DV2022 Bekleme Odası
-
@Ali-Ege-Can-0 ben de sitede oturuyorum ancak site yönetimlerine yazılı bildiri gelicekmiş... şimdiye kadar biz hep dışarılardaydık ama artık çıkamıcaz sanırım.. sahalar, parklar falan kapatılacak galiba.
-
@hascerob 😱 Ben genellikle sitenin etrafında dolaşıyorum ama ona da mı yasak gelecek yaa
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ihavedreamed, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar bir şey soracağım. Velev ki green card çıktı ve gittik. Sonra vatandaşı olduk. Bunu must olarak Türkiye'ye bildirmek zorunda mıyız? Yoksa Should mu bildirme zorunluğu?.
Düşünsenize şuan mesela amerika pasaportumuzla yasaklardan muaf olacaktık. Biri çevirip bir şey dese american olum ben derdik :)Tr ye abd pasaportu ve tr kimliği ile girebilmen için ve tr de adına açılmış bir dava gibi durumdan yırtabilmen için vesaire must ssk içinde must bu arada
Bence direkt consulate ile bir meeting set et ve durumu olara brief et 😉
İçimden geçenleri bire bir yazmışsın 😂😂🤣🤣🤣🤣 hala sesli gülüyorum
-
Ayrı kalmak da istemem boşanmakta ama adamın 20 yıldan fazla emeğini de yakmak saçma geliyor. Her imkanı kollamak gerek orada ya da burada hak kaybına uğramamak için. O zaman gc ve ya çalışma izni çıkarsa ücretsiz izin şu bu bir yol bulacağız artık.
-
@HAYAT Re-entry permit yapabilirsiniz gözden kaçırdınız galiba :)
-
@HAYAT mutlaka bir yolu bulunur. İş oralara gelsin yeter ki...
-
@Rhonster evet görmemişim kusura bakmayın ders arası yazmaya çalışıyorum
-
@HAYAT önemli değil aklınıza geldikçe sorun sorularınızı bildiğimiz kadarıyla cevaplarız bilmiyorsak ta ilgili konuya yönlendiririz :)
-
@Rhonster Teşekkür ederim:folded_hands:
-
@hascerob İş oralara gc li gc siz gelecek gibi o yüzden öğrenmeye çalışyorum.
-
@tolgasatir İlkay Zaman ilk eğitimleri alanlar satışa başladı bile dedi. İlk satışınızı yaptınız mı?
-
GC için sayı 55 bin den 80 bine çıkacaktı oldu mu bir değişiklik haberiniz var mı?
-
@HAYAT Yasa tasarısında vardı sadece. Daha bir şey belli değil
-
@HAYAT yok olmadı olsa da bu yılı etkilemeyecek hatta gelecek yılı bile etkilemez diye düşünüyorum yakın zamanda onaylansa bile
-
İlk defa bu sene başvurdum o da son gün, çıkarsa çok ilginç olacak :)
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob İş oralara gc li gc siz gelecek gibi o yüzden öğrenmeye çalışyorum.
Gc siz nasıl olacak?? Var mı b planınız?
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir İlkay Zaman ilk eğitimleri alanlar satışa başladı bile dedi. İlk satışınızı yaptınız mı?
Evet ilk satışı yaptım hatta teslim bile oldu 🙏🙏 inşallah alan kişide güzel bi puan verirde güzel bir başlangıç olur
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster evet görmemişim kusura bakmayın ders arası yazmaya çalışıyorum
Ben bu emeklilikle ilgili bişey sorucam
Dışardan ödeme ile emekli olabilirsiniz diye biliyorum yada döndüğünüzde sigortalı gösterirsiniz bi tanıdığınızın iş yerinde gibi kaldıgı yerden devam eder gibi durumlar olması lazım
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evet ilk satışı yaptım hatta teslim bile oldu 🙏🙏 inşallah alan kişide güzel bi puan verirde güzel bir başlangıç olur
@tolgasatir hayırlı olsun bol kazançlar olsun
-
@denizci10 iş bazlı vizelerden bahsediyor abi. EB kategorisi gibi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum