@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya aynen Hayati bir karar tek sorun greencard da değil bu pandemi psikolojisiyle üstüne bir de hamilelik psikolojisi düşününce bile 
Ben 2020 mart ayında oğlumu dünyaya getirdim,akciğer probleminden dolayı yoğun bakıma alındı,oğlum yoğun bakımdayken pandemi türkiyede patladı,13gün kaldı toplamda yoğunbakımda,ama son bir haftasında pandemi sebebiyle günlük 10 dk görme hakkımızı da,anne sütü götürme hakkımızı da kaldırdılar.Günler geçmedi inanın. Normalde kalabalık bir aile olmamıza rağmen,ne babaanne ne dede ne teyze hiçbirini doğru düzgün göremeden 14aylık oldu.Açıkçası psikolojik olarak lohusalık ve bebek büyütmek pandemide tam bir kabus.O yüzden çok haklısınız,bir değil birkaç kez düşünmekte
️
Çok geçmiş olsun, gerçekten bu dönemde hamilelik tam bir sınav, dişin ağrısa ilaç içemiyorken pandemi döneminde hamile kalmak ne bileyim cesaret işi geliyo bana, anne den direk bebeğe geçebiliyor sonuçta böyle bir risk almak için doğru zaman mı tartışılır GC falan dan öte
@bidünya sen zaten saksı kumu değiştirtmiyosun sen uzak dur bu konudan 
Not. şuan bildiğim kadarıyla ultrasona babaları sokmuyolar bile sadece anne, ben oğlumda sadece 1 kere giremedim hemşirelere saldırıyodum onların hatası yüzünden başka bi yere koşturdum diye