DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Hayatımda hep şanssız olmuşumdur.. 61 kişilik acemi birliğinde sadece benim Hakkari yüksekova düşmem gibi.. 47 kişinin kıbrısda askerlik yapması.. neyse inşallah şansım dönecek 🗽
Benimde başıma geldi. Çocukken sırayla 800 kişi bacanın altından geçiyoruz kurum var ucunda, benden akıllısı yok ya ben sona geçtim geçerken düşene güleyim diye. Kimseye düşmedi bana da düşmez diye sonunda geçiyordum ki düştü. Kapkara olduydum birde herkes bana gülmüştü. Ben gülerim diyordum bir ben gulemedim 😂😂😂😂😂
Maşallah çok şanslısın :D
Bir kaknem lik sezdim ben çaktırma 🤣
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir değişik güzel tarifler varsa bizde isteriz yani bazen repertuarımız tükeniyor😂
@bidünya bazen mi :) ben her gün aynı soru ile tükeniyorum. Bugün ne pişirsem :) @tolgasatir
1 yıldır home office çalışıyorum hergün ne yiyceğiz diye eşimle birbirimize bakıyoruz :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Hayatımda hep şanssız olmuşumdur.. 61 kişilik acemi birliğinde sadece benim Hakkari yüksekova düşmem gibi.. 47 kişinin kıbrısda askerlik yapması.. neyse inşallah şansım dönecek 🗽
Benimde başıma geldi. Çocukken sırayla 800 kişi bacanın altından geçiyoruz kurum var ucunda, benden akıllısı yok ya ben sona geçtim geçerken düşene güleyim diye. Kimseye düşmedi bana da düşmez diye sonunda geçiyordum ki düştü. Kapkara olduydum birde herkes bana gülmüştü. Ben gülerim diyordum bir ben gulemedim 😂😂😂😂😂
Maşallah çok şanslısın :D
Bir kaknem lik sezdim ben çaktırma 🤣
ahanda geldi :D @Rhonster işin son saatler sonra polise gideriz :D
-
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya tarhanayı hiç sevemedim. Herkes seviyor bi ben sevmiyorum, belki bu yediğim iyi değildir diye diye farklı farklı evlerde birçok kez tatmış olmama rağmen halen içim ısınmadı tarhanaya
Ben askerde çıktığında çok sevinmiştim sadece 1 kaşık içtim ve 1 yıl tarhana yiyemedim o yüzden güzel yapan birinden yemen lazım :)
Tarhananın memleketi neresiyse oraya gidene kadar sevemiyeceğim gibi görünüyor
-
@tolgasatir değişik güzel tarifler varsa bizde isteriz yani bazen repertuarımız tükeniyor😂
@bidünya bazen mi :) ben her gün aynı soru ile tükeniyorum. Bugün ne pişirsem :) @tolgasatir
Ahaha o soru zaten bağımlılık oldu ne pişireceğime bir gün önceden karar verdiğim zaman bile o gün mutlaka kendime soruyorum bu gün ne pişirsem :D
-
@bidünya tarhanayı hiç sevemedim. Herkes seviyor bi ben sevmiyorum, belki bu yediğim iyi değildir diye diye farklı farklı evlerde birçok kez tatmış olmama rağmen halen içim ısınmadı tarhanaya
Ben askerde çıktığında çok sevinmiştim sadece 1 kaşık içtim ve 1 yıl tarhana yiyemedim o yüzden güzel yapan birinden yemen lazım :)
Tarhananın memleketi neresiyse oraya gidene kadar sevemiyeceğim gibi görünüyor
aslında bir memleketi yok her yöre kendine özgü yapıyor , kimisi tabaka gibi saklıyo kimisi toz saklıyo kimisi top top saklıyo gibi ben mesela toz tarhana seviyorum hatta en son blenderdan geçiyorum süzme çorba gibi oluyo
-
Annem her gün aynı soruyu bana soruyor, her evde var demek ki bu sıkıntı
-
1 yıldır home office çalışıyorum hergün ne yiyceğiz diye eşimle birbirimize bakıyoruz :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
https://instagram.com/mutfaktaburcuvar?igshid=1mlqa1n9jjrui
Bu sayfa size yardımcı olabilir belki... 😎😎
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dur bakalım var bir hayalimiz!
Protect to the liberty!
https://youtu.be/NHOjbPVeipIVideo daki teksas lıyı doğru tahmin edebilir misinşz? 🤣
Takımda bşr tane teksaslı var 🤣 -
Size de tavsiye ederim
-
@tolgasatir benim yediklerim hep toz tarhanadan yapılmıştı. Farklı şekillerde saklandığını yeni öğreniyorum
-
@tolgasatir ya acıktırıyorsun bizi iftara daha 8 saat var 😩
-
@tolgasatir benim yediklerim hep toz tarhanadan yapılmıştı. Farklı şekillerde saklandığını yeni öğreniyorum
bide el emeği bişeydir tarhana içine koyduğun malzemelerin kalitesi bile çok etkiler lezzetini açıkçası geçen bi tane almıştık su gibi oldu, bi akrabamız verdi lezzettinde yapmaya kıyamıyoruz böyle bi durum var o noktada :)
-
@tolgasatir aynen baştansavma yapılan hiçbişey iyi olmuyor. En son tarhana yediğim günü bile hatırlamıyorum 2-3 ay olmuştur heralde. Tadını merak ettim yine (zaten hep meraktan yedim belki iyidir bu diye). Bu akşam Beypazarından alınmış tarhana var o zaman bizim menüde, bakalım tadı nasıl olacak.
-
@tolgasatir aynen baştansavma yapılan hiçbişey iyi olmuyor. En son tarhana yediğim günü bile hatırlamıyorum 2-3 ay olmuştur heralde. Tadını merak ettim yine (zaten hep meraktan yedim belki iyidir bu diye). Bu akşam Beypazarından alınmış tarhana var o zaman bizim menüde, bakalım tadı nasıl olacak.
Önden 1 sogan 3 4 diş sarımsağı sotele tencetede azıcık salça koy ınla da biraz kavur sonra kişi başı 1 yemek kaşığı tarhanaya her kaşık için 1.5-2 bardak su koy kıvama göre ayarlarsın en son blenderdan da geçir azıcık tamamdır. Tavsiyem yağ olarakta tereyag kullanman
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Eyw bakıyorum hemen :) bana tarif olsun yeter zaten 😁
-
@tolgasatir ya acıktırıyorsun bizi iftara daha 8 saat var 😩
Ups pardon 🙄
-
@Soner94 Şekerli gazoz ve kaygan pist(pist oturmuştur, zaten yazın da yağmur yağmaz) olmazsa çok daha güzel olacak. Bir de seyircili olursa tadından yenmez. Geçen sene vıp'ler gitmişti. Tiktokçu Formula'nın Fsinden anlamayan, Williams birinci olacak diyenler gitmişti. İnşallah seyircili olur.
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 yaaa çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık bu yoldan Amerika da yürünebilir 😁
-
Annem her gün aynı soruyu bana soruyor, her evde var demek ki bu sıkıntı
@Bekoray çok kilit soru 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum