DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@HAYAT IT sektörüne bakarım olmazsa mavi yaka işçilik. Ben severim çalışmayı o yüzden alışamadım memurluğa. Bayanım ama tır da sürerim marangozluk da yaparım.
Memurlaktaki işiniz ve mezunşyetiniz ne acaba özel değilse
Düz memur, bilgi teknolojileri diye bir bölüm bitirdim ama artık böyle bir bölüm yok bilişim teknolojisi ve sistemleri diye değişmiş sanırım yani bilgisayar okudum ama tıssss pek sevmiyorum. Bir ara yazılımla uğraştım sıkıldım birde iflas ettim.... Gibi gibi gibi
-
@Ping-PONG Kanada konsolosluğunda ki arkadaşla ne konuştunuz
-
@Ping-PONG Kanada konsolosluğunda ki arkadaşla ne konuştunuz
Eğer bahsettiğim gibi bu şehrin lanet ytafiğinden kendimi eve atabilirsem anlatıcam 😭
-
Yazabiliyorum buraya işte düşünün trafiği 😡😡😡
-
@HAYAT
Çalışma vizesi için https://yesilkartforum.com/forum/category/90/çalışma-vizeleri-h-l-ve-diğer-işçi-vizeleriÇalışma vizesi için bu konuya bakabilirsiniz.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Vallahi ben 14 yıldır çalışıyorum eşim de 11 yıl oldu gc çıkarsa burada çöp bile bırakmam. Emeklilik falan da umurumda değil.
Buranın sorunu bu işte. Emekli olursam çalışmaktan kurtularak ölene kadar yaşarım kafasını bilinç altımıza sokuşturuyor. Macera ruhunu öldürüyor. 50-60 yaşına gelince hımbıl bi ihtiyar olarak ölümü beklemeye ve ölene kadar bir kıyısından zincirli gibi çalışmaya devam eden bir toplum oluyoruz. Ben keyif aldığım sürece çalışmak, sıkılıp kafama göre yeterli parayı toparladıktan sonra da gezmek istiyorum. Çocuğa da 3 kuruşluk mal bırakıcam diye ömrümü çürütemem. Hocalar tutuyorum, ben çalıştırıyorum. Diyorum ister müzisyen ol ister yazılımcı. Yaptığın işle karnını doyur, kimseye muhtaç olma. Türkiyede bir ev bırakıcam, yeter işte. Akıllı olup iyi bir meslek edinirse 30 unda para ile ilişkisini bitirir zaten.
Abi haklı olduğun noktalar var. Ben gemisini yakan komutan olmak istiyorum. Gemiyi yakayım ki geri dönüş olmadığını bileyim. Ona göre hareket edeyim. Eğer bu şekilde giderse zaten oradan kazandığım ve biriktirdiğim ufak bir birikim ile burada güzel bir ev alabilirim diye düşünüyorum.
-
@denizci10 bu arada ben gitmekten vazgeçtim çıksa bile ben şirketimi bırakıp gidemem üzülür. Baksana beni ne kadar düşünüyor. 🙃

Adresi veriyorum bana gönder kardeşim 😎😂
-
Bir de İstanbul u terk etmek istememin sebebini hatırladım. Normalde 15 dakika süren yolu 1 saat 15 dakikadır yoldayım gidemedim. Yandex 20 dakika daha var diyor 😭😭😭
Tekrarlıyorum 33 dakika olmuş yazalı yandex hala 15 dakika diyor. Kaza felanda yok yollarda. 1 saat 50 dakikada 15 dakikalık yolu hala gidemedim. 😡😡😡
-
Bir de İstanbul u terk etmek istememin sebebini hatırladım. Normalde 15 dakika süren yolu 1 saat 15 dakikadır yoldayım gidemedim. Yandex 20 dakika daha var diyor 😭😭😭
Tekrarlıyorum 33 dakika olmuş yazalı yandex hala 15 dakika diyor. Kaza felanda yok yollarda. 1 saat 50 dakikada 15 dakikalık yolu hala gidemedim. 😡😡😡
İftar saati 15 dk ya trafik 0 olur 😁😁
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 bu arada ben gitmekten vazgeçtim çıksa bile ben şirketimi bırakıp gidemem üzülür. Baksana beni ne kadar düşünüyor. 🙃

Adresi veriyorum bana gönder kardeşim 😎😂
Ayıspın ver 🤣
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
İftar saati 15 dk ya trafik 0 olur 😁😁
Aynen öyle oldu. :'(
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd işten çıkana kadar bi 10 sayfa daha :D
vallahi 8 sayfa olmuş biliyor musun? :man_facepalming_light_skin_tone: okumazsam arada çok şey kaçırır mıyım?
-
Bu sene çok güzel olacak 2021’ çok güzel geçecek.. Gercekten ihtiyacı olanlar Amerika yolcusu olacak 🗽
-
İftarlar yapılmış yavaş yavaş dönülüyor foruma 😱
-
Ben ümidi kestim virus nedeniyle
Bu piyasa seneye belki düzelir kazansamda çok sıkıntılı olur diyorum. -
@HAYAT IT sektörüne bakarım olmazsa mavi yaka işçilik. Ben severim çalışmayı o yüzden alışamadım memurluğa. Bayanım ama tır da sürerim marangozluk da yaparım.
@gariban yaaa aynı ben 😁 IT kısmı hariç 😁 Çocuklar olmasa tır mükemmel ama çocuklar var ben sonunda ev yapıp satmak istiyorum marangoz olmak istiyorum ahh ahhh
-
Bu son günler şöyle oluyor bende. Kafamı dağıtıcam girmiyorum foruma diyorum ama yok çıkmıyor aklımdan. Sonra geçen sene ki hayal kırıklığını düşünüyorum ne oldu ölmedik şükür amannnn be kur hayal işte 10 gün daha kurarsın diyorum 🙈
-
Kısa Kısa Amerika
🙈
ABD’nin resmi dili yoktur.
Amerika hakkında bilinmesi gerekenler listemizin başında olması gereken bir diğer bilgi ise Amerika Birleşik Devletleri’nin resmi dili olmamasıdır. İngilizce, ağırlıklı olarak ülkede konuşulsa da federal düzeyde bu dilin, resmi dil olduğunu belirten herhangi bir yasa yoktur. Yine de 31 eyalet İngilizceyi resmi dil olarak ilan ederken, bazı eyaletlerde iki resmi dil kullanılmaktadır. Örneğin; New Mexico’da resmi diller İngilizce ve İspanyolca, Louisiana’da ise İngilizce ve Fransızca’dır.
(Alıntı 😁) -
Geçen sene @stras paylaşmıştı bu duayı ben de kaydetmişim.
Tekrar ellerine sağlık arkadaşım duamızı hatırlayalım bu mübarek günlerde.GÖÇ DUASI😁 😁
Ey Ulu Yaradan;
Her sene olduğu gibi bu sene de GC başvurduk, KCC’ye inandık ve KCC’ye güvendik. GC olan inançla yollara düşeceğiz.Bizim GC başvurumuzun kabul olmasını, USA’ya bir vesile gitmek isteyen tüm arkadaşların vize işlemlerinin tez ve sorunsuz olmasını sağla,
Baharla birlikte açıklanırken GC listesi, çıkma ihtimalini yüksek, Dosya numaralarımızı düşük eyle, DS-260 formlarımızı (herkes için doldurup gönderilecek) sorunsuz yüklememizi, KCC'den email ile gelen talimatlar doğrultusunda, istenilen evrakları tarayıp dijital olarak göndermek için tarayıcımızın sorunsuz çalışmasını, Dosya (case) numarasının tez zamanda aktif olmasını, acil tarafından KCC'nin bir mülakat tarihi vermesini, Mülakata iyi Hazırlanıp ve Konsolosluk ‘ta ki Göçmen Vize Görüşmesinden başarılı olarak ayrılmayı nasip eyle, Vize basili pasaportları PTT'den almak için PTT sistemlerinin ve çalışanlarının ellerine kuvvet, içlerine çalışma şevki ver. Sonrasında ve devamında Seyahat hazırlığı yapmamızı ve ABD’ye ilk girişi (vize suresi bitmeden) yapmamızı temin et.
Yüce dağlardan kar’ı,
Elimizden tar’ı
Gönlümüzden bar’ı
Gövdemizden ser’i,
Koynumuzdan yar’ı eksik etme.
(Para mevzusunu zaten biliyorsun)Bize GC çıkmaması için hasetlik yapan, mülakatı kötü geçsin diye bakan kem gözler görmez olsun. Fake başvuru yapmak için uzanan kötü niyetli eller kırılsın.
**Bu vesile ile GC alarak göçmüş arkadaşlarımızın, yoldaşlarımızın, soydaşlarımızın ve forumdaşlarımızın işlerini, güçlerini, aşlarını ve sağlıklarını koru. Göçümüz daim, Yolumuz açık olsun.**l
-
@Zelene hoşbuldum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum