DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster sabrının karşılığı olarak olacak olacak.. resmen bu forumun sinerjisi senin üzerinde patlayacak :D sen gideceksin ki arkadan hepimiz rahat rahat gelelim, her şeyimiz hazır olsun :D
-
@hayallerabd Yağlıdere operasyonunun Tampa versiyonunu başlatacam :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@katafalk ben hemen mersinli olurum :D
Başım gözüm üstüne :) Atandığımda çifte kurban kestirmiştim, yemek nedir ki :)
-
@Rhonster DV 2022 : Görevimiz Tampa :D
-
@Rhonster ben gönülden isterim ki buradaki konuştuğum herkese çıksın ama kısmet
-
@hayallerabd bunu da ekleyeyim imzama :D
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster 8
@Hyller 5
@khipusd 7
@Zelene 11
@panaroyak 11
@bidünya 9
@ahsenaydgdu 9
@Bekoray 4
@gariban 2 -
@hayallerabd yakında sinemalarda :D
-
Yarın kuruma bakan geliyor, GC da torpil olsa keşke 😂😂😂 hazır bakanı bulmuşken hemen ayarlatirdim
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Hocam destan yazmışsınız. Emeğinize sağlık.
Kimse iplemedi pek, soru soran olur hadi ya şu nasıl olur diyen olur diye kısalttım hatta. Sorun olursa ayrıntılarını veririm. Soran olmazsa yazmayayım sıkıldım çok uzun muhabbet hem de muhabbet çıkar dedim. Kimsenin umrunda değilmiş kimse bişey sormadı.
Direkt buradaki mesleğimizle puan sistemi kullanılarak sponsor yoluyla gidip direk çalışmaya başlama şansımız varın ayrıntılarını bile merak etmedi kimse. Daha soran olsa bile anlatmam. 🙃 danışmanlık şirketlerinden öğrensinler 🙃
-
@Rhonster yapıştırrr :D
-
@Rhonster inşallah :folded_hands_light_skin_tone: :D
-
@Ping-PONG alınma ben burada yazanları keyifle okuyorum. Kimsede şikayet etmedi. Bence açıklayıcı bilgi verdin o yüzden soru gelmedi.
-
@Ping-PONG a a triplere bak :D ne demek sorsalar bile anlatmam? foruma küsülmez..
-
@Ping-PONG aaa küstün mü çeennn :D
-
@Rhonster bir forumdaş gözümüzün önünde yitip küsüp gidiyor
-
Ben gideyim konuşanlar ın geçen cuma çıkan son bölümünü izlememiştim. Onu izleyeyim.
8 mayıs günü çekiliş saatinde uğrarım. Talihli isem DV2022 aşamaları ve kazananlar odasında görüşürüz. Yoksa benden bu kadar 🙃
Hasta la vista!
-
@Ping-PONG 2 haftadır foruma pek girmiyorum ne yazdığınızı görmedim şimdi böyle diyince de ne yazdığınızı merak ettim iletinin konumunu atabilir misiniz
-
@ahsenaydgdu hala var onlardann 🥰 ben oğluma aldım beraber giydirip oynuyoruz 😂
-
@Hyller hayattaki hatırladığım ilk travmam.. :) nasıl ölebilir ya hala inanamıyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum