DV2022 Bekleme Odası
-
İlk defa bu sene başvurdum o da son gün, çıkarsa çok ilginç olacak :)
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob İş oralara gc li gc siz gelecek gibi o yüzden öğrenmeye çalışyorum.
Gc siz nasıl olacak?? Var mı b planınız?
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir İlkay Zaman ilk eğitimleri alanlar satışa başladı bile dedi. İlk satışınızı yaptınız mı?
Evet ilk satışı yaptım hatta teslim bile oldu 🙏🙏 inşallah alan kişide güzel bi puan verirde güzel bir başlangıç olur
-
@Rhonster evet görmemişim kusura bakmayın ders arası yazmaya çalışıyorum
Ben bu emeklilikle ilgili bişey sorucam
Dışardan ödeme ile emekli olabilirsiniz diye biliyorum yada döndüğünüzde sigortalı gösterirsiniz bi tanıdığınızın iş yerinde gibi kaldıgı yerden devam eder gibi durumlar olması lazım
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir İlkay Zaman ilk eğitimleri alanlar satışa başladı bile dedi. İlk satışınızı yaptınız mı?
Evet ilk satışı yaptım hatta teslim bile oldu 🙏🙏 inşallah alan kişide güzel bi puan verirde güzel bir başlangıç olur
@tolgasatir hayırlı olsun bol kazançlar olsun
-
@denizci10 iş bazlı vizelerden bahsediyor abi. EB kategorisi gibi
-
@denizci10 sponsor ya da Türk yatırımcılarla çalışma vizesi almak aklımdaydı. Bir arkadaş gc da başvur deyince son gün başvurdum.
-
@HAYAT bu konuları iyice araştırın yalnız dolandırıcılık çok.
-
@tolgasatir emekli sandığına tabiyiz biz o nedenle devlet kurumundan ilerlemesi lazım . Zaten son seçenek dıarıdan prim ödemeye devam etmek gibi görünüyor. Devlet memurlarında kaç yıl ödenir o konuyu araştırmadım. En fazşa ücretsiz izin eşi yurt dışında görevli olanlarda 5 yıl onu biliyorum sadece
-
@Hyller Hayırlısı olsun bol kazançlar.
-
@tolgasatir emekli sandığına tabiyiz biz o nedenle devlet kurumundan ilerlemesi lazım . Zaten son seçenek dıarıdan prim ödemeye devam etmek gibi görünüyor. Devlet memurlarında kaç yıl ödenir o konuyu araştırmadım. En fazşa ücretsiz izin eşi yurt dışında görevli olanlarda 5 yıl onu biliyorum sadece
Kaç senesi kaldı emekliliğe ?
-
@Rhonster EB değil de sadece H1 için ABD deki bir firmadan sponsorluk almak düşüncem var. Çalşmalarım ve düşüncelerim hep o yöndeydi.
-
@tolgasatir memurlukta emeklilik haketmek için 25 yıl çalışmak gerekiyor. Emekli sandığı için.
-
@tolgasatir 6 sanırım iş başlama tarihine göre bir sene öne arkaya atıyor
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir memurlukta emeklilik haketmek için 25 yıl çalışmak gerekiyor. Emekli sandığı için.
Az kaldı emekliliğine yazmış ya ondan sordum
-
@tolgasatir gün doldu 4A dan emekli olabilir ama tazminat yanar
-
İki ucu değnek durumu yani 🙄
-
@tolgasatir Tüm durumları alt lata yazıp değerlendiriyorum. Oğlum 7 de seneye 8 liseye orada başlaması için 1.5 seneden az vakit var. Olmadı 11. sınıfa artık.
-
@tolgasatir GC çıksa tazminat filan dert değil. Günü de dışarıdan öderiz af gelir birşeyler yapılır emeklilik hak edilir bir şekilde
-
@gariban siz de mi memursunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum