DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG millet Amerika'ya tedaviye gidiyor, anlamadım orada Obama care gibi sigortalar var idare etme mi
-
@Rhonster Peki asilama ne durumda onun da etkisi vardir?
-
@gariban yeterliler zaten çalıştığınız iş yerleri eğer vasıfsız işçi değilseniz onlarda sigorta yapıyor ya da belli bir kısmını ödüyor.
-
@HAYAT onun etkisi zaten en son 75 milyon kişiyi aşılamışlardı 15 gün önce daha da artmıştır o sayı.
-
@Rhonster sinovac yaptırdım ben kabul olmaz değil mi Amerika'da
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG millet Amerika'ya tedaviye gidiyor, anlamadım orada Obama care gibi sigortalar var idare etme mi
Hocam arkadaşın sorduğu asıl soru ikamet sorusuydu. Konu oradan buraya geldi. İkamet için konsolosluga bilgi vermek mutlaka gerekir. Yarın öbür gün karşınıza mutlaka çıkar bir yerde. Sağlık tarafı tamamen bireysel düşüncem. Kişiden kişiye değişir.
@Rhonster konuları birbirine soktu. Samimiyetimiz fazla olduğu için biraz karıştı ortalık. :D
-
@Hyller ah keşke çıksa da sabahlara kadar çalışsak... gerçekten kafam çocuk odaklı çalışıyor. Biz de lazım olabileceğini düşündüğümüz her şeyi götürürüz yüksek ihtimalle geçen eşime ilaç falan stoklayalım çıkarsa orada bilmediğimiz ilaçları mı vericez çocuğa derken buldum kendimi :) Annelik delilik! İnanıyorum ki bir çoğumuza çıkıcak bu kart. Bence bu sene önceki senelere göre daha az başvuran olmuş olabilir. Nedense buna inanmak istiyorum :) ve umarım 2021 başvuruları bir an önce vizelerine kavuşur 🙏🏼 Çok zorlandılar, yıprandılar. Bizler böyle sorunlarla boğuşmayalım inşallahh🙏🏼
-
@gariban kabul etmeyeceklerdir ama o zaman gelsin görürüz belli değil durumlar.
-
@Ping-PONG o senin düşüncen işte yarın öbür gün kesin çıkar mantığıyla yaklaştığından böyle durum ama halbuki yok böyle birşey.
-
@Rhonster aynen belki aşı şartı kalkar o zamana kadar yada hepsini kabul ederler
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG o senin düşüncen işte yarın öbür gün kesin çıkar mantığıyla yaklaştığından böyle durum ama halbuki yok böyle birşey.
Peki sana bir soru Türk vatandaşlığından vazgeçmeden her işi yapabilir misin ABD de?
Kabul ediyor mu senin Türk olmanı ABD her konuda? -
@Ping-PONG evet. sadece 2 ülkeyi ilgilendiren üst düzey konumlara veya bu tarz yerlere gelemezsin türk vatandaşlığından vazgeçmeden. diğer türlü Abd de John Türkiye de Can olarak hayatına devam edebilirsin.
-
@Rhonster bunun sebebi de menfaat. abd için faydalı kararı vermeyeceğini düşündüklerinden zaten o tarz bir konuma da gelemeyeceğin için no problemo
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG evet. sadece 2 ülkeyi ilgilendiren üst düzey konumlara veya bu tarz yerlere gelemezsin türk vatandaşlığından vazgeçmeden. diğer türlü Abd de John Türkiye de Can olarak hayatına devam edebilirsin.
Üst düzey ne demek President zaten olamazsın. Doğuştan Amerika' lı olman gerekiyor.
Mesela Subay olabilir miyim?
FBI Ajanı?
DEA ajanı?Yada IT dallarının hepsinde çalışabilir miyim?
-
@Hyller Ben de sırf çocuk çin istiyorum . Arkadaş New Jersey de kocaman bahçesi var bir kütük ev koyarım bahçeye ona göre dedim :)
-
@HAYAT New Jersey'de çok Türk var gidilmez oralara.
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller Ben de sırf çocuk çin istiyorum . Arkadaş New Jersey de kocaman bahçesi var bir kütük ev koyarım bahçeye ona göre dedim :)
Hahahaaha @Hyller Benim kulübe olayına dönmüş olay. :D
@HAYAT bende @Hyller in bahçeye kulübe atarım esprisi yapıyorum uzun zamandır. :D :D :D
-
@Rhonster Biz de hala bekliyoruz öğretmenler aşı olacak diye
-
@Ping-PONG askerlik için soruyorsan kendine sorman gereken birşey ama IT alanında çalışmana engel değil IT alanında çalışan yığınla göçmen var böyle bir sorun olsa en başından hiç göçmen almazlar ya da git başka alanlarda çalış vatandaşlığı al öbür vatandaşlığını terk et öyle gel derler.
-
@Ali-Ege-Can-0 Ben aslında New York da yaşamak istiyorum. Ev New Jerseyde olsa da çift vergi veririz am en azından kira ucuz olur. ( New York da bir tersane bulduğum için istedim iş için yani)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum