk devleti haline gelmemiz, hiçbir şekilde yarın ne olacağının garantisinin olmaması vb. sebeplerden dolayı yabancılar ucuz iş gücüne rağmen yatırım yapmaktan çekiniyorlar. Ama bahsettiğiniz gibi 300 dolar asgari ücret ile dünyanın ucuz iş güçlerinden biri olmamız sebebiyle gelmesi muhtemel yatırımlarla yatırımlar artacak, istihdam artacak diye övünüyoruz maalesef.
-
Kapanma nasil gidiyor millet? Keyifler nasil?
-
@MySea huniyi taktım kafama abi :D
-

-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kapanma nasil gidiyor millet? Keyifler nasil?
Güzel biz kapanmadan dewam ediyoruz. Çalışıyoruz kapanmadan muafiz çocuklar dışarıda bunun gibi bizde kapanmadan eser yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum