DV2022 Bekleme Odası
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd Tampa'dan uzak burası merak etme :D
konum vermemişler valla, nereden biliyorsun¿ 🤨
benim dün attığım tüm videolar tampadan :D araba kazasına karışan timsahtan tut çitlerden atlayana golf sahasında dolanana kadar :D yetmedi mi evin havuzundan bile çıkıyor evlerin içine girip operasyon çekiyor :D
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
tiğim var. Eğ
ben mezuniyetten bahsetmiyorum satın alamayacagın rakamlardan bahsediyorum . O dediğin isimleri bırak sana Tiesto da sarkı yapıp verse noname olarak dinleyici sayısını arttırman imkansız :) Ama bunu yaparsam zaten yazarım tabiki buraya. önümde uzun 3 yıl var. hayırlısı.
Hocam espri olsun diye dendim. Benim ne haddime durduk yere kalkıp şimdi olmadığım sektörden yürürüm ayağı yapmaya, 🙃
Ama o işe pek güvenmeyin. Sponsorluk alınabilecek işlerin neler olduğu tik tik belli.
-
un dilin dinin ırkın önemi yok adamlar dj arıyorsa dj arıyor ilanı da ona göre verebilir 1 sene içinde bulamazsa abd vatandaşı ozaman sizi ithal edebilirler
ırktan bahsetmedimki. aylık spotify dinleyicisi kriteri koyabilir sokaktan gecen adam basvurmasın diye :)
-
@Rhonster çok olaya hakim değilim ama hala Türkiye’deler. En doğru bilgiyi Sezen Hanım verir ben sizler için sorcam akşam çocuk uyusun. Genelde dönüyor mesajlara. Ben de çok merak ettim. Memur olupta haklarını takmak istemeyen arkadaşlar için güzel şeyler söyler belki.
-
@Chandler asırlık videolarla karıştırma milletin aklını :D ben hiç bir zaman saldırı olmuyor demedim ki abartıldığı kadar çok değil geçen seneden bu yana vaka sayısı 3 tabi bunda pandeminin etkisi vardır diye düşünüyorum millet çok dışarıda takılmadıysa normal dönemde de 10 olsun senelik :D
-
@Chandler asırlık videolarla karıştırma milletin aklını :D ben hiç bir zaman saldırı olmuyor demedim ki abartıldığı kadar çok değil geçen seneden bu yana vaka sayısı 3 tabi bunda pandeminin etkisi vardır diye düşünüyorum millet çok dışarıda takılmadıysa normal dönemde de 10 olsun senelik :D
kankacım tam siyasetçisin seni tampadan milletvekili falan adayı yapmak lazım :D
-
@cüneyt-tarıkman biraz gerçekci olmak lazım :) abd de de spotify da dinlenen dj ler var
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Hayat sana güzel 😎
Evden hiç çıkmıyorum abi ben normalde,
Tekneleri suya indirmem laxım bayramdan sora Ege de olmaları laxım sezon için 🤣Kim götürüyor onları. Bir şirketle anlaşoyorsunuz götürmeleri için?
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG bakıcam nerede çalışıyorlarmış 😃
Football Club bu Orlando olması lazım.
Basket Tampa ya taşındı Toronto dan 🤣Yemin ediyorum şu sahne adama kariyerini bıraktırır. Tipe bak ya tismah ın 🤣
-
@Soner94 Hocam sizin favori pilotunuz hangisi?
-
@Chandler hadi ulen oradan taaa en başından beri böyle diyorum ben hiç bir zaman timsah yok saldırı da olmuyor demedim zaten karada sandığınız kadar hızlı değiller birde böyle birşeyi uzaktan fark edemiyorsan ayıp yani uzaklaş geç git :D
-
Hayat sana güzel 😎
Tekneleri suya indirmem laxım bayramdan sora Ege de olmaları laxım sezon için 🤣Kim götürüyor onları. Bir şirketle anlaşoyorsunuz götürmeleri için?
Abi hepsinin Crew full. Kaptanı çarkçısı vesaire. Ben karadan teknoloji desteği veriyorum hepsine.
-
@Chandler hadi ulen oradan taaa en başından beri böyle diyorum ben hiç bir zaman timsah yok saldırı da olmuyor demedim zaten karada sandığınız kadar hızlı değiller birde böyle birşeyi uzaktan fark edemiyorsan ayıp yani uzaklaş geç git :D
Karada hızlı değiller mi dedi o.
Halt etmişsin sen 🤣🤣🤣
İt gibin koşuyorlar it 🤣 -
Hayat sana güzel 😎
Abi hepsinin Crew full. Kaptanı çarkçısı vesaire. Ben karadan teknoloji desteği veriyorum hepsine.
Tüh be... bu da mı gol değil...
-
abd de de spotify da dinlenen dj ler var
Top level clublardan bahsetmiyorum. Amerikada 400 bin dinlenen adam turneye cıkıyordur zaten ortasınıf clublara basvurmaz. neyse bu konuyu kapatalım burada . spesifik örnek ile vakit gecsin dedim. uygular yazarım hala burda olursan :)))))
-
@hascerob yakın zamanda döndülerse bilmiyorum ben kendilerini 1 yıldır takip etmiyorum en son tekrar dönmüşlerdi abd ye ama dediğim gibi Re Entry permit alabilirler ama bu devamlılığı olan birşey değil almanız içinse geçerli bir sebebinizin olması gerek. bunu yetkili birim sorduğunda biz memuruz türkiye de memurluğumuz yansın istemiyoruz derseniz e sen hani göçmendin ne işin var öyleyse burada dön ülkene derler benim kanaatim.
-
Hayat sana güzel 😎
Tüh be... bu da mı gol değil...
İş bakalım sana abi Fransa da karayiplerde
Acentası olan eski kaptan abilerimiz var. 🤣 -
@cüneyt-tarıkman olabilir ya olamaz demiyorum ilk başta dediğim gibi ama yolunuz farklı olur başta dediğim gibi.
-
@cüneyt-tarıkman ben de olamaz demiyorum yanlış anlaşılmadın. Meşakatli diyelim ve bizlerin yorumuna kapalı bir durum zaten. Aşırı spesifik. Benim kendi adıma amacım muhabbet 🙃
-
Evet ben 30 dakikalık Tuzla - Çekmeköy yolculuğuma başlamak üzere yola çıkıyorum.
Beni bekleyin anacıımmmm 🙃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum